ivana84 19 Napisano Czerwiec 12, 2023 Czy jako faceci bardzo pragniecie se ksu czy bardziej wywalone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lex_luthor 119 Napisano Czerwiec 13, 2023 7 godzin temu, ivana84 napisał: Czy jako faceci bardzo pragniecie se ksu czy bardziej wywalone? jako faceci mamy wywalone, ale jako kobiety już nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faͣn giͥeͤłdͩziͥ 2 Napisano Czerwiec 13, 2023 2 minuty temu, 4361 napisał: Bardzo ale nie w kontekście samego stosunku a raczej systematycznosci z jakąś na codzień żeby to było coś normalnego po prostu i ona się cieszyła z tego ja też itd Dobrze że za marzenia nie karają no nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faͣn giͥeͤłdͩziͥ 2 Napisano Czerwiec 13, 2023 3 minuty temu, 4361 napisał: chorymi psychicznie Swój do swego ciągnie jak magnes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faͣn giͥeͤłdͩziͥ 2 Napisano Czerwiec 13, 2023 3 minuty temu, 4361 napisał: Ja nie żadnych No jak to? A te co z nimi piszesz po nocach to jakie są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faͣn giͥeͤłdͩziͥ 2 Napisano Czerwiec 13, 2023 1 minutę temu, 4361 napisał: Moim jedynym problemem jest za małe depo nienawidzę tego systemu No patrz a ja mam dużo hajsu i żadna na mnie nie leci No ale w pisaniu to sie tu nieźle wyrobiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faͣn giͥeͤłdͩziͥ 2 Napisano Czerwiec 13, 2023 3 minuty temu, 4361 napisał: Bo może na innych polach kulejesz ja mam wzrost itd Dobrze że dalej już nie podałeś co tam jeszcze masz 4 minuty temu, 4361 napisał: Także mi tylko hajsu brakuje bo z moich testów na sympatii wynika że coś bym se ogarnął. Testów na sympatii? Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faͣn giͥeͤłdͩziͥ 2 Napisano Czerwiec 13, 2023 2 minuty temu, 4361 napisał: Tak coś tam zawsze napisało i całkiem ładne dziewczyny Napisało coś tam? A mi nic tam nie piszą A też tam mam pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faͣn giͥeͤłdͩziͥ 2 Napisano Czerwiec 13, 2023 3 minuty temu, 4361 napisał: ja wyglądam na fajny taki ken że ujdzie Oj Teraz to tu będziesz miał pełną skrzynke chętnych na sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocturnal delight 5 Napisano Czerwiec 13, 2023 2 godziny temu, 4361 napisał: Sporo typów w moim wieku tam jest strasznie brzydkich ja wyglądam na fajny taki ken że ujdzie a niektórzy katastrofa Tak przystojniak, a nawet swoim dziewczynom z kafe nigdy mordy nie pokazał? Coś mi tutaj nie gra i zalatuje zespołem downa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach