Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Meg10

Soł Bjuti Kłin

Polecane posty

8:50 minuta to jest jakaś flacha na stole ?    Mam wrażenie, ze jest mega nieszczęśliwa, nagina rzeczywistość, a tak w głębi serca jest samotna, skrzywdzona i mega zakompleksiona. Jedzie z oczu na kilometr smutkiem…  

Szkoda jej bo schudła i fajna z niej babka ogólnie. Niestety pakuje się w jakieś związki z doopska a mogłaby mieć fajnego faceta w sumie. 

• Like 1

Jak dla mnie, to nie jest pijana na tym vlogu

• Like 1

Zobaczcie nowego reelsa na insta. Niezle napingolona… to raz. A dwa ! Nie była tam sama, jak to wmawia swoim widzkom. Ktos musiał ją nagrać… 

• Like 3

4 godziny temu, Kotekpsotek napisał:

Zobaczcie nowego reelsa na insta. Niezle napingolona… to raz. A dwa ! Nie była tam sama, jak to wmawia swoim widzkom. Ktos musiał ją nagrać… 

Mówisz o tym wypadzie do Walii? Mówiła, że idzie na mecz do pubu, może tam kogoś wyhaczyła sobie, albo poznała na tinderze i do faceta pojechała...

• Like 3

Dnia 13.07.2024 o 21:21, Klaxia napisał:

Zdecydowanie randka 😅

To ciekawe, bo mówiła coś w stylu, że jest singielka i tak zostanie, bo jest jej najlepiej

Dnia 5.07.2024 o 10:12, Kirsty napisał:

Mieszkam w tym samym mieście co ona i Sara zdecydowanie się tutaj wyróżnia 😛

Podziel sie smaczkami 😉

• Like 3

47 minut temu, BelaBoska napisał:

Nowa relacja 😮

Przecież to jest straszne. Biedna nieszczęśliwa dziewczyna. Mam nadzieję, że znajdzie w końcu to szczęście.

rodzina zgotowała jej piekło, została całkowicie sama, nie zasłużyła na to. Podła kocia wiara

• Thanks 2

3 minuty temu, Vaniliovanelka napisał:

Szkoda mi jej

Mi też, bardzo. Biedna, zagubiona kobieta. 

22 godziny temu, Luiza55 napisał:

rodzina zgotowała jej piekło, została całkowicie sama, nie zasłużyła na to. Podła kocia wiara

Jakie piekło? Z tego co wiem rodzinka odwróciła się od niej, bo odeszła od ich wiary. Bardzo to smutne, że można ślepo dla wiary odciąć bliską osobę od siebie. ALE czy to jest PIEKŁO? Piekło by miała jakby były molestowana lub gwałcona przez członków rodziny, jakby ktoś się znęcał nad nią psychicznie, jakby doświadczyła przemocy fizycznej lub alkoholizmu rodzica/ rodziców. A z jej osobistych relacji wynika, że miała super dzieciństwo, że była oczkiem w głowie taty, że super dogadywała się z siostrami. Może już czas iść na jakąś terapię? Bo nigdy nie słyszałam, żeby o tym mówiła. Może czas poznać kogoś nie na imprezie i nie po to, żeby popić, tylko kogoś z kim będzie o czym porozmawiać?

• Like 2

Pieklo, bo z dnia na dzien przestali zauwazac, ze ona istnieje (tak jest u SJ, ze jak zostajesz wykluczona, to wszyscy ze zboru traktuja cie jak powietrze). Ja nie jestem sobie w stanie wyobrazic, ze moja mama "zapomina" o moim istnieniu (podejrzewam, ze rodzinie tez nie jest latwo, ale wybrali droge "wiary") etc. To jest pieklo dla kazdego czlowieka, stracic rodzine , ktora sie kochalo i ktora kochala ciebie 

A teraz krolowa z radomia dramatyzuje, ze na niego jest hejt etc. i ze on jest pokrzywdzony. Sarunia, kopnij tego narcyza w tylek, bo to jest toksyczna osoba. Umowili sie na spotkanie, ktore w istocie zwlaszcza teraz byloby jej bardzo potrzebne, a ten odwolal w ostatniej chwili bo "szkolenia" .... nie wierze w szkolenia w tygodniu z 1 listopada etc zwyczajnie ja olal, jak wczesniej psa. Ma teraz nowe "medialne" kolezanki i moze sie lanswoac na "wlasciciela kliniki beauty"... 

• Like 2
  • Thanks 2

A gdzie to niby jest na niego hejt? Czy ja coś przegapiłam?

On teraz podobno się z kimś spotyka, to i może mu się priorytety zmieniły 😏

1 minutę temu, Wsedno napisał:

A gdzie to niby jest na niego hejt? Czy ja coś przegapiłam?

On teraz podobno się z kimś spotyka, to i może mu się priorytety zmieniły 😏

podobno w komentarzach na "innych kanalach"  - wiec podejrzewam, ze u Saruni gdzies .. tez nie widzialam, tak powiedzial w ostatniej prodakszyn

1 minutę temu, Babka_w_te_Pedach napisał:

podobno w komentarzach na "innych kanalach"  - wiec podejrzewam, ze u Saruni gdzies .. tez nie widzialam, tak powiedzial w ostatniej prodakszyn

Drama King chyba nieco przesadza. 

Na wandzie toczy sie mocna dyskusja o jego zachowaniu i podejsciu ti pewnie to mial na mysli xd

Dnia 26.10.2024 o 19:37, Bjutiguru napisał:

Przecież to jest straszne. Biedna nieszczęśliwa dziewczyna. Mam nadzieję, że znajdzie w końcu to szczęście.

Co było na tej relacji?

13 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Co było na tej relacji?

Żegnała się ze swoimi widzami. Wyjaśnia wszystko w ostatnim filmie na YouTube. 

6 godzin temu, Evil Bitch napisał:

Żegnała się ze swoimi widzami. Wyjaśnia wszystko w ostatnim filmie na YouTube. 

Widzialam ten film, ale relacji nie. 

Powiedziała tam wprost co chce zrobić?

2 godziny temu, PandaCzerowna napisał:

Widzialam ten film, ale relacji nie. 

Powiedziała tam wprost co chce zrobić?

Powiedziała, że musi już odejść, czy że musi się już pożegnać. Coś w tym stylu. Wprost nie. 

Zdążył ktoś obejrzeć film Łukasza z wyjaśnieniem całej sytuacji z Sara? Rano widziałam zapowiedź na jego insta, teraz chciałam obejrzeć, ale film już skasowany 🤡 Łukasz odpowiedział, że padło w nim dużo mocnych słów, a on jednak nie chce, żeby w taki sposób została zapamiętana jego znajomość z Sara. Czyli już po przyjaźni? 

• Like 1

Napisano (edytowany)
13 minut temu, Evil Bitch napisał:

Zdążył ktoś obejrzeć film Łukasza z wyjaśnieniem całej sytuacji z Sara? Rano widziałam zapowiedź na jego insta, teraz chciałam obejrzeć, ale film już skasowany 🤡 Łukasz odpowiedział, że padło w nim dużo mocnych słów, a on jednak nie chce, żeby w taki sposób została zapamiętana jego znajomość z Sara. Czyli już po przyjaźni? 

W skrócie - najpierw odwołał przyjazd do Sary z braku czasu. Ona ponoć zareagowała jakby nic się nie stało. Wiedział, że ma zły czas, ale nie narzucal się jej z pomocą, bo wie, że ona w takich chwilach lubić być sama. A o planie próby s... dowiedział się od Ewki, bo to do Ewy i innej kumpeli (do siostry także) Sarusia napisała wiadomość pozegnalną. Nie do niego. Znaczy się wg jego oceny Sara go odrzuciła. A że on nie jest psychologiem, więc nie będzie próbować jej terapeutyzować, bo od tego są specjaliści... Jeszcze na wizji się popłakał, na dowód, że też miewal złe chwilę w życiu i wie jak to jest być w dołku, żeby ludzie nie myśleli, że taki bezduszny i nieczuły jest. 

Swoją drogą, dobry z niego numer. Za grosz konsekwencji. To nie pierwszy film, w którym coś wyjaśnia, a następnie go usuwa 😏 I że niby w nosie ma krytykę. Ta, jasne... 

Edytowano przez Wsedno
Literówka
  • Thanks 1
  • Haha 1

Im już wszystkim od tego imprezowania cotygodniowego i chlania na łeb padło konkretnie!

• Like 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się