PodTwojąObronę 109 Napisano Październik 27, 2023 13 godzin temu, Kwiat90 napisał: Dziewczyny, czy jest nowy wątek o Marcie Hello zos? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaKoczi 43 Napisano Październik 27, 2023 Tez nie moge znalezc mamy g. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oleale 4 Napisano Październik 27, 2023 Dzis na lajwie powiedziała ze jutro robi imprezę dla znajomych i na tej imprezie jej znajomi mają poznać kogoś bliskiego dla jej serca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koziola89 147 Napisano Październik 27, 2023 (edytowany) 2 godziny temu, oleale napisał: Dzis na lajwie powiedziała ze jutro robi imprezę dla znajomych i na tej imprezie jej znajomi mają poznać kogoś bliskiego dla jej serca Przecież ona nie ma znajomych. Ok, poza kaminska i ta szczurowata o której mówi ze się od 18tki przyjaźnią. Pewnie zaprasza koleżanki Basi z jej rodzicami i nazywa to impreza ze znajomymi a ta osoba bliska jej sercu to jak myslicie ten łysy chudy z którym kiedyś było tu zdjęcie? Edytowano Październik 27, 2023 przez Koziola89 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Październik 27, 2023 21 minut temu, Koziola89 napisał: Przecież ona nie ma znajomych. Ok, poza kaminska i ta szczurowata o której mówi ze się od 18tki przyjaźnią. Pewnie zaprasza koleżanki Basi z jej rodzicami i nazywa to impreza ze znajomymi a ta osoba bliska jej sercu to jak myslicie ten łysy chudy z którym kiedyś było tu zdjęcie? Może chodzi o Alinkę...ktoś w końcu musi posprzątać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meduza31 810 Napisano Październik 27, 2023 Urwał nać,ale chuda ta Anula w tym swetrze i portkach.Nie chudnij już więcej dziewczyno 🫣 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oleale 4 Napisano Październik 28, 2023 10 godzin temu, Koziola89 napisał: Przecież ona nie ma znajomych. Ok, poza kaminska i ta szczurowata o której mówi ze się od 18tki przyjaźnią. Pewnie zaprasza koleżanki Basi z jej rodzicami i nazywa to impreza ze znajomymi a ta osoba bliska jej sercu to jak myslicie ten łysy chudy z którym kiedyś było tu zdjęcie? Właśnie mówiła, ze to pierwsza impreza dla dorosłych w jej mieszkaniu bez dzieci!! a no i ten zalany pobrudzony stół to oczywiście wina B… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaWanda 1660 Napisano Październik 28, 2023 13 godzin temu, meduza31 napisał: Urwał nać,ale chuda ta Anula w tym swetrze i portkach.Nie chudnij już więcej dziewczyno 🫣 Kup jebuka, taki sam efekt gwarantowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofucznica007 241 Napisano Listopad 3, 2023 Czy alex zatrzymuje się u swojej siostry z wyboru ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Listopad 3, 2023 Dlaczego ona wstawia takie niekorzystne zdjecia B? Dziecko z potarganymi włosami, ubloconymi butami i z siekierą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alcazar 77 Napisano Listopad 3, 2023 O jeny... A to stories z reklamą masła ohyda, leje jej się po brodzie ten sos.. Fuj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chat_noir 371 Napisano Listopad 3, 2023 A propo jej psiapsi, na iPhone 15 kasy nie zaluje, ale ma badania czu inne rzeczy to dziaduje jak cholera 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meduza31 810 Napisano Listopad 3, 2023 4 godziny temu, Tofucznica007 napisał: Czy alex zatrzymuje się u swojej siostry z wyboru ? Nie zmieści się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psunabude 52 Napisano Listopad 3, 2023 Czy Wy też tak nosicie opaski na glowie? Przecież one cały czas wyglądają jak potargane... 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zegarkowa 63 Napisano Listopad 4, 2023 23 godziny temu, FrutakzAmeryki napisał: Dlaczego ona wstawia takie niekorzystne zdjecia B? Dziecko z potarganymi włosami, ubloconymi butami i z siekierą. Ja mam teorię, ze ona jej nie lubi i widzi ją jako swoją konkurencję, ale zeby nie było to AŻ TAK WIDOCZNE: udaje, że wierzy w to, że B. na tych zdjęciach wygląda najpiękniej... 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Listopad 4, 2023 Ile to dziecko ma? 8 lat? I czyta kicie kocia??? Przecież te książeczki to ja czytałam bratanicy jak miała 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Listopad 4, 2023 4 godziny temu, jestem_glodna napisał: Ile to dziecko ma? 8 lat? I czyta kicie kocia??? Przecież te książeczki to ja czytałam bratanicy jak miała 3 lata A rety ona wciąż przerabia Kiciekocie? Gdzie jest ojciec tego dziecka?!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankatob 183 Napisano Listopad 4, 2023 Marzenie Basi - London eye Marzenie Anki? Objeść się słodkościami 1 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaWanda 1660 Napisano Listopad 5, 2023 6 godzin temu, Ankatob napisał: Marzenie Basi - London eye Marzenie Anki? Objeść się słodkościami Marzeniem Basi był Paryż dlatego pojechała do Londynu. Czego nie rozumiesz? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankatob 183 Napisano Listopad 5, 2023 5 godzin temu, PandaWanda napisał: Marzeniem Basi był Paryż dlatego pojechała do Londynu. Czego nie rozumiesz? O to jeszcze lepiej. Mam bana i nie oglądam ich na bieżąco. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4swiadek 515 Napisano Listopad 5, 2023 Ja tu czegoś nie rozumiem - jeśli jest się świadomym rodzicem i ma się dziecko z autyzmem to nie bierze go się w miejsce gdzie są tłumy ludzi, ogromny hałas, migające światła i bodźce atakujące z każdej strony. To jak to w końcu jest - B. ma autyzm czy po prostu matka ma w dupie dziecko i liczą się przede wszystkim jej infantylne zachcianki 35 letniej „nastolatki”? Zresztą wystarczy po patrzeć jak to dziecko wygląda - brudne buty, niedobrane założone na siebie losowe ubrania, kołtuny we włosach i w szybkim tempie postępująca nadwaga. Gdzie jest ojciec? 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaWanda 1660 Napisano Listopad 5, 2023 42 minuty temu, 4swiadek napisał: Ja tu czegoś nie rozumiem - jeśli jest się świadomym rodzicem i ma się dziecko z autyzmem to nie bierze go się w miejsce gdzie są tłumy ludzi, ogromny hałas, migające światła i bodźce atakujące z każdej strony. To jak to w końcu jest - B. ma autyzm czy po prostu matka ma w dupie dziecko i liczą się przede wszystkim jej infantylne zachcianki 35 letniej „nastolatki”? Zresztą wystarczy po patrzeć jak to dziecko wygląda - brudne buty, niedobrane założone na siebie losowe ubrania, kołtuny we włosach i w szybkim tempie postępująca nadwaga. Gdzie jest ojciec? B nie ma oficjalnej diagnozy więc jej autyzm można między bajki włożyć. An też nie ma diagnozy. Młoda jest zaniedbanym dzieckiem przede wszystkim emocjonalnie ale jak widzimy ubraniowa/ żywieniowo też. Mnie przeraziła ta ilość żarcia jaką pochłonęły 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5509 Napisano Listopad 5, 2023 Ta B coraz bardziej opuchnięta na twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zegarkowa 63 Napisano Listopad 5, 2023 17 godzin temu, FrutakzAmeryki napisał: A rety ona wciąż przerabia Kiciekocie? Gdzie jest ojciec tego dziecka?!!! Ja mam zawsze dysonans. Bo z jednej strony czyta jej kicię kocie a z drugiej strony pokazuje jej wszystkie filmy HP, które UMÓWMY SIĘ (!) szczególnie ostatnie części nijak się mają dla 8latków, które mają być super wrażliwe 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mit.cat 98 Napisano Listopad 5, 2023 Zobaczcie story u Marty. Basia i Zosia jedzą żelki. Basia w za małej bluzce z brzuchem na kolanach. Przykro się na to patrzy. 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Listopad 5, 2023 34 minuty temu, Mit.cat napisał: Zobaczcie story u Marty. Basia i Zosia jedzą żelki. Basia w za małej bluzce z brzuchem na kolanach. Przykro się na to patrzy. Biedna B....a Ann opowiada jak to trzeba kształtować nawyki żywieniowe u dziecii wpycha B te swoje tluste ulepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozaa 30 Napisano Listopad 5, 2023 Na story Marty jest Basia i Zosia. Basia juz chyba nie ma nadwagi, to juz otylosc jest. Strasznie to przykre. Anka s.......ła jej zycie. Niedosc, ze ciezko Basi bedzie sie ogarnac z takimi nawykami zywieniowymi, dzieci sie beda z niej smiac, to nabank zdrowie juz jest mega nadszarpniete (nawet jesli jeszcze tego golym okiem nie widac/ Basia jeszcze tego nie odczuwa). Strasznie mi szkoda tego dziecka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psunabude 52 Napisano Listopad 5, 2023 Związałaby jej te włosy w kucyk, kupiła większe ubrania zeby brzuch zakryły i już by to dziecko inaczej wyglądało... A tak poza tym to one nie jedzą surowizny tylko wciąż te ulepy pełne węglowodanów... zdrowa dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Venus 380 Napisano Listopad 5, 2023 7 godzin temu, 4swiadek napisał: Ja tu czegoś nie rozumiem - jeśli jest się świadomym rodzicem i ma się dziecko z autyzmem to nie bierze go się w miejsce gdzie są tłumy ludzi, ogromny hałas, migające światła i bodźce atakujące z każdej strony. To jak to w końcu jest - B. ma autyzm czy po prostu matka ma w dupie dziecko i liczą się przede wszystkim jej infantylne zachcianki 35 letniej „nastolatki”? Zresztą wystarczy po patrzeć jak to dziecko wygląda - brudne buty, niedobrane założone na siebie losowe ubrania, kołtuny we włosach i w szybkim tempie postępująca nadwaga. Gdzie jest ojciec? Ojciec ma dziecko jeszcze bardziej w niż matka. Imo jeszcze większy dzieciuch niż sojula, interesuje się głównie sobą, surfowaniem i bezproblemowym życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psunabude 52 Napisano Listopad 5, 2023 3 minuty temu, Venus napisał: Ojciec ma dziecko jeszcze bardziej w niż matka. Imo jeszcze większy dzieciuch niż sojula, interesuje się głównie sobą, surfowaniem i bezproblemowym życiem. Zabiera ją na wakacje i weekendy. Sojula sama też mówiła że i jego matka zabiera B na weekendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach