Martuska 1734 Napisano Lipiec 22, 2022 9 godzin temu, Zuzanna. napisał: To forum to jednak co innego niż inne. Tu to się wchodzi jak do do domu Zgadza się, tu jest magia 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marza 72 Napisano Lipiec 22, 2022 Dnia 21.07.2022 o 09:52, AsiaWin napisał: Asia jak bardzo się cieszę że nadal są cztery! Super wieści. Nadal trzymam kciuki. Myślę że do jutra zastanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Lipiec 23, 2022 Hej. Jestem przed transferem zarodka. Dzisiaj mam 18 dc i zaczyna mnie pobolewać brzuch jak zawsze tydzień przed okresem , czy to normalne skoro biorę estrofem i luteinę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Lipiec 23, 2022 1 godzinę temu, kaja356 napisał: Hej. Jestem przed transferem zarodka. Dzisiaj mam 18 dc i zaczyna mnie pobolewać brzuch jak zawsze tydzień przed okresem , czy to normalne skoro biorę estrofem i luteinę ? Ja też miewałam delikatne bóle i ciągnięcia na tym etapie. Kiedy planowo ma odbyć się transfer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Lipiec 23, 2022 38 minut temu, Martuska napisał: Ja też miewałam delikatne bóle i ciągnięcia na tym etapie. Kiedy planowo ma odbyć się transfer? W poniedziałek 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Lipiec 23, 2022 11 minut temu, kaja356 napisał: W poniedziałek Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Lipiec 23, 2022 6 godzin temu, kaja356 napisał: W poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maddalena 90 Napisano Lipiec 23, 2022 Asia i jak ? Masz jakieś wieści ? Ciagle mocno trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Lipiec 23, 2022 2 godziny temu, Maddalena napisał: Asia i jak ? Masz jakieś wieści ? Ciagle mocno trzymam kciuki 2 są już zamrożone. 2 jeszcze walczą... ale emocje!!! Jutro się dowiem ostatecznie! 9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maddalena 90 Napisano Lipiec 23, 2022 30 minut temu, AsiaWin napisał: 2 są już zamrożone. 2 jeszcze walczą... ale emocje!!! Jutro się dowiem ostatecznie! Cudownie Asia !!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Lipiec 23, 2022 2 godziny temu, AsiaWin napisał: 2 są już zamrożone. 2 jeszcze walczą... ale emocje!!! Jutro się dowiem ostatecznie! Pięknie!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Lipiec 23, 2022 2 godziny temu, AsiaWin napisał: 2 są już zamrożone. 2 jeszcze walczą... ale emocje!!! Jutro się dowiem ostatecznie! Supertrzymam kciuki za pozostałą 2 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Lipiec 23, 2022 4 godziny temu, AsiaWin napisał: 2 są już zamrożone. 2 jeszcze walczą... ale emocje!!! Jutro się dowiem ostatecznie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Lipiec 23, 2022 1 godzinę temu, Strusio85 napisał: Strusio85 dostałaś okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Lipiec 23, 2022 14 godzin temu, kaja356 napisał: W poniedziałek Kaja powodzenia bądź dobrej myśli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Lipiec 23, 2022 (edytowany) 23 minuty temu, AsiaWin napisał: Strusio85 dostałaś okres? Jeszcze nie ale myślę, że to kwestia czasu. Czuję, że temperatura mi spada więc jutro lub pojutrze powinien przyjść. Informuj jutro jaki wynik Edytowano Lipiec 23, 2022 przez Strusio85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Lipiec 24, 2022 Dnia 22.07.2022 o 06:46, Martuska napisał: Zgadza się, tu jest magia Ja tez wolę to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Lipiec 24, 2022 Dnia 23.07.2022 o 05:34, kaja356 napisał: Hej. Jestem przed transferem zarodka. Dzisiaj mam 18 dc i zaczyna mnie pobolewać brzuch jak zawsze tydzień przed okresem , czy to normalne skoro biorę estrofem i luteinę ? Hej Kaja356, nie mam pojęcia ale ja też jestem przed transferem..w piątek mam usg i wtedy się dowiem kiedy mam się szykować na transfer..aż mnie w brzuchu ściska z emocji i stresu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Lipiec 24, 2022 Dziewczyny, te z dzisiaj nie dały rady zostały nam 2 z 5 doby... 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Lipiec 24, 2022 47 minut temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny, te z dzisiaj nie dały rady zostały nam 2 z 5 doby... Asia nie ilość a jakość się liczy. Najważniejsze, żeby te 2 blastki były prawidłowe. Trzeba wierzyć w te 2 szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Lipiec 24, 2022 10 minut temu, Jennn napisał: Asia nie ilość a jakość się liczy. Najważniejsze, żeby te 2 blastki były prawidłowe. Trzeba wierzyć w te 2 szanse Dziękuję Jenn. Nic mi innego nie zostało. Niestety wiem jakie są moje osobiste szanse przy dwóch, jak 6 się nawet na chwilę nie zagnieździło oby okazały się zdrowe... I dały mi choć cien szansy zobaczyć je na tym świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Lipiec 24, 2022 1 godzinę temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny, te z dzisiaj nie dały rady zostały nam 2 z 5 doby... Najważniejsze, że są 2 Tak jak Jenn pisze. Nie liczy się ilość a jakość. Moja bratowa z 3 ma 2 dzieci. Ja niby mam sporo ale i tak mam wiele wątpliwości czy cokolwiek z tego będzie. Niby zachodzę w ciążę ale co z tego jak nie potrafię donosić. Będziesz badać te blastki pod kątem genetycznym? Czy od razu transfer?Przykro mi, że tyle już przeszłaśtrzymam kciuki żeby tym razem wszystko zakończyło się happy endem histeroskopie i immunologię przebadalaś? Wydaje mi się, że o immunologi pisałaś ale nie pamiętam jak z histero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Lipiec 24, 2022 13 godzin temu, AsiaWin napisał: Strusio85 dostałaś okres? właśnie przyszedł okres. Te bóle chyba były przez zaparcia...jak nigdy nam teraz masakryczne problemy z wypróżnianiem. Chyba muszę zbadać tarczycę bo nigdy tak nie miewam ..nawet kawa nie pomaga a zawsze po niej goni mnie do wc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuLa 305 Napisano Lipiec 24, 2022 3 godziny temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny, te z dzisiaj nie dały rady zostały nam 2 z 5 doby... Asiu to aż dwie szanse, jaka klasa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Lipiec 24, 2022 49 minut temu, LuLa napisał: Asiu to aż dwie szanse, jaka klasa? 412 i 422 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Lipiec 24, 2022 9 godzin temu, AsiaWin napisał: Dziewczyny, te z dzisiaj nie dały rady zostały nam 2 z 5 doby... Kochana mam nadzieję że właśnie te będą szczęśliwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuLa 305 Napisano Lipiec 24, 2022 5 godzin temu, AsiaWin napisał: 412 i 422 To fantastyczne blastki, musisz wierzyć że tym razem to tobie się poszczęści, ja trzymam kciuki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Lipiec 24, 2022 Powiedzcie w którym dc miałyście transfer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izuu07 466 Napisano Lipiec 24, 2022 30 minut temu, kaja356 napisał: Powiedzcie w którym dc miałyście transfer? 21dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izuu07 466 Napisano Lipiec 24, 2022 6 godzin temu, AsiaWin napisał: 412 i 422 Trzymam za Ciebie mocne kciuki Asiu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach