Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja356

In vitro cz.5

Polecane posty

11 godzin temu, Kasienka30 napisał:

Dziewczyny byłam na wizycie po nieudanym inf, lekarz nie kazał robić dodatkowych badań, stwierdził że to nic nie da... Co o tym myślicie 

Jesteśmy teraz na forum babyboom wątek in vitro 2022

Dnia 24.06.2022 o 21:19, Kasienka30 napisał:

Dziewczyny byłam na wizycie po nieudanym inf, lekarz nie kazał robić dodatkowych badań, stwierdził że to nic nie da... Co o tym myślicie 

Tak jak mówiłam wcześniej Kasiu, po pierwszym transferze (zaryzykuję stwierdzenie) żaden, bądź prawie żaden lekarz nie zleca dodatkowych badań... Dopiero po drugiej, trzeciej próbie. 

Przenioslysmy się z forum na babyboom. In vitro 2022.  Tu już rzadko kto zagląda.  

Dnia 24.06.2022 o 21:19, Kasienka30 napisał:

Dziewczyny widziałam że się przeniosłyście, ale ja już nie będę nowego konta zakładać 🙂 Melduję że wczoraj urodziłam synka 💚

33 minuty temu, karioka84 napisał:

Dziewczyny widziałam że się przeniosłyście, ale ja już nie będę nowego konta zakładać 🙂 Melduję że wczoraj urodziłam synka 💚

Karioka, wielkie gratulacje!!! 😀

1 godzinę temu, karioka84 napisał:

Gratulacje 🥰 zdrówka dla mamusi i synka 😊

2 godziny temu, AsiaWin napisał:

Karioka, wielkie gratulacje!!! 😀

AsiaWin myślałam o Tobie ostatnio, chyba jakos teraz miałaś miec stymulację. Przeniosłyśmy się na forum babyboom In vitro 2022

3 godziny temu, Jennn napisał:

AsiaWin myślałam o Tobie ostatnio, chyba jakos teraz miałaś miec stymulację. Przeniosłyśmy się na forum babyboom In vitro 2022

Wiem że się przeniosłyśmy ale mi jakoś ciężko się przenieść  😞  tu już jestem od 2 lat, piszę z niektórymi dziewczynami na priv I czytam forum z komórka dawczyni.  Jakoś mi tu poręczniej jest 😀 tam masa reklam jakoś mnie odstrasza 😉 poza tym nie widzę wszystkich dziewczyn które tu były i w sumie żałuję że tu dalej nie piszemy. Ale to tylko moje zdanie 😀 

Jestem teraz na gonapeptyldaily I od środy zaczynam już ta właściwą stymulację! Jestem podekscytowana! Mam też pierwszy raz w życiu akupunkturę 😉 więc zobaczymy! Dziękuję za pamięć  😀

Czytałam że jesteś po usg I u Ciebie wszystko ok! Cieszę się  😀

11 godzin temu, AsiaWin napisał:

Wiem że się przeniosłyśmy ale mi jakoś ciężko się przenieść  😞  tu już jestem od 2 lat, piszę z niektórymi dziewczynami na priv I czytam forum z komórka dawczyni.  Jakoś mi tu poręczniej jest 😀 tam masa reklam jakoś mnie odstrasza 😉 poza tym nie widzę wszystkich dziewczyn które tu były i w sumie żałuję że tu dalej nie piszemy. Ale to tylko moje zdanie 😀 

Jestem teraz na gonapeptyldaily I od środy zaczynam już ta właściwą stymulację! Jestem podekscytowana! Mam też pierwszy raz w życiu akupunkturę 😉 więc zobaczymy! Dziękuję za pamięć  😀

Asiu cieszę się, że na razie wszystko u Ciebie idzie zgodnie z planem😃 oby tak dalej.

U mnie na razie wszystko ok, Maleństwo rośnie. W kolejnym tygodniu czeka mnie USG prenatalne a potem jeszcze Nifty. Żyję od wizyty do wizyty z przerywnikiem na badania😃

Dnia 30.06.2022 o 20:23, AsiaWin napisał:

Ja tez zaluje, ze dziewczyny się przeniosły 😞 Baby boom jakoś taki „ nie moj” 😞 

Ja zostaje tu 🙂 mam sentyment do tego forum. Tam nie założyłam konta. 

Bardzo wam kibicuje 😍

Czy któraś z Was była na akupunkturze podczas stymulacji i wie w co wbija się igły?

52 minuty temu, AsiaWin napisał:

Czy któraś z Was była na akupunkturze podczas stymulacji i wie w co wbija się igły?

Pamiętam, że Strusio kiedyś miała przed i po transferze ale w trakcie stymulacji to nie wiem... 🤔 

Daj znać po jakie wrażenia 🙂

Hej, ja też wolę tutaj. Asia trzymam mocno kciuki za duuuuuzo dojrzałych dorodnych  jajców które pięknie się zaplodnia 😘😘😘😘😘

1 godzinę temu, Martuska napisał:

Pamiętam, że Strusio kiedyś miała przed i po transferze ale w trakcie stymulacji to nie wiem... 🤔 

Daj znać po jakie wrażenia 🙂

Właśnie pamiętam że Strusio85 miała cos wspólnego z akupunktura 😀 idę jutro! Trzymajcie kciuki!

Powiem Wam że jak na razie czuję się rewelacyjnie! W poprzedniej procedurze po gonapeptyldaily codziennie płakałam-tak na mnie działał.  A teraz nic! 😀 oby tak szczęśliwie było do końca!

A jak u Was Mamuski? 😀

Już wiem. Igły wbija się w brzuch no i można jeszcze na twarzy i rękach. Moja akupunktura została przełożona.  Trudno 😉

2 godziny temu, AsiaWin napisał:

Właśnie pamiętam że Strusio85 miała cos wspólnego z akupunktura 😀 idę jutro! Trzymajcie kciuki!

Powiem Wam że jak na razie czuję się rewelacyjnie! W poprzedniej procedurze po gonapeptyldaily codziennie płakałam-tak na mnie działał.  A teraz nic! 😀 oby tak szczęśliwie było do końca!

A jak u Was Mamuski? 😀

Ja całkiem dobrze, malutka rośnie jak na drożdżach i właśnie tydzień temu zaczeła sama stać 😱 teraz tylko czekać aż zacznie się przesuwać 😉 fajnie że akupunkturę przetestujesz, ja osobiście nigdy nie miałam robionej ale może warto się wybrać niekoniecznie w temacie ivf bo my chyba już temat zamykamy ale na inne dolegliwości 😉 trzymam kciuki za Ciebie. Od jutra będę  jeszcze mocniej ściskać 😁

54 minuty temu, Goralka napisał:

Ja całkiem dobrze, malutka rośnie jak na drożdżach i właśnie tydzień temu zaczeła sama stać 😱 teraz tylko czekać aż zacznie się przesuwać 😉 fajnie że akupunkturę przetestujesz, ja osobiście nigdy nie miałam robionej ale może warto się wybrać niekoniecznie w temacie ivf bo my chyba już temat zamykamy ale na inne dolegliwości 😉 trzymam kciuki za Ciebie. Od jutra będę  jeszcze mocniej ściskać 😁

A wiesz ze wyczytałam że stosuje się akupunkturę w trakcie porodu? Ciekawe!

5 godzin temu, AsiaWin napisał:

Już wiem. Igły wbija się w brzuch no i można jeszcze na twarzy i rękach. Moja akupunktura została przełożona.  Trudno 😉

Daj znać kiedy nowy termin 🙂

7 godzin temu, AsiaWin napisał:

A jak u Was Mamuski? 😀

Trzymamy kciuki !!! 

Najpiękniejszy widok gdy wstaje rano to uśmiech mojego Skarba. Warto znieść wszystko dla tego widoku 😊

4 godziny temu, AsiaWin napisał:

A wiesz ze wyczytałam że stosuje się akupunkturę w trakcie porodu? Ciekawe!

Hmmm może jak ponakłuwają wokół ujścia to mniej boli 😋😋😋 a tak serio to bardzo możliwe że działa rozluźniająco. Sprawdzisz Asia przy porodzie 😉

Dziewczyny,mam do was pytanie ile średnio powstało u was zarodków do stadium blastocysty?

U mnie na 7 pobranych komórek do stadium blastocysty dotrwały wszystkie. Z tym że chyba 2 z lekkim opóźnieniem. W 6 i 7 dobie. 

7 godzin temu, Ada23 napisał:

Dziewczyny,mam do was pytanie ile średnio powstało u was zarodków do stadium blastocysty?

2/3

15 godzin temu, Ada23 napisał:

8 pobranych kom, 5 dojrzałych, 2 udało się zapłodnić, 1 przetrwała do blastki - zdrowy synek jest z nami 😘

Dnia 5.07.2022 o 09:29, Goralka napisał:

Hej, ja też wolę tutaj. Asia trzymam mocno kciuki za duuuuuzo dojrzałych dorodnych  jajców które pięknie się zaplodnia 😘😘😘😘😘

8 godzin temu, AsiaWin napisał:

2/3

Jestem na babyboom ale zaglądam i tu. Fakt, faktem, że tu jest jakiś klimat 🙂 i widzę, że więcej nas tu zostalo🥰

@kariotka

17 godzin temu, Ada23 napisał:

U mnie w pierwszej stymulacji z 7 dotrwała 1 w drugiej z 3 też 1 a z trzeciej z 13 były 2 ale jedna ta szczęśliwa z której mam córeczkę 😊😊😊

20 godzin temu, Ada23 napisał:

Z s,esciu zapłodnionych komórek do blastocysty przetrwało pięć. Mam za sobą trzy transfery i cztery z tych zarodków nie przyjęły się. Został jeden mrozak. Nieoczekiwanie zaszłam w naturalną ciążę i jak na razie dziecko rozwija się prawidłowo🙏

22 godziny temu, Ada23 napisał:

Z 11 uzyskaliśmy 6 zarodków w stadium blastocysty.  Statystycznie połowa powinna przetrwać.