Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
apsik

życie w bunkrze i na wakajkach na zmianę

Polecane posty

2 godziny temu, Oh Celinee napisał:

Znowu filmu nie ma.

Już nawet nie próbuje tłumaczyć swojego lenistwa na Instagramie. Wie, że kto jest zaślepiony to i tak z nią wytrwa jak bardzo by się nie obijała.

• Like 1
  • Thanks 1

Jeszcze jakby ona nagrywała jakieś filmy, które wymagają przygotowania a nagranie kilkuminutowych urywków z każdego dnia tygodnia i sklejenie ich w całość to nie jest jakaś filozofia a vlogi dobrze się klikają no ale cóż. Doncia wychodzi z założenia, że lepiej nagrać reklamę i lecieć na kolejne wakajki. Nie lubi się przemęczać dziewczyna w życiu to trzeba przyznać ale widzki jak widać chętnie przygarną bajeczkę z mchu i paproci o jej pracoholizmie.

Vlogi nie wymagają dużego nakładu pracy a mają niezłe wyświetlenia chociaż jej vlogi to akurat składają się w połowie z reklam a w połowie z pokazywania spaceru z psami.

• Like 1

7 minut temu, apsik napisał:

Nagrywa jeden wielki szit. Czy w dobie konsumpcjonizmu na prawdę trzeba promować ciągłe chodzenie po drogeriach albo kolejne tworzyć kolejne marki ciuchów? Ile wg niej kosmetyków potrzebuje przeciętny człowiek?

Nie wiem ile wg. niej potrzeba kosmetyków ale biorąc pod uwagę ilość rzeczy, które kupuje, które produkuje i które dostaje za darmo w ramach współpracy to powinna kupić trzecie mieszkanie na magazyn, żeby nie zagracić sobie mieszkania. Ma chyba z 5 trenczy a poszukuje kolejnych do filmu pomimo tego, że znając ją to jakiś z nią zostanie a i tak zaraz zmieni styl bo zmienią się trendy i wszystkich się pozbędzie.

Edytowano przez Oh Celinee
  • Like 1
  • Thanks 1

8 godzin temu, apsik napisał:

Ach ten pracoholizm. Na pewno pracowała ponad 40 h tygodniowo 😂 XD

tylko efektów tej pracy jakoś nigdy nie widać

• Like 1

8 godzin temu, apsik napisał:

Nagrywa jeden wielki szit. Czy w dobie konsumpcjonizmu na prawdę trzeba promować ciągłe chodzenie po drogeriach albo kolejne tworzyć kolejne marki ciuchów? Ile wg niej kosmetyków potrzebuje przeciętny człowiek?

Nie trzeba ale jej się nie chce myśleć i jest zakupoholiczką.

• Like 1

2 godziny temu, JołZiom napisał:

tylko efektów tej pracy jakoś nigdy nie widać

Dokładnie. Gdzie efekty tej niby pracy? Nigdy nie uwierzę, że ta jej praca zajmuje jej więcej niż 3 godziny dziennie z czego połowa to siedzenie na Pinterescie i Instagramie w celu bardzo mocnego zainspirowania się innymi influ w tematyce wyglądu.

2 godziny temu, JołZiom napisał:

Nie trzeba ale jej się nie chce myśleć i jest zakupoholiczką.

No dokładnie. Inne zakupoholiczki jej przyklaskują i czekają na tego typu filmy bo po nich same lecą do sklepu i kupują co popadnie z jej polecenia. Człowiek świadomy nie potrzebuje 40 rozswietlaczy.

Jest i vlog oczywiście w połowie nafaszerowany reklamami. Jak zwykle musiała skomentować stan dróg w Łodzi. Chyba jeszcze za dużo ma widzek i tych z Łodzi też chce się pozbyć.

• Thanks 1

Czy tylko mi się nie podobają te legginsy duuupowłazy?

8 minut temu, Oh Celinee napisał:

Jest i vlog oczywiście w połowie nafaszerowany reklamami. Jak zwykle musiała skomentować stan dróg w Łodzi. Chyba jeszcze za dużo ma widzek i tych z Łodzi też chce się pozbyć.

Niech pojeździ po Wrocławiu i Żarach i upewni się czy w każdym miejscu są takie idealne.

• Thanks 1

6 minut temu, apsik napisał:

Mi też się nie podobają.

23 godziny temu, ingramowa napisał:

Tak się zastanawiam, czemu wam się jeszcze nie znudziło? xD dajcie jej po prostu unfollow, przestańcie subskrybować i znajdźcie kanal który was interesuje i wg was nie olewa widzów, po co być przylepionym do jednej laski, której nawet nie lubicie? Też ją oglądałam, ale jej kanał zrobił się strasznie nudny więc znalazłam sobie innych twórców, po co wy to tak przeżywacie… 

Lepiej swój wolny czas poświęcić na coś pożytecznego zamiast siedzenie tu i pisanie o lasce, której nie lubicie. No chyba, że lubicie skoro ciągle śledzicie każdy jej krok… 😉

Tobie też jak widać się nie znudziło skoro nadal tutaj jesteś.

• Like 1

10 godzin temu, apsik napisał:

Mi się podobają tylko na modelkach. Doncia nie wyglada w nich korzystnie.

• Like 1

Dnia 5.10.2024 o 11:52, apsik napisał:

Stawia na ilość a nie jakość mimo, że próbuje temu usilnie zaprzeczyć. Zakupoholiczki będą się cieszyć bo one myślą tymi samymi kategoriami co ona.

14 godzin temu, apsik napisał:

Mi też się nie podobają. To już totalna przesada jak dla mnie... Brakuje tylko namalowanej czerwonej strzałki z dopiskiem,, tu wkładać". Jak sarny kurde hahaha😂😂😂 

• Like 1
  • Thanks 1

12 godzin temu, wubuuu27 napisał:

Mi się podobają tylko na modelkach. Doncia nie wyglada w nich korzystnie.

To fakt. Na jej typie sylwetki wyglądają po prostu bardzo wulgarnie i kiczowato. Chce wyglądać na wieczną S- kę a optycznie dodaje sobie zawsze 10 kg. Nawet jakby nie miała współpracy z GG to by tego typu legginsy nosiła bo są modne a dla niej nie ma znaczenia czy wygląda w czymś paskudnie czy nie byleby wyglądać modnie.

• Thanks 1

W dzisiejszym filmie mierzy trencz w rozmiarze M i jest zdziwiona, że na nią pasuje bo twierdzi, że jest S-ką.

• Haha 3

I twierdzi, że 510 zł za cienki, bawełniany trencz to spoko cena. Chyba przygotowuje fanki na cenę swetrów z nowego dropu XD

• Haha 3

Po co ona się tak ściska tymi paskami od płaszczy jak baleron? 

• Thanks 1

2 godziny temu, apsik napisał:

Po co ona się tak ściska tymi paskami od płaszczy jak baleron? 

Żeby podkreślić talię zapewne ale szerokie spodnie ją skracają i pogrubiają. Mogła inaczej się ubrać do przymierzania tych trenczy bo te szerokie spodnie średnio się komponują z trenczem i cała czarna baza też jest nudna.

Edytowano przez wubuuu27

I twierdzi, że 510 zł za cienki, bawełniany trencz to spoko cena. Chyba przygotowuje fanki na cenę swetrów z nowego dropu XD

Te swetry kaszmirowe to pewnie wystawi za nie mniej niż 800 zł.

• Thanks 1

Dnia 6.10.2024 o 23:23, Wicked napisał:

Mi też się nie podobają. To już totalna przesada jak dla mnie... Brakuje tylko namalowanej czerwonej strzałki z dopiskiem,, tu wkładać". Jak sarny kurde hahaha😂😂😂 

Symulują odbyt xd

• Haha 2

Zastanawiała się nad zostawieniem sobie jednego z trenczy. Ja nie wiem jaki jest sens kupowania masy takich samych  ciuchów i to jeszcze za taką cenę skoro i tak jej " styl" zmienia się za każdym razem wraz z kolejnymi trendami. Rozumiem kupić w jej przypadku 2 trencze i to by w zupełności wystarczyło a nie każdy po kolei kolor, który jest aktualnie modny.

• Thanks 1

13 godzin temu, wubuuu27 napisał:

Te swetry kaszmirowe to pewnie wystawi za nie mniej niż 800 zł.

Ciekawe jak duża będzie sprzedaż. To jednak sporo kasy jak za ciuch.

• Thanks 1

11 godzin temu, Oh Celinee napisał:

Zastanawiała się nad zostawieniem sobie jednego z trenczy. Ja nie wiem jaki jest sens kupowania masy takich samych  ciuchów i to jeszcze za taką cenę skoro i tak jej " styl" zmienia się za każdym razem wraz z kolejnymi trendami. Rozumiem kupić w jej przypadku 2 trencze i to by w zupełności wystarczyło a nie każdy po kolei kolor, który jest aktualnie modny.

Wbrew temu co wmawia fankom wcale jej podejście do zakupów się nie zmieniło.

• Like 1

29 minut temu, apsik napisał:

Nie ona jedna. Pełno takich na yt.

• Like 1

6 godzin temu, apsik napisał:

Dokładnie. Nadal zakupoholizm widać u niej na kilometr tylko nie nagrywa hauli zakupowych.

• Thanks 1

5 godzin temu, Paryz London napisał:

Nie ona jedna. Pełno takich na yt.

To prawda. Pierwszy lepszy przykład takiej pseudo minimalistki to Nataliebeautyyy. Niby ma tak mało rzeczy a ciągle ma coś nowego. 

• Thanks 1

Niedługo poznamy ceny swetrów xd. Jak obstawiacie? Jakie będą ceny?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się