Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
coffeeja

Polska lepsza niz Grecja czy Wlochy

Polecane posty

16 godzin temu, MaGo2 napisał:

Tak. Strasznie to razi. Melissie by się spodobało, Melissa uwielbia...

Hahaha usunęła 10 dzień kalendarza adwentowego z insta 🤣

To jest strasznie przykre. Julka może się zarzekać, że dzieci traktuje równo, ale rzeczywistość pokazuje, że tak nie jest. Odnośnie do dzieci, mnie razi jej przeklinanie. Jak wczoraj szła po schodach to było "k**** dalej nie wejdę". Przecież ona chce robić family friendly content i na pewno oglądają ją dziewczyny, które mają dzieci... Fajnie jak taki dwulatek usłyszy bluzgi i zacznie powtarzać. 

Dodatkowo, wczoraj powiedziała że jej mama wnosiła stół na siódme piętro. A ona gdzie wtedy była? Mogłaby podjechać z mężem pomóc siostrze, ale lepiej dokładać robotę rodzicom, którzy najmłodsi nie są. Nie wyobrażam sobie żeby moja mama latała ze stołem, kiedy sama jestem sprawna i mam męża. 

• Like 1
  • Thanks 1

2 minuty temu, Beatrycze541 napisał:

To jest strasznie przykre. Julka może się zarzekać, że dzieci traktuje równo, ale rzeczywistość pokazuje, że tak nie jest. Odnośnie do dzieci, mnie razi jej przeklinanie. Jak wczoraj szła po schodach to było "k**** dalej nie wejdę". Przecież ona chce robić family friendly content i na pewno oglądają ją dziewczyny, które mają dzieci... Fajnie jak taki dwulatek usłyszy bluzgi i zacznie powtarzać. 

Dodatkowo, wczoraj powiedziała że jej mama wnosiła stół na siódme piętro. A ona gdzie wtedy była? Mogłaby podjechać z mężem pomóc siostrze, ale lepiej dokładać robotę rodzicom, którzy najmłodsi nie są. Nie wyobrażam sobie żeby moja mama latała ze stołem, kiedy sama jestem sprawna i mam męża. 

Podobno ludzie inteligentni dużo przeklinają (tak sobie tłumaczę czasem moje bluzgi, ale nigdy publicznie), ale u niej dochodzi braki w słownictwie i ogólnie brak elokwencji wypowiedzi.

Czyli co, mama dała radę wnieść stół na 7 piętro i nie narzeka, a gwiazda na 1 piętrze już słyszała Anielski orszak z wyczerpania?

• Haha 4

Haha chyba była na skraju już jak robiła ten slime, taka wkurzona.

• Haha 1

12 minut temu, Kasja78 napisał:

Haha chyba była na skraju już jak robiła ten slime, taka wkurzona.

Pierwszy raz widziałam ją taką wkurzona , masakra 🤣

7 minut temu, Zamowienia1900 napisał:

Pierwszy raz widziałam ją taką wkurzona , masakra 🤣

Ja bym po minucie z tymi dziećmi wyglądała tak samo.

• Haha 2

Napisano (edytowany)
30 minut temu, Kasja78 napisał:

Ja bym po minucie z tymi dziećmi wyglądała tak samo.

Ta mała to jest bardzo skuteczna antykoncepcja.

Jezu, czemu tym dzieciom w ogole się jadaczki nie zamykają. Ileż można gadać. Ja mam wrażenie, że one nie wydają dźwięków tylko gdy śpią.

Edytowano przez piekielneoczy
  • Thanks 1

Nie wierzę, nagrała jakąś zapchaj dziurę, ... i wrzuciła to jako kalendarz adwentowy. Tyle planowania, miesiąc przed grudniem i nie wyrobiła się w czasie. Jaka ta laska jest daremna. Filmy mają po 10 minut z hakiem, przepracowała się, bo pojechała jeden dzień do Agi do paryżewa i zaburzyło to jej miesięczny rytm. Nic nie potrafi do końca poprawnie zrobić. Ten jej głupi śmiech w tych ostatnich filmach, tragedia. Kjuuuuuuuuttttttt hihihihihi niusia. 🤦🏼‍♀️

• Like 4
  • Thanks 1

45 min więzi w aucie Alexa i marzną bo Melisa na zajęciach. A nie mogli by gdzieś w okolicy wyjść do sklepu czy kawiarni? 

• Like 4
  • Thanks 1

39 minut temu, kotusdf napisał:

45 min więzi w aucie Alexa i marzną bo Melisa na zajęciach. A nie mogli by gdzieś w okolicy wyjść do sklepu czy kawiarni? 

Nie wymagaj od niej zbyt wiele, ona ma ewidentnie braki umysłowe. 

• Like 3

Napisano (edytowany)

10 nowych tiktoków hurtem leci. zamiast ładniejszy ten kalendarz adwentowy na instagramie. 

i tak tiktok ze zdjęciami zaręczynowymi? 
"z psem? chyba że bardzo kochacie swojego psa..". to maxa nie kochała?  

Edytowano przez kotusdf

Czemu ten poradnik prezentowy jest po angielsku? Wygląda jak jakiś gotowiec z neta...

• Thanks 1

Julka zdradź mi jak zatrzymalaś czas, bo twój kalendarz ma dopiero 11 dni, tymczasem u mnie już 13 🤨🤔

• Haha 1

Co robi nasza zapracowana bizneswoman? Odkrywa perełki na tiktoku. Brawo, pozazdrościć czasu. 

Przepraszam, to pewnie dobra organizacja. 

• Like 1

1 godzinę temu, moniazc napisał:

Co robi nasza zapracowana bizneswoman? Odkrywa perełki na tiktoku. Brawo, pozazdrościć czasu. 

Przepraszam, to pewnie dobra organizacja. 

Ja jak widzę te jej tik toku to nie wiedzę 30-latki (co ona z uporem maniaka ciągle podkreśla), a widzę 13-latkę.

• Thanks 3

Wg mnie najsympatyczniejsza wczoraj była jak siedziała wściekła nad tym slajmem haha. I mówię to serio, jakiś jedyny przejaw autentyczności, aż serio ciepłe uczucia się we mnie na moment obudziły i mi się przypomniało jak ja robłam slime z dziećmi w przedszkolu... Szkoda że tak zawsze udaje.

3 minuty temu, Kasja78 napisał:

Wg mnie najsympatyczniejsza wczoraj była jak siedziała wściekła nad tym slajmem haha. I mówię to serio, jakiś jedyny przejaw autentyczności, aż serio ciepłe uczucia się we mnie na moment obudziły i mi się przypomniało jak ja robłam slime z dziećmi w przedszkolu... Szkoda że tak zawsze udaje.

Jezu, ja się chyba chowałam pod kamieniem albo po prostu nie mam dzieci, ale nie wiedziałam co to jest ten slime i musiałam sprawdzić w internetach😆😆😆

• Like 1

5 godzin temu, piekielneoczy napisał:

Ja jak widzę te jej tik toku to nie wiedzę 30-latki (co ona z uporem maniaka ciągle podkreśla), a widzę 13-latkę.

Tak samo ten jej kalendarz adwentowy na instagramie. 

I te prezenty dla dziewczyn. 

Wszystko dla 13latki. 

• Thanks 1

Jakim ona jest prymitywnym człowiekiem... Płacze ze śmiechu oglądając żenujące tiktoki, a bawi ją chyba tylko to, że tam co drugie słowo są bluzgi. Typowa Julka, jak siedmiolatek, który chichocze, gdy usłyszy słowo du.pa. Przecież ci faceci z tego kanału nawet nie są śmieszni. 

• Like 3
  • Thanks 1

Nie mam tt, dużo ma tam polubień i komentarzy, bo na insta chyba się skończyła 380 serduszek pod ostatnim beznadziejnym postem, yt to samo 10k wyświetleń. Jujka, czas się zwijać, nigdy nie byłaś zbyt bystrą osobą, więc cię uświadomimy. Nie wspomnę już, że nic ostatnio do końca nie potrafisz zrobić. W tamtym roku zasłoniła się depresją, w tym roku nie ma usprawiedliwienia na nieróbstwo i niechlujstwo. 

• Like 1
  • Thanks 1

Dnia 12.12.2024 o 22:39, piekielneoczy napisał:

Ta mała to jest bardzo skuteczna antykoncepcja.

Jezu, czemu tym dzieciom w ogole się jadaczki nie zamykają. Ileż można gadać. Ja mam wrażenie, że one nie wydają dźwięków tylko gdy śpią.

Co się czepiasz dzieci? to dobrze, że gadają, że są głośne, że się śmieją i że wyrażają emocje. Jakby siedziały cicho to by znów się ktoś doczepił, że dziwne dzieci, że może coś się dzieje, że objawy lękowe itd.

Jedyne co do czego bym się doczepiła to to, że Melisa krzykiem wymusza atencję.

14 godzin temu, Kasja78 napisał:

Slime to wytwór szatana;) Też mnie zawsze wkurzało robienie tego i wszystko potem w tym uwalone było, ale dziecko się cieszyło to miało 🙂

3 godziny temu, Hermenegildaa napisał:

Nie mam tt, dużo ma tam polubień i komentarzy, bo na insta chyba się skończyła 380 serduszek pod ostatnim beznadziejnym postem, yt to samo 10k wyświetleń. Jujka, czas się zwijać, nigdy nie byłaś zbyt bystrą osobą, więc cię uświadomimy. Nie wspomnę już, że nic ostatnio do końca nie potrafisz zrobić. W tamtym roku zasłoniła się depresją, w tym roku nie ma usprawiedliwienia na nieróbstwo i niechlujstwo. 

Śmierć ukochanej przyjaciółki teściowej 

• Haha 1

Ach tak, zapomniałam o teściowej, która zmarła kilka miesięcy temu.
A Jujka podczas żałoby dobrze się bawi w halloween czy tam w jakimś parku rozrywki ze „znajomą”, więc tego… U niej to wszystko jest naciągane, ona zawsze poszkodowana, nie Lolek, bo to w końcu jego matka, tylko Jujka przechodzi najgorzej żałobę. 

I Julia się zajmuje jego ojcem, siostra do niej paczki przesyła, bo tylko ona siedzi cały dzień w domu i może odbierać. Wszyscy wiedzą, że jest bezrobotna oprócz niej.

• Like 1
  • Thanks 1

Zdjęcie lolo w miniaturce byle oglądalność była 

• Like 1

Otwiera kalendarz a w tle syf w salonie

Jak tak pokazuje jak kocha koty. To myślę biedny Max. 

Syf w pralni. Syf w kuchni. 

Edytowano przez kotusdf
  • Thanks 1
  • Sad 1

17 minut temu, kotusdf napisał:

Zdjęcie lolo w miniaturce byle oglądalność była 

Włączyłam i zobaczyłam komentarz, że ktoś jej każe się ogarnąć xD

8 minut temu, kotusdf napisał:

Sushi wcina sama w pustym domu 

Ja mam wrażenie, że ona je sama w aucie lub domu bo 1) Loro ją jedzie za wydawanie kasy na jedzenie kupione na mieście zamiast zrobić sobie samej albo 2) Julia doesn't share food i jest sknerą i nie chce się z nikim dzielić. 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się