anno 180 Napisano 10 Październik Poszła na psychoterapię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 180 Napisano 10 Październik Dnia 22.09.2024 o 20:02, Szara mysz napisał: Próbuje się tłumaczyć pod filmem ,ale nie wychodzi jej to,ten haul z temu to strzal w kolano,ja tych jej tlumaczen nie kupuję,ona jest nieszczera,juz raz mnie Zniesmaczyła filmem o śmierci swego ojca i juz mnie nie przekona do siebie, a to ze jest marudą, niezdecydowaną i zakupoholiczka to jeszcze inne tematy. Obejrzałam ten film. No mnie też znismaczyła. Chociaż obejrzałam dzisiaj inny , przedostatni. Poszła na psychoterapię tak powiedziała. Może od zakupów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masala 1273 Napisano 11 Październik 13 godzin temu, anno napisał: Poszła na psychoterapię Rychło w czas, ale dobrze że poszła. Specjalnie wlaczylam tego vloga u znowu co drugie slowa bylo ze nie wie i marudzenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 11 Październik Ciekawe co ją skłoniło i co jest powodem tej psychoterapii. Pewnie nie powie. Ale jak ma problem i szuka pomocy to dobrze. Oby to coś dało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eviqs 1913 Napisano 12 Październik 14 godzin temu, Anitella napisał: Ciekawe co ją skłoniło i co jest powodem tej psychoterapii. Pewnie nie powie. Ale jak ma problem i szuka pomocy to dobrze. Oby to coś dało. psychoterapeuta: "co panią skłoniło do zasięgnięcia porady u specjalisty?" Karolajna: "no nie wiem, nie wiem..." 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 12 Październik (edytowany) 8 godzin temu, Eviqs napisał: psychoterapeuta: "co panią skłoniło do zasięgnięcia porady u specjalisty?" Karolajna: "no nie wiem, nie wiem..." I cyk, wniosek o wypłatę szkodliwego dla psychoterapeuty XD. No łatwo z nią mieć nie będzie...Kafeteria współczuje! XD Edytowano 12 Październik przez Anitella 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masala 1273 Napisano 14 Październik Dnia 12.10.2024 o 03:14, Eviqs napisał: psychoterapeuta: "co panią skłoniło do zasięgnięcia porady u specjalisty?" Karolajna: "no nie wiem, nie wiem..." Ahahha. Przypomnialo mi sie jak moja psycho sie wkurzała jak zadawała mi pytanie jakieś o uczuciach itp, a ja mówiłam ze nie wiem . A aż taka "nie wiem nie wiem" nie jestem jak Samsonajtowa, wiec wyobrażam sobie jakie tam musi być wyciąganie od niej cokolwiek męczace... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1177 Napisano 15 Październik Dnia 21.09.2024 o 10:12, annajakubowska napisał: Tu czyta reportaże o konsumpcjonizmie, No właśnie i tu jest myk. Ja odbieram jej "czytanie" jako czynność, po której nie pozostaje niestety żadna głębsza refleksja, zaraz zapomina o czym książka była i aby następna. Liczy się ilość, nie jakość czytania. Poza tym influenserzy są jak reklamy na Polsacie. Liczy się zawsze ( 99,9%) tylko kasa. Widocznie temu bardzo dobrze płaci za współprace. No i oczywiście pewnie Karo chciała być jak jej idolka Siwa, która też ochoczo reklamuje chińszczyznę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 15 Październik 3 godziny temu, SheriDANKA napisał: No właśnie i tu jest myk. Ja odbieram jej "czytanie" jako czynność, po której nie pozostaje niestety żadna głębsza refleksja, zaraz zapomina o czym książka była i aby następna. Liczy się ilość, nie jakość czytania. Poza tym influenserzy są jak reklamy na Polsacie. Liczy się zawsze ( 99,9%) tylko kasa. Widocznie temu bardzo dobrze płaci za współprace. No i oczywiście pewnie Karo chciała być jak jej idolka Siwa, która też ochoczo reklamuje chińszczyznę Podobnie odbieram jej czytanie. Czyta, bo modne, ale bez zaangażowania i zrozumienia. Generalnie te jej filmy są jakieś takie płytkie i o niczym. Jak zobaczyłam, że nagrała denko, to pomyślałam o desperacji. Kto takie bzdury dzisiaj nagrywa...Denko, gadany makijaż, vlog ze szwendania się po domu...Takie to wszystko na siłę. A mnie zastanawia co nią kieruje, brak alternatywnego zajęcia, kasa, przyzwyczajenie...Dla mnie zagadka. Ala Zuza też sama, ale u niej vlogi mają inny charakter. Nie zapycha, nie gada o niczym, byle się nagrało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 180 Napisano 15 Październik 7 godzin temu, Anitella napisał: Podobnie odbieram jej czytanie. Czyta, bo modne, ale bez zaangażowania i zrozumienia. Generalnie te jej filmy są jakieś takie płytkie i o niczym. Jak zobaczyłam, że nagrała denko, to pomyślałam o desperacji. Kto takie bzdury dzisiaj nagrywa...Denko, gadany makijaż, vlog ze szwendania się po domu...Takie to wszystko na siłę. A mnie zastanawia co nią kieruje, brak alternatywnego zajęcia, kasa, przyzwyczajenie...Dla mnie zagadka. Ala Zuza też sama, ale u niej vlogi mają inny charakter. Nie zapycha, nie gada o niczym, byle się nagrało. Jaka Zuza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 180 Napisano 15 Październik 7 godzin temu, Anitella napisał: Podobnie odbieram jej czytanie. Czyta, bo modne, ale bez zaangażowania i zrozumienia. Generalnie te jej filmy są jakieś takie płytkie i o niczym. Jak zobaczyłam, że nagrała denko, to pomyślałam o desperacji. Kto takie bzdury dzisiaj nagrywa...Denko, gadany makijaż, vlog ze szwendania się po domu...Takie to wszystko na siłę. A mnie zastanawia co nią kieruje, brak alternatywnego zajęcia, kasa, przyzwyczajenie...Dla mnie zagadka. Ala Zuza też sama, ale u niej vlogi mają inny charakter. Nie zapycha, nie gada o niczym, byle się nagrało. No chyba dla kasy i myślę że w dużym stopniu żeby zapełnić czas. Jest sama. Siedzi 4 dni w tygodniu na homeoffice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 17 Październik Dnia 15.10.2024 o 18:54, anno napisał: Jaka Zuza? Ala Zuza, kiedyś Cosmicalice. Z YT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 17 Październik Dnia 15.10.2024 o 18:54, anno napisał: No chyba dla kasy i myślę że w dużym stopniu żeby zapełnić czas. Jest sama. Siedzi 4 dni w tygodniu na homeoffice Kasa na kubki i kolejne pomadki ochronne zawsze się przyda XD. I ja rozumiem, że jej się nudzi, ale żeby tak zanudzać... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skandia 161 Napisano 7 Listopad No i będą kolejne kubki ze szkocji? No nie wiem, nie wiem... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żaba i pingwin 284 Napisano 7 Listopad 2 godziny temu, Skandia napisał: No i będą kolejne kubki ze szkocji? No nie wiem, nie wiem... Trzeba by przejrzeć filmy czy kupiła już wszystkie z miejscowej oferty Starbucksa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 526 Napisano 16 godzin temu Zakupow ciag dalszy ,mania trwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach