Zuzanna. 697 Napisano Styczeń 22, 2022 Dziewczyny od wczoraj jest okres. 15 lutego mam wizytę kontrolną u lekarza i pogadam wtedy o badaniach tak jak pisaliśmy. Wiem że i w mojej klinice je robią bo dzwoniłam do lekarza. Powiedział że na wizycie porozmawiamy. Najpierw sprawdźmy czy się oczyściło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Styczeń 22, 2022 (edytowany) Dziewczyny!!! Super wiadomość, tak się cieszę. Moje amh wzrosło z 0,67 tydzień temu do 0,88 dzisiaj!!! Będzie dofinansowanie dziękuję za rady. Brałam w końcu q10 3000j, lkarnityne 2000j, dhea 60j i d3 10tys. Aaa i oczywiście inne laboratorium, które badało od razu Edytowano Styczeń 22, 2022 przez AsiaWin 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Styczeń 22, 2022 8 minut temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny!!! Super wiadomość, tak się cieszę. Moje amh wzrosło z 0,67 tydzień temu do 0,88 dzisiaj!!! Będzie dofinansowanie dziękuję za rady. Brałam w końcu q10 300j, lkarnityne 2000j, dhea 60j i d3 10tys. Aaa i oczywiście inne laboratorium, które badało od razu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marza 72 Napisano Styczeń 22, 2022 49 minut temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny!!! Super wiadomość, tak się cieszę. Moje amh wzrosło z 0,67 tydzień temu do 0,88 dzisiaj!!! Będzie dofinansowanie dziękuję za rady. Brałam w końcu q10 3000j, lkarnityne 2000j, dhea 60j i d3 10tys. Aaa i oczywiście inne laboratorium, które badało od razu Super wiadomość! Tak się cieszę! Czyli jednak będziemy szły w podobnym czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Styczeń 22, 2022 11 minut temu, Marza napisał: Super wiadomość! Tak się cieszę! Czyli jednak będziemy szły w podobnym czasie Tak! Normalnie cieszę się jakbym w ciąży była maly krok do przodu i jednak nadzieja że trochę jajek urosnie Marza Ty jesteś 2 tygodnie do przodu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Styczeń 22, 2022 2 godziny temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny!!! Super wiadomość, tak się cieszę. Moje amh wzrosło z 0,67 tydzień temu do 0,88 dzisiaj!!! Będzie dofinansowanie dziękuję za rady. Brałam w końcu q10 3000j, lkarnityne 2000j, dhea 60j i d3 10tys. Aaa i oczywiście inne laboratorium, które badało od razu wcześniej podchodziłaś bez dofinansowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Styczeń 22, 2022 4 godziny temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny!!! Super wiadomość, tak się cieszę. Moje amh wzrosło z 0,67 tydzień temu do 0,88 dzisiaj!!! Będzie dofinansowanie dziękuję za rady. Brałam w końcu q10 3000j, lkarnityne 2000j, dhea 60j i d3 10tys. Aaa i oczywiście inne laboratorium, które badało od razu Cudownie! Trzymam kciuki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Styczeń 22, 2022 4 godziny temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny!!! Super wiadomość, tak się cieszę. Moje amh wzrosło z 0,67 tydzień temu do 0,88 dzisiaj!!! Będzie dofinansowanie dziękuję za rady. Brałam w końcu q10 3000j, lkarnityne 2000j, dhea 60j i d3 10tys. Aaa i oczywiście inne laboratorium, które badało od razu Bardzo się cieszę gratuluję kochana . Mocne aby udało się wszystko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Styczeń 22, 2022 Witajcie Kochane znalazłam was. Znowu usuneli wątek. Dobrze ze jesteście. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Styczeń 22, 2022 4 godziny temu, kaja356 napisał: wcześniej podchodziłaś bez dofinansowania? Tak bo mieszkałam w mieście gdzie nie było dofinansowania. Ale jak miałam wcześniejsze procedury to amh mialam ponad 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Styczeń 22, 2022 1 godzinę temu, AsiaWin napisał: Tak bo mieszkałam w mieście gdzie nie było dofinansowania. Ale jak miałam wcześniejsze procedury to amh mialam ponad 1 Amh niestety się wyczerpuje z upływem czasu. Stymulacje dodatkowo je obniżają. Cieszę się Asiu, że udało się z powtórzeniem badań i załapiesz się na dofinansowanie. Kiedy zaczynasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Styczeń 22, 2022 24 minuty temu, Jennn napisał: Amh niestety się wyczerpuje z upływem czasu. Stymulacje dodatkowo je obniżają. Cieszę się Asiu, że udało się z powtórzeniem badań i załapiesz się na dofinansowanie. Kiedy zaczynasz? Zaczynam za tydzień! Mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia:)) 358 Napisano Styczeń 22, 2022 47 minut temu, AsiaWin napisał: Zaczynam za tydzień! Mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem Trzymam mocno kciuki Asiu za Ciebie, żebyś i Ty tym razem dołączyła z ❤❤❤❤. Cały czas Ci kibicuje i nie mogę się doczekać aż ruszysz. Oby tym razem wszystko się udało! ❤❤⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Styczeń 23, 2022 8 godzin temu, AsiaWin napisał: Zaczynam za tydzień! Mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem Jestem podekscytowana jakbym sama ruszała z procedura Ogroooomne kciuki za Ciebie! W końcu nasze dzieci są już umówione na randkę, ja pamiętam 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaKo 120 Napisano Styczeń 23, 2022 9 godzin temu, AsiaWin napisał: Zaczynam za tydzień! Mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem Trzymam wielkie kciuki za Ciebie Teraz musi się udać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evi35 190 Napisano Styczeń 23, 2022 10 godzin temu, AsiaWin napisał: Zaczynam za tydzień! Mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem Asiu mocno trzymam kciuki! Powodzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Styczeń 23, 2022 Dziewczyny pomocy. Zaczyna mi się okres, w tym cyklu chciałam podejść do transferu. Ma być na cyklu sztucznym, wiec od 2dc mam brać Estrofem. Od dwóch dni mam sporo białej wydzieliny i nie wiem czy to może być jakaś infekcja, czy reakcja po probiotyku Lactovaginal, który bralam na florę bakteryjną. Przeczytałam na ulotce, że miejscowy świąd i zwiększenie wydzieliny mogą być reakcjami niepożądanymi. Nie biorę już tego leku od czwartku rana. Robiłam 10 dni temu badania przed transferem i biocenoza pochwy wyszła na 1 w skali Nugenta czyli prawidłowo. Na cytologię i Chlamydię jeszcze czekam, bo było coś nie tak z materiałem do badania i musiałam mieć jeszcze mieć pobierany wymaz. Nie wiem co mam robić, czy zacząć brać Estrofem i po okresie jeszcze powtórzyć biocenozę i zrobić dodatkowo mycoplazmę i ureaplazmę na wszelki wypadek? Jestem załamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaS 8 Napisano Styczeń 23, 2022 18 godzin temu, AsiaWin napisał: Powodzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaKo 120 Napisano Styczeń 23, 2022 1 godzinę temu, Jennn napisał: Dziewczyny pomocy. Zaczyna mi się okres, w tym cyklu chciałam podejść do transferu. Ma być na cyklu sztucznym, wiec od 2dc mam brać Estrofem. Od dwóch dni mam sporo białej wydzieliny i nie wiem czy to może być jakaś infekcja, czy reakcja po probiotyku Lactovaginal, który bralam na florę bakteryjną. Przeczytałam na ulotce, że miejscowy świąd i zwiększenie wydzieliny mogą być reakcjami niepożądanymi. Nie biorę już tego leku od czwartku rana. Robiłam 10 dni temu badania przed transferem i biocenoza pochwy wyszła na 1 w skali Nugenta czyli prawidłowo. Na cytologię i Chlamydię jeszcze czekam, bo było coś nie tak z materiałem do badania i musiałam mieć jeszcze mieć pobierany wymaz. Nie wiem co mam robić, czy zacząć brać Estrofem i po okresie jeszcze powtórzyć biocenozę i zrobić dodatkowo mycoplazmę i ureaplazmę na wszelki wypadek? Jestem załamana Ja bym tak czy inaczej brała estrofem. Jutro jeżeli masz możliwość to skontaktuj się z lekarzem prowadzącym. Głowa do góry będzie dobrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Styczeń 23, 2022 3 godziny temu, Jennn napisał: Dziewczyny pomocy. Zaczyna mi się okres, w tym cyklu chciałam podejść do transferu. Ma być na cyklu sztucznym, wiec od 2dc mam brać Estrofem. Od dwóch dni mam sporo białej wydzieliny i nie wiem czy to może być jakaś infekcja, czy reakcja po probiotyku Lactovaginal, który bralam na florę bakteryjną. Przeczytałam na ulotce, że miejscowy świąd i zwiększenie wydzieliny mogą być reakcjami niepożądanymi. Nie biorę już tego leku od czwartku rana. Robiłam 10 dni temu badania przed transferem i biocenoza pochwy wyszła na 1 w skali Nugenta czyli prawidłowo. Na cytologię i Chlamydię jeszcze czekam, bo było coś nie tak z materiałem do badania i musiałam mieć jeszcze mieć pobierany wymaz. Nie wiem co mam robić, czy zacząć brać Estrofem i po okresie jeszcze powtórzyć biocenozę i zrobić dodatkowo mycoplazmę i ureaplazmę na wszelki wypadek? Jestem załamana Hej Jennn ja tez miałam lactovaginal i też takie objawy jak u Ciebie. Ale normalnie zaczęłam brać estrofem od 2dc i podeszłam do transferu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Styczeń 23, 2022 17 godzin temu, AsiaWin napisał: Tak bo mieszkałam w mieście gdzie nie było dofinansowania. Ale jak miałam wcześniejsze procedury to amh mialam ponad 1 W jakim odstępie czasu ci spadło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Styczeń 23, 2022 1 godzinę temu, kaja356 napisał: W jakim odstępie czasu ci spadło? 2 lata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Styczeń 23, 2022 6 godzin temu, AniaKo napisał: Ja bym tak czy inaczej brała estrofem. Jutro jeżeli masz możliwość to skontaktuj się z lekarzem prowadzącym. Głowa do góry będzie dobrze. 5 godzin temu, Katia83 napisał: Hej Jennn ja tez miałam lactovaginal i też takie objawy jak u Ciebie. Ale normalnie zaczęłam brać estrofem od 2dc i podeszłam do transferu. Dzięki dziewczyny, trochę się uspokoiłam. Od jutra zacznę Estrofem i pewnie w sobotę pojadę jeszcze raz na biocenozę na wszelki wypadek. Wiem, jestem przewrażliwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaKo 120 Napisano Styczeń 23, 2022 3 godziny temu, Jennn napisał: Dzięki dziewczyny, trochę się uspokoiłam. Od jutra zacznę Estrofem i pewnie w sobotę pojadę jeszcze raz na biocenozę na wszelki wypadek. Wiem, jestem przewrażliwiona Wydaje mi się że każda z Nas jest przewrażliwiona Kurcze lada chwila będziesz podchodzić do transferu...coś czuję że na nowo będę przeżywać każdy dzień wyczekiwania na betę z Tobą Nie wiem jaki masz przepisany estrofem, ale ja mam 1 opakowanie nadwyżki ( 28 tabletek) i mogę Ci podesłać . Odpoczywaj i myśl pozytywnie..z takimi kciukiami jak na tym forum na pewno się uda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Styczeń 24, 2022 9 godzin temu, AniaKo napisał: Wydaje mi się że każda z Nas jest przewrażliwiona Kurcze lada chwila będziesz podchodzić do transferu...coś czuję że na nowo będę przeżywać każdy dzień wyczekiwania na betę z Tobą Nie wiem jaki masz przepisany estrofem, ale ja mam 1 opakowanie nadwyżki ( 28 tabletek) i mogę Ci podesłać . Odpoczywaj i myśl pozytywnie..z takimi kciukiami jak na tym forum na pewno się uda. Dziękuję Ania🥰, mam 2,5 opakowania Estrofemu na razie wystarczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Styczeń 24, 2022 Kochane, właśnie wracam z usg. Dziś 15 tc. Z Wiktorem wszystko w porządku właśnie... Chwaliłam się, że moja córeczka wybrała imię dla brata? 🥰 Co prawda wkradł mi się mały stan zapalny do zaleczenia i kontroli 7.02. Jestem przeszczesliwa!!!!!! 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Styczeń 24, 2022 12 minut temu, MamaAniola napisał: Kochane, właśnie wracam z usg. Dziś 15 tc. Z Wiktorem wszystko w porządku właśnie... Chwaliłam się, że moja córeczka wybrała imię dla brata? 🥰 Co prawda wkradł mi się mały stan zapalny do zaleczenia i kontroli 7.02. Jestem przeszczesliwa!!!!!! Super kochana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Styczeń 24, 2022 34 minuty temu, MamaAniola napisał: Kochane, właśnie wracam z usg. Dziś 15 tc. Z Wiktorem wszystko w porządku właśnie... Chwaliłam się, że moja córeczka wybrała imię dla brata? 🥰 Co prawda wkradł mi się mały stan zapalny do zaleczenia i kontroli 7.02. Jestem przeszczesliwa!!!!!! Już 15 tc ? Ale ten czas leci ❤ Rośnijcie zdrowo ! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaKo 120 Napisano Styczeń 24, 2022 37 minut temu, MamaAniola napisał: Kochane, właśnie wracam z usg. Dziś 15 tc. Z Wiktorem wszystko w porządku właśnie... Chwaliłam się, że moja córeczka wybrała imię dla brata? 🥰 Co prawda wkradł mi się mały stan zapalny do zaleczenia i kontroli 7.02. Jestem przeszczesliwa!!!!!! Wspaniale Kochana ❤ Jak ten czas szybko leci ani się obejrzysz a Wiktor będzie z Wami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goralka 508 Napisano Styczeń 24, 2022 Dnia 22.01.2022 o 15:33, AsiaWin napisał: Dziewczyny!!! Super wiadomość, tak się cieszę. Moje amh wzrosło z 0,67 tydzień temu do 0,88 dzisiaj!!! Będzie dofinansowanie dziękuję za rady. Brałam w końcu q10 3000j, lkarnityne 2000j, dhea 60j i d3 10tys. Aaa i oczywiście inne laboratorium, które badało od razu Świetna wiadomość Asiunia! Teraz mocne kciukasy za dużo jajek i zarodków i dzidziusiow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach