Kotekpsotek 16 Napisano 10 Lipiec 8:50 minuta to jest jakaś flacha na stole ? Mam wrażenie, ze jest mega nieszczęśliwa, nagina rzeczywistość, a tak w głębi serca jest samotna, skrzywdzona i mega zakompleksiona. Jedzie z oczu na kilometr smutkiem… Szkoda jej bo schudła i fajna z niej babka ogólnie. Niestety pakuje się w jakieś związki z doopska a mogłaby mieć fajnego faceta w sumie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano 10 Lipiec Jak dla mnie, to nie jest pijana na tym vlogu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano 10 Lipiec a kiedy ona jest trzeźwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotekpsotek 16 Napisano 12 Lipiec Zobaczcie nowego reelsa na insta. Niezle napingolona… to raz. A dwa ! Nie była tam sama, jak to wmawia swoim widzkom. Ktos musiał ją nagrać… 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Montmorlonit 295 Napisano 12 Lipiec 4 godziny temu, Kotekpsotek napisał: Zobaczcie nowego reelsa na insta. Niezle napingolona… to raz. A dwa ! Nie była tam sama, jak to wmawia swoim widzkom. Ktos musiał ją nagrać… Mówisz o tym wypadzie do Walii? Mówiła, że idzie na mecz do pubu, może tam kogoś wyhaczyła sobie, albo poznała na tinderze i do faceta pojechała... 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano 13 Lipiec Sarunia chyba na randce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano 13 Lipiec Zdecydowanie randka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Montmorlonit 295 Napisano 15 Lipiec Dnia 13.07.2024 o 21:21, Klaxia napisał: Zdecydowanie randka To ciekawe, bo mówiła coś w stylu, że jest singielka i tak zostanie, bo jest jej najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megg10 12 Napisano 15 Lipiec Dnia 5.07.2024 o 10:12, Kirsty napisał: Mieszkam w tym samym mieście co ona i Sara zdecydowanie się tutaj wyróżnia Podziel sie smaczkami 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelaBoska 0 Napisano 26 Październik Nowa relacja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza55 382 Napisano 26 Październik bardzo mi jej szkoda jak płakała po psie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 120 Napisano 26 Październik 47 minut temu, BelaBoska napisał: Nowa relacja Przecież to jest straszne. Biedna nieszczęśliwa dziewczyna. Mam nadzieję, że znajdzie w końcu to szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nero666 114 Napisano 26 Październik Byle sobie nic nie zrobiła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza55 382 Napisano 26 Październik rodzina zgotowała jej piekło, została całkowicie sama, nie zasłużyła na to. Podła kocia wiara 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaniliovanelka 534 Napisano 27 Październik Szkoda mi jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 912 Napisano 27 Październik 3 minuty temu, Vaniliovanelka napisał: Szkoda mi jej Mi też, bardzo. Biedna, zagubiona kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 27 Październik 22 godziny temu, Luiza55 napisał: rodzina zgotowała jej piekło, została całkowicie sama, nie zasłużyła na to. Podła kocia wiara Jakie piekło? Z tego co wiem rodzinka odwróciła się od niej, bo odeszła od ich wiary. Bardzo to smutne, że można ślepo dla wiary odciąć bliską osobę od siebie. ALE czy to jest PIEKŁO? Piekło by miała jakby były molestowana lub gwałcona przez członków rodziny, jakby ktoś się znęcał nad nią psychicznie, jakby doświadczyła przemocy fizycznej lub alkoholizmu rodzica/ rodziców. A z jej osobistych relacji wynika, że miała super dzieciństwo, że była oczkiem w głowie taty, że super dogadywała się z siostrami. Może już czas iść na jakąś terapię? Bo nigdy nie słyszałam, żeby o tym mówiła. Może czas poznać kogoś nie na imprezie i nie po to, żeby popić, tylko kogoś z kim będzie o czym porozmawiać? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka_w_te_Pedach 1527 Napisano 29 Październik Pieklo, bo z dnia na dzien przestali zauwazac, ze ona istnieje (tak jest u SJ, ze jak zostajesz wykluczona, to wszyscy ze zboru traktuja cie jak powietrze). Ja nie jestem sobie w stanie wyobrazic, ze moja mama "zapomina" o moim istnieniu (podejrzewam, ze rodzinie tez nie jest latwo, ale wybrali droge "wiary") etc. To jest pieklo dla kazdego czlowieka, stracic rodzine , ktora sie kochalo i ktora kochala ciebie A teraz krolowa z radomia dramatyzuje, ze na niego jest hejt etc. i ze on jest pokrzywdzony. Sarunia, kopnij tego narcyza w tylek, bo to jest toksyczna osoba. Umowili sie na spotkanie, ktore w istocie zwlaszcza teraz byloby jej bardzo potrzebne, a ten odwolal w ostatniej chwili bo "szkolenia" .... nie wierze w szkolenia w tygodniu z 1 listopada etc zwyczajnie ja olal, jak wczesniej psa. Ma teraz nowe "medialne" kolezanki i moze sie lanswoac na "wlasciciela kliniki beauty"... 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 29 Październik A gdzie to niby jest na niego hejt? Czy ja coś przegapiłam? On teraz podobno się z kimś spotyka, to i może mu się priorytety zmieniły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka_w_te_Pedach 1527 Napisano 29 Październik 1 minutę temu, Wsedno napisał: A gdzie to niby jest na niego hejt? Czy ja coś przegapiłam? On teraz podobno się z kimś spotyka, to i może mu się priorytety zmieniły podobno w komentarzach na "innych kanalach" - wiec podejrzewam, ze u Saruni gdzies .. tez nie widzialam, tak powiedzial w ostatniej prodakszyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 29 Październik 1 minutę temu, Babka_w_te_Pedach napisał: podobno w komentarzach na "innych kanalach" - wiec podejrzewam, ze u Saruni gdzies .. tez nie widzialam, tak powiedzial w ostatniej prodakszyn Drama King chyba nieco przesadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka_w_te_Pedach 1527 Napisano 29 Październik Przed chwilą, Wsedno napisał: Drama King chyba nieco przesadza. tell me something new. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanipipol 707 Napisano 2 Listopad Na wandzie toczy sie mocna dyskusja o jego zachowaniu i podejsciu ti pewnie to mial na mysli xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2020 Napisano 2 Listopad Dnia 26.10.2024 o 19:37, Bjutiguru napisał: Przecież to jest straszne. Biedna nieszczęśliwa dziewczyna. Mam nadzieję, że znajdzie w końcu to szczęście. Co było na tej relacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 387 Napisano 3 Listopad 13 minut temu, PandaCzerowna napisał: Co było na tej relacji? Żegnała się ze swoimi widzami. Wyjaśnia wszystko w ostatnim filmie na YouTube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2020 Napisano 3 Listopad 6 godzin temu, Evil Bitch napisał: Żegnała się ze swoimi widzami. Wyjaśnia wszystko w ostatnim filmie na YouTube. Widzialam ten film, ale relacji nie. Powiedziała tam wprost co chce zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 387 Napisano 3 Listopad 2 godziny temu, PandaCzerowna napisał: Widzialam ten film, ale relacji nie. Powiedziała tam wprost co chce zrobić? Powiedziała, że musi już odejść, czy że musi się już pożegnać. Coś w tym stylu. Wprost nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 387 Napisano 3 Listopad Zdążył ktoś obejrzeć film Łukasza z wyjaśnieniem całej sytuacji z Sara? Rano widziałam zapowiedź na jego insta, teraz chciałam obejrzeć, ale film już skasowany Łukasz odpowiedział, że padło w nim dużo mocnych słów, a on jednak nie chce, żeby w taki sposób została zapamiętana jego znajomość z Sara. Czyli już po przyjaźni? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 3 Listopad (edytowany) 13 minut temu, Evil Bitch napisał: Zdążył ktoś obejrzeć film Łukasza z wyjaśnieniem całej sytuacji z Sara? Rano widziałam zapowiedź na jego insta, teraz chciałam obejrzeć, ale film już skasowany Łukasz odpowiedział, że padło w nim dużo mocnych słów, a on jednak nie chce, żeby w taki sposób została zapamiętana jego znajomość z Sara. Czyli już po przyjaźni? W skrócie - najpierw odwołał przyjazd do Sary z braku czasu. Ona ponoć zareagowała jakby nic się nie stało. Wiedział, że ma zły czas, ale nie narzucal się jej z pomocą, bo wie, że ona w takich chwilach lubić być sama. A o planie próby s... dowiedział się od Ewki, bo to do Ewy i innej kumpeli (do siostry także) Sarusia napisała wiadomość pozegnalną. Nie do niego. Znaczy się wg jego oceny Sara go odrzuciła. A że on nie jest psychologiem, więc nie będzie próbować jej terapeutyzować, bo od tego są specjaliści... Jeszcze na wizji się popłakał, na dowód, że też miewal złe chwilę w życiu i wie jak to jest być w dołku, żeby ludzie nie myśleli, że taki bezduszny i nieczuły jest. Swoją drogą, dobry z niego numer. Za grosz konsekwencji. To nie pierwszy film, w którym coś wyjaśnia, a następnie go usuwa I że niby w nosie ma krytykę. Ta, jasne... Edytowano 3 Listopad przez Wsedno Literówka 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1175 Napisano 3 Listopad Im już wszystkim od tego imprezowania cotygodniowego i chlania na łeb padło konkretnie! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach