Misha 175 Napisano Październik 7, 2023 Dnia 2.10.2023 o 22:52, Klaxia napisał: Oo Sara szuka prawnika. Pewnie na Estere Mówiła gdzieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano Październik 7, 2023 8 minut temu, Misha napisał: Mówiła gdzieś? Na instastory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano Październik 7, 2023 Już znowu wielka przyjaźń z Łukaszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PituPitu1 1727 Napisano Październik 7, 2023 29 minut temu, Klaxia napisał: Już znowu wielka przyjaźń z Łukaszem Raczej wielka miłość do alkoholu. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Październik 8, 2023 Dwa dni z rzędu popijawa, 2 litry wody ognistej poszły lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg10 242 Napisano Październik 9, 2023 13 godzin temu, Gejlkozloski napisał: Dwa dni z rzędu popijawa, 2 litry wody ognistej poszły lekko. Plus antydepresanty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilua55 185 Napisano Październik 21, 2023 Mam wrażenie , że ona na ozemp...ku jedzie coś za szybko to spadanie na wadze idzie przy takiej ilości alko i słodyczy ... Chodzenie też nie jest jakieś turbo spalajace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Październik 21, 2023 Też mi nie pasuje coś... Je jakby nie była na diecie a chudnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cececece13 1435 Napisano Październik 21, 2023 3 minuty temu, Zazuzi napisał: Też mi nie pasuje coś... Je jakby nie była na diecie a chudnie... Dawno jej nie oglądałam. Dużo schudła ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano Październik 21, 2023 Kiedyś był live na yt to mówiła ze nawet nie wie co to ozempic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Październik 21, 2023 2 godziny temu, Cececece13 napisał: Dawno jej nie oglądałam. Dużo schudła ? nie mówiła chyba ile kg, ale wizualnie dość znacząco, choć nie mam poczucia ze jakoś bardzo szybko mówi że pilnuje kalorii i zjada gotowy obiad ktory ma ich 370 czy 400 a jak sama by gotowala podobny to byl mial z 800 bo by nawalila np duzo sera czy innych rzeczy jak nigdy wcześniej się nie ruszała a teraz robi te 10tys kroków to to też u niej ma jakieś znaczenie nie wiem czy się czymś wspomaga, wydaje mi się że o ile nie choruje na otyłość tylko po prostu przytyła do takich rozmiarów z innych powodów (moim zdaniem nie każdy bardzo dużych rozmiarów człowiek naprawdę choruje na otyłość mimo ze tak jest diagnkzowany ze względu na samą wagę) to spokojnie może chudnąć po prostu jedząc mniej kalorii, zwłaszcza że jeśli ma zaburzenia odżywiania to może się głodzić i ograniczać bardziej niż to pokazuje w filmach no ale ona już miała różne etapy jeśli chodzi o swój rozmiar i prawdopodobne jest że znowu przytyje, sama chyba też o tym mowiła jeśli jednak choruje na otyłość to powinna się leczyć, byle tylko nje na własną rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośc 274 Napisano Październik 21, 2023 Pewnie miała zmniejszanie żołądka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Październik 21, 2023 Ja tam widzę alko i frytki, zwłaszcza jak ten zniewieściały ją odwiedził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cececece13 1435 Napisano Październik 21, 2023 1 godzinę temu, discord napisał: nie miała co Ty. od lutego schudła naprawdę znacznie, wszystko pokazywała na vlogach- kupiła bieżnię, kontroluje kaloryczność posiłków, codziennie minimum jeden spacer 10k kroków. Wiecie co, ja wierzę że same spacery i niższa kaloryczność mogły zadziałać. Na wiosnę też zaczęła spacerować codziennie..co prawda u mnie było mać 7-8 tyś kroków, "zdrowsze" jedzenie.. o było mnie mniej te kilka kg.. przestałam chodzić regularnie pod koniec sierpnia, pozwalać sobie na fast foody i widzę zmianę kg na wadze na +... może rzeczywiście się kontroluje ? A tylko sporadycznie zdążają się dni, gdy odpuszcza.. po otyłych osobach chyba bardziej widać nawet niewielki spadek kg niż po szczupłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Październik 22, 2023 od samwgo alkoholu, frytek, czy niezdrowego jedzenia się nie tyje, ważny jest bilans kaloryczny, ona jak już idzie na te imprezy i pije, to nie je pewnie nic albo niewiele możliwe że kolejnego dnia je mniej (pod względem kalorii) 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minija 1297 Napisano Październik 22, 2023 Była bardzo gruba,zaczęła się pilnować ( o ile poza kamerą nie podjada) do tego chodzenie serio można zaliczyć jako trening. Nie trzeba pocić się na siłce. A z tego co ona mówi to robi tych kroków trochę. No i fakt że im się jest grubszym tym waga szybciej leci. Ona też widzę ma taką budowę że uda, pu.pa są duże, twarz jak księżyc, ale talię u niej już coś widać. Sara też jest dość wysoka to też ma znaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PituPitu1 1727 Napisano Październik 22, 2023 1 minutę temu, Minija napisał: Była bardzo gruba,zaczęła się pilnować ( o ile poza kamerą nie podjada) do tego chodzenie serio można zaliczyć jako trening. Nie trzeba pocić się na siłce. A z tego co ona mówi to robi tych kroków trochę. No i fakt że im się jest grubszym tym waga szybciej leci. Ona też widzę ma taką budowę że uda, pu.pa są duże, twarz jak księżyc, ale talię u niej już coś widać. Sara też jest dość wysoka to też ma znaczenie. Cooo? Sarunia wysoka? Chyba ci się z Karo pomyliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minija 1297 Napisano Październik 22, 2023 9 minut temu, PituPitu1 napisał: Cooo? Sarunia wysoka? Chyba ci się z Karo pomyliła. Nie znam Karo xDD Sarę oglądam czasem tylko dlatego że ona i Esterka się kumplowały , a tą oglądam dla beki I tak wg mnie jest wysoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PituPitu1 1727 Napisano Październik 22, 2023 11 minut temu, Minija napisał: Nie znam Karo xDD Sarę oglądam czasem tylko dlatego że ona i Esterka się kumplowały , a tą oglądam dla beki I tak wg mnie jest wysoka 170cm na pewno nie ma, jej kumpele Karo i Ewka mają 177cm i Saruni daleko do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano Październik 22, 2023 Twierdziła kiedyś, ze ma 168 cm wzrostu. Czyli wysoka nie jest, ale niska też nie. Talię widać u niej dopiero teraz, bo zanim zaczęła dbać o dietę i ruch, to talii tam nie było, za to wielki brzuch to i owszem. Ja u niej widzę największe postepy po nogach, a tyłka wcale nie ma takiego dużego, tylko będąc otyłą wydawała się tak wielka w każdym wymiarze. Dopiero po schudnięciu pokazuje się u niej rzeczywisty typ sylwetki. No i zgodzę się, że waga leci tym szybciej, czym ktoś jest grubszy. No i jak się dużo je a nie rusza wcale, to nawet niewielka zmiana w aktywności i diecie może dać spore efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Październik 24, 2023 faje, wóda .. się chudnie. kto wie co jeszcze wącha. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Październik 24, 2023 w tym dzisiejszym filmie z takim makijażem ładnie wygląda, moim zdaniem ona się oszpecami tymi pstrokatymi dziwnymi mocnymi makijażami ale czemu ona je niemyte winogrona???!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cececece13 1435 Napisano Październik 25, 2023 6 godzin temu, Anka1212 napisał: w tym dzisiejszym filmie z takim makijażem ładnie wygląda, moim zdaniem ona się oszpecami tymi pstrokatymi dziwnymi mocnymi makijażami ale czemu ona je niemyte winogrona???!!! Pamiętam, że jak rosół robiła, to też wrzucała niemyte warzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PituPitu1 1727 Napisano Październik 25, 2023 7 godzin temu, Anka1212 napisał: w tym dzisiejszym filmie z takim makijażem ładnie wygląda, moim zdaniem ona się oszpecami tymi pstrokatymi dziwnymi mocnymi makijażami ale czemu ona je niemyte winogrona???!!! One wszystkie są na bakier z higieną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Październik 25, 2023 5 godzin temu, PituPitu1 napisał: One wszystkie są na bakier z higieną. coś w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kar87 399 Napisano Październik 25, 2023 Ona mi się kojarzy z takim flejtuchem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Październik 26, 2023 22 godziny temu, Kar87 napisał: Ona mi się kojarzy z takim flejtuchem. mi teraz mniej, ale wcześniej miałam wiecznie wrażenie ze ona jest brudna, nawet jak dopiero co wyszła spod prysznica 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Usunięty Użytkownik 92 Napisano Październik 27, 2023 A ja mam nagrane jej fragmenty lajwa z tiktoka, gdzie przyznaje się otwarcie do bicia wszystkich swoich psów i popiera tą metodę wychowawczą u zwierząt. Zastanawiam się co z tym można zrobić... 2 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg10 242 Napisano Październik 27, 2023 (edytowany) 6 godzin temu, Usunięty Użytkownik napisał: A ja mam nagrane jej fragmenty lajwa z tiktoka, gdzie przyznaje się otwarcie do bicia wszystkich swoich psów i popiera tą metodę wychowawczą u zwierząt. Zastanawiam się co z tym można zrobić... Przede wszystkim opublikowac gdzie sie da. W internecie nic nie ginie. I zglosic. Poza tym ona moze sie wypierac ile chce ale widac bardzo wyraznie pos Sisi zachowaniu ze jest/byla bita, zwroccie uwage jak sie kuli czasem przed glaskaniem, jak "podwija" dup.ke pod siebie , jak patrzy bokiem wystraszona z polozonymi uszkami, gdy Sara ja strofuje tym zmienionym glosem gdy cos przeskrobie... to sa typowe zachowania psiaka, ktory regularnie dostaje klapsy. Klapsy - bo jednak ciagle mam nadzieje ze ona nie uzywa prawdziwej sily wobec psiaka. Chociaz po pijaku to kto wie... I nie, to ze jest malym pieskiem to nie znaczy ze tak ma... te rasy sa waleczne i odwazne bo nie zdaja sabie sprawy ze swojego wzrostu, dlatego tez czesto atakuje duzo wieksze psy od siebie. Zreszta... porownajcie jak zachowuje sie Lola od Szuszy albo Szminka od Pieczatki roznice widac OD RAZU! Edytowano Październik 27, 2023 przez Meg10 . 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aluta 2650 Napisano Październik 27, 2023 (edytowany) Błagam, tylko nie piszmy, że Szusza dobrze Lolę wychowuje. Przecież widać, że pies u niej to jak maskotka. A to co piszecie o biciu psa to wstrząsające. Karolina Stylizacje ostatnio zostawiła na działce dwa maleńkie kociaki, z nadzieją, że „nie zamarzną”. Ci wszyscy influ tylko jedno w głowie mają - kasa, kasa, kasa. Mądrości i empatii tam nie uświadczysz. Edytowano Październik 27, 2023 przez aluta 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach