Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, Paryz London napisał:

Jeśli tak, to się jeszcze moze pogodzą. Co jak co, ale pasują do siebie. Chyba, że tam gruba acja wyszła. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że tam chodzi o pieniądze, może jakieś długi. Albo opcja dwa alko.  Mówiła, że zdrady nie było (o ile znowu nie klamie).

Moim zdaniem alkohol. On od zawsze lubił... Wielokrotnie mówiła jak mieli jakąś imprezę urodziny itd że Dawid popił i leży gdzieś tam w pokoju i dogorywa.. . W ciągu lat eskalowało zapewne. Jak dla mnie to taki bucon ze wsi z niewyraźną mową, typowy pijok, nigdy go nie lubiłam a regularnie oglądałam jej filmy bardzo dawno temu 

4 minuty temu, Sylka856 napisał:

Powiem tak, wg mnie zdrada, bo długi to u pewnych ludzi pikuś, nie przejmując się ale zdrada nie do przeżycia 🤔

Mówiła, że zdrada nie.

11 minut temu, Magmag napisał:

Ale nie dostanie pieniędzy za pół domu skoro będzie w nim mieszkać. Dostanie pół domu. Dlatego właśnie czekają na rozprawe żeby ona mogła działać. Właśnie gdyby się wyprowadziła Dawid musiałby ją spłacić..tylko z czego. Jemu też się lepiej opłaca żeby ona tam została .

A co do YT..ona taką oglądalność będzie miała przez ten rozwód że wyjdzie na swoje. Rozwody, porody, remonty itd dobrze się sprzedają 

do czasu.

5 minut temu, Sylka856 napisał:

Powiem tak, wg mnie zdrada, bo długi to u pewnych ludzi pikuś, nie przejmując się ale zdrada nie do przeżycia 🤔

Mówiła, że zdrada nie.

jesli już był na filmach to z puszką taniego browara w łapie. Jestem z rodziny alkoholowej i pijaka rozpoznam na milion kilometrów.

1 minutę temu, Paryz London napisał:

Mówiła, że zdrada nie.

Gadać może 

Przed chwilą, Luiza55 napisał:

jesli już był na filmach to z puszką taniego browara w łapie. Jestem z rodziny alkoholowej i pijaka rozpoznam na milion kilometrów.

18 lat z nim była i pasowało jej, że pije, sama też pewnie piła, jej rodzina też chyba pijąca 

• Thanks 1

Wera też na samym początku, że nie zdrada a potem zaczęły wychodzic różne akcje z dziewczynami, potem wyszło, że jest z puella i wogole 

• Confused 1

Szarlot  dostała nerwicy i jest ciągle na terapii. Może tam doszkala do tego, że z alko nie chce mieć nic wspólnego? Zauwazcie, że ona od hakuegos czasu nic a nic nie pije, nie raz to mówiła, a jeszcze parę lat temu  jak Dominikana to drink bar był ciągle na rzeczy. Ogólnie piwo do grill czy inne trunki. Moze gdy razem pili, to jej to nie orzeszkadzalo, a teraz widzi problem?

• Like 1

4 minuty temu, Paryz London napisał:

Mówiła, że zdrada nie.

czego to ona nie mówi?:classic_laugh:

czego to ona nie mówi?:classic_laugh:

Racja. Ciekawe co dziś będzie  a moze vlog jak gdyby nigdy nic?

Przed chwilą, Paryz London napisał:

Szarlot  dostała nerwicy i jest ciągle na terapii. Może tam doszkala do tego, że z alko nie chce mieć nic wspólnego? Zauwazcie, że ona od hakuegos czasu nic a nic nie pije, nie raz to mówiła, a jeszcze parę lat temu  jak Dominikana to drink bar był ciągle na rzeczy. Ogólnie piwo do grill czy inne trunki. Moze gdy razem pili, to jej to nie orzeszkadzalo, a teraz widzi problem?

Mówię wam, inna baba. Stąd to marzenie o ścianie, bo ma obrzydzenie no i teściowa niby za nią, bo on odwalil

3 minuty temu, Sylka856 napisał:

Gadać może 

Jakby to była zdrada to Karola ze swoją kąśliwością w życiu by tam nie została 

Przed chwilą, Paryz London napisał:

Racja. Ciekawe co dziś będzie  a moze vlog jak gdyby nigdy nic?

Będzie jak z szusza, jak będą tematy rozwodowe to będą wyświetlenia a jak będzie nuda to marne, chyba, że tytuł klikbajt

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, Sylka856 napisał:

Mówię wam, inna baba. Stąd to marzenie o ścianie, bo ma obrzydzenie no i teściowa niby za nią, bo on odwalil

Któraby na niego poleciała?

Edytowano przez Paryz London

Będzie jak z szusza, jak będą tematy rozwodowe to będą wyświetlenia a jak będzie nuda to marne, chyba, że tytuł klikbajt

No a widzisz. SZusz nie ma dzieci, więc może gadać. A co do Laury to nic w necie nie ginie. Za 5 lat zobaczy te filmiki jako 10 latka i to dopiero będzie.

Któraby na niego poleciała?

Wysoki, postawny facet, napewno któraś by poleciała, nawet Wera by była w 7 niebie 😅a może tylko smsy i doszło do żony 

No a widzisz. SZusz nie ma dzieci, więc może gadać. A co do Laury to nic w necie nie ginie. Za 5 lat zobaczy te filmiki jako 10 latka i to dopiero będzie.

Bo szarlot nie ma wstydu też, no ja bym publicznie nie gadała o tych sprawach ze związku, że skarpet nie odwracał itp 🤦‍♀️ po co, a gdyby o niej nagrał takie coś 

Wysoki, postawny facet, napewno któraś by poleciała, nawet Wera by była w 7 niebie 😅a może tylko smsy i doszło do żony 

Ee i o czym by rozmawiali?

8 minut temu, Paryz London napisał:

Gdyby chciała rozstania z powodu alko to by się stamtąd wyprowadziła. Bo co jej da rozwód jak dalej będą razem mieszkać? 

3 minuty temu, Etoile napisał:

Gdyby chciała rozstania z powodu alko to by się stamtąd wyprowadziła. Bo co jej da rozwód jak dalej będą razem mieszkać? 

Nie może, bo nie ma się z czego utrzymać jak widać. Ale z drugiej strony w komentarzu napisała, że nie jest jaką gowniara i oszczędności ma.

17 minut temu, Magmag napisał:

Moim zdaniem alkohol. On od zawsze lubił...  

a ona? a ona też drineczki, oni są siebie warci, pasują idealnie do siebie. 

8 minut temu, Luiza55 napisał:

od kiedy jest dziecko to ona nie pije.

Od czasu złamania nogi.

• Thanks 1
  • Haha 1

2 miesiące temu co były "PODWÓJNE URODZINY!" to a stole stały kieliszki z winem i piwo dziadka, to ktoś pił, a to że nie pokazuje że nie pije, to nie znaczy że nagle przestała. 

Muszę bo się uduszę. Musiałam się zalogować, bp zauważyłam kilka szczegółów. Córka bardzo zgaszona, więcej patrzy i obserwuje niż kiedyś. Widać, że jest przestraszona i zdziwiona. Nie ma w niej już tej radości co kiedyś. Matka ze swoimi rodzicami próbują ją rozweselić na siłę. Pozostanie w tym domu i inwestowanie w jego dostosowanie dla 2 odrębnych mieszkań i rodzin nie jest dobre dla dziecka. w tym domu przypominam mieszka teściowa, brat z żoną i synem, teraz córka z matką i Ojciec osobno. Szkoda dziecka. Będzie miało udawaną rodzinę.

Ale cofnijmy się do początku.

Obejrzałam filmiki wyrywkowo z ostatnich kilku lat. I co się wyłania? Facet totalnie wykastrowany przez żonę. Owszem, gość nie ma jakiejś super urody (łysy, wąs, okulary- vlog z Wrocławia).  Nie mój gust. Zamiast publikując filmiki od początku wspierać męża to publicznie od lat go poniża (zwłaszcza we vlogmasach). Słuchać się tego nie da. Dalej. Gdy już później facet się buntuje i nie wyraża zgody na upublicznianie swojego wizerunku, ta daje emotki kupy na jego twarz. Który facet to wytrzyma? Który facet godzi się, żeby teściowe spali w jego sypialni mając pokoje gościnne? Dwa: Gdy nie ma dziecka widać ciągle w tle puszki po piwach? Gdzie była Karola by pomóc mężowi w problemie? Ona go poniżała do granic możliwości. Zwłaszcza wyśmiewając jego wygląd czy poziom mądrości.      

• Like 2

Lećmy dalej.  To publiczne mówienie, że " zeera się ale w ciąże zajdzie". I co gdy córka przychodzi na świat ona zaczyna Dawidowi rozkazywać uwieczniając wszystko w filmikach. Wymusza chęć posiadania wózka jak andzia, kosmetyków, bibelotów. albo podrobionej lampy jak ma andzia (sławne ledowe sznury ). I tak tego mało. Muszą być wycieczki zagraniczne, wmawiając Dawidowi że te wyjazdy same na siebie zarobią. Facet nie ma nic do powiedzenia w małżeństwie. Do czego ją to doprowadza? Chce więcej, zakupoholizm, staje się butna i bardzo przechwalająca się jakie to ma metry domu i status.  A już stawianie za wzór do naśladowania i autorytet ojczyma i matkę andzi spowodowało, że nie mam złudzeń co do jej zaburzeniu. Z mediów można wyczytać, że Ojczym andzis oszukał ludzi na miliony, grozi mu więzienie, przepisał majatek spółki na syna. Matka wciska widzkom sławne świece za miliony monet gdzie producent takie same świece sprzedaje za grosze. Teraz Andziaks wprowadza na rynek herbaty zakładając spółkę z mężem ponoć z "kawaiherbata" z kolejną marżą 400%. Nie mam pytań.   Ale jaki widz taki biznes. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się