blue_danube 740 Napisano 24 Styczeń 3 minuty temu, Lolalola napisał: No i to samo mogą przecież zrobić bez ślubu! Owszem mogą. Dyskusja było o tych przypadkach, gdzie ktoś tego nie zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolalola 1933 Napisano 24 Styczeń (edytowany) 4 godziny temu, blue_danube napisał: Owszem mogą. Dyskusja było o tych przypadkach, gdzie ktoś tego nie zrobił. Dyskusja była o tym, jak można żyć w konkubinacie i budować dom na dzialce partnera xd Edytowano 24 Styczeń przez Lolalola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzxyz1. 6 Napisano 3 Luty Co sądzicie o tym, że Aska sprzedaje na Vinted kosmetyki z paczek PR? Widziałam GlamShop, którym ciągle się zachwyca, Eveline, BasicLab, które tanie nie jest... dostaje za darmo, odfajkuje reklamę na instastory i potem Vinted wjeżdża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolalola 1933 Napisano 3 Luty 5 minut temu, xyzxyz1. napisał: Co sądzicie o tym, że Aska sprzedaje na Vinted kosmetyki z paczek PR? Widziałam GlamShop, którym ciągle się zachwyca, Eveline, BasicLab, które tanie nie jest... dostaje za darmo, odfajkuje reklamę na instastory i potem Vinted wjeżdża... A myślisz że inne influencerki tak nie robią? Tak na logikę to tych wszystkich produktów nawet nie są się zużyć zanim się przeterminuja 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lablab666 132 Napisano 3 Luty 50 minut temu, xyzxyz1. napisał: Co sądzicie o tym, że Aska sprzedaje na Vinted kosmetyki z paczek PR? Widziałam GlamShop, którym ciągle się zachwyca, Eveline, BasicLab, które tanie nie jest... dostaje za darmo, odfajkuje reklamę na instastory i potem Vinted wjeżdża... Jeżeli barter i zrobiła reklamę to ok. Jak płatna reklama to oszustwo i dziadostwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kldm 153 Napisano 4 Luty Co druga influ reklamująca na ig jakieś ubrania to robi. Mam kilka z nich profile na vinted zapisane i to jest cyrk. Opowiadają jaka to super jakość i marka a potem fru na vinted albo jakieś targi odzieży "vintage" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza2016 4 Napisano 29 Marzec Aśka zawsze mówi, że sprzątać nie musi przed świętami, bo ma zawsze czysto, cały rok. Tymczasem dziś dodała relacje z łazienki gdzie okno jest tak brudne, że ledwo widać co kolwiek. A mamy zaraz święta, a Aska nie sprząta przed świętami, bo ma cały rok czysto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolalola 1933 Napisano 30 Marzec 12 godzin temu, eliza2016 napisał: Aśka zawsze mówi, że sprzątać nie musi przed świętami, bo ma zawsze czysto, cały rok. Tymczasem dziś dodała relacje z łazienki gdzie okno jest tak brudne, że ledwo widać co kolwiek. A mamy zaraz święta, a Aska nie sprząta przed świętami, bo ma cały rok czysto Aha. To faktycznie zasługuje na komentarz w wielką sobotę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 30 Marzec Joanna czyta kafe i nawet komentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Herbstt 110 Napisano 1 Kwiecień Dnia 30.03.2024 o 19:09, secretgarden napisał: Joanna czyta kafe i nawet komentuje Chyba jak większość z nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzxyz1. 6 Napisano 27 Kwiecień Te wiskozowe spodnie z nowej kolekcji jej sklepu chyba troszkę za szczupłe... słaba reklama Asiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 27 Kwiecień 2 godziny temu, xyzxyz1. napisał: Te wiskozowe spodnie z nowej kolekcji jej sklepu chyba troszkę za szczupłe... słaba reklama Asiu. Gdzie? Bo sklep jest chwilowo lub dłużej nieaktywny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzxyz1. 6 Napisano 27 Kwiecień 48 minut temu, secretgarden napisał: Gdzie? Bo sklep jest chwilowo lub dłużej nieaktywny... Na instastory sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glos_rozsadku 421 Napisano 28 Kwiecień (edytowany) Dnia 29.03.2024 o 21:57, eliza2016 napisał: Aśka zawsze mówi, że sprzątać nie musi przed świętami, bo ma zawsze czysto, cały rok. Tymczasem dziś dodała relacje z łazienki gdzie okno jest tak brudne, że ledwo widać co kolwiek. A mamy zaraz święta, a Aska nie sprząta przed świętami, bo ma cały rok czysto No to chyba dobrze, że przez okno w łazience cokolwiek nie widać hahahah zboczuszku Edytowano 28 Kwiecień przez Glos_rozsadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano 28 Kwiecień Ja mam takie pytanie, bo szukam właśnie takich zwykłych wciaganych butów codziennych - czy któraś z Was ma lub miala Tomsy? Sa wygodne? Nadaja sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 2 Czerwiec Co tej Pannie Joannie stało się w skórę na twarzy, że ma takie przebarwienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 2 Czerwiec 16 minut temu, Wsedno napisał: Co tej Pannie Joannie stało się w skórę na twarzy, że ma takie przebarwienia? Przedawkowała hiszpańskie słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 2 Czerwiec 55 minut temu, secretgarden napisał: Przedawkowała hiszpańskie słońce Co z filtrami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 2 Czerwiec 1 godzinę temu, Wsedno napisał: Co z filtrami? Oprócz filtrów (które trzeba nakładać co jakiś czas, a nie tylko przed wyjściem z domu) trzeba równolegle używać okrycia głowy, a tego u Aśki nie zauważyłam ani razu Osobiście bez czapki lub kapelusza nigdzie w tak słoneczne kraje nie lecę, efektem czego jest zero przebarwień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glos_rozsadku 421 Napisano 3 Czerwiec Przebarwienia nadają charakteru, nie wiem co to miałoby komukolwiek przeszkadzać XD pieprzyków też się czepiacie czy jest na nie przyzwolenie? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 4 Czerwiec Nikt się nie czepia, ludzie "wyjmijta kija z upy" Mam w rodzinę osobę, która usuwała czyraka z policzka (masę nerwów, łez wylanych, nie polecam) filtry i okrycie głowy powinny być normą, z silnie operującym słońcem nie ma żartów! Aśka już czapkę założyła Co do ostatniego vloga (10 faktów o Hiszpanii) słuchało się przyjemnie, uchwycony klimat slow life i trafne spostrzeżenia. W lipcu lecę po kilkunastu latach od ostatniego mojego pobytu w Espana, (jestem team Włochy i Grecja)zamierzam się dobrze bawić Ps. Aśka wiem, że podczytujesz kafe , z przebarwieniami, czy bez, to nie jest teraz najistotniejsze, widzę Cię w jakimś słomkowym kapeluszu np. typu Panama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 4 Czerwiec 12 godzin temu, Glos_rozsadku napisał: Przebarwienia nadają charakteru, nie wiem co to miałoby komukolwiek przeszkadzać XD pieprzyków też się czepiacie czy jest na nie przyzwolenie? Pieprzyki pojawiają się samoistnie, nie mamy na to wpływu. A na przebarwienia i owszem. Tym bardziej dziwią mnie influ, które krzyczą o filtrach, wymądrzają się na temat fotostarzenia, pielęgnacji etc. Po czym jadą na wakacje i mają twarze i dekolty w plamach... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glos_rozsadku 421 Napisano 4 Czerwiec 12 godzin temu, Wsedno napisał: Pieprzyki pojawiają się samoistnie, nie mamy na to wpływu. A na przebarwienia i owszem. Tym bardziej dziwią mnie influ, które krzyczą o filtrach, wymądrzają się na temat fotostarzenia, pielęgnacji etc. Po czym jadą na wakacje i mają twarze i dekolty w plamach... Ja uważam że takie niedoskonałości typu przebarwienia, bielactwo dodają uroku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola99999 141 Napisano 5 Czerwiec Dnia 4.06.2024 o 06:58, Wsedno napisał: Pieprzyki pojawiają się samoistnie, nie mamy na to wpływu. A na przebarwienia i owszem. Tym bardziej dziwią mnie influ, które krzyczą o filtrach, wymądrzają się na temat fotostarzenia, pielęgnacji etc. Po czym jadą na wakacje i mają twarze i dekolty w plamach... Haha tak przypomina mi się Kaśka z LGS która reklamowała filtr jakiejś marki i wmawiała że filtry powinno się stosować nawet w nocy xd po czym na wakacjach spalona na raka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach