Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 godzinę temu, redżina napisał:

To mierzymy Karo….ze zdumienia oczu przecierałam. 
Masakra.Masakra.

p.s spodnie zamówiła za duże, w rozmiarze 44…a na styk, wręcz opięte. Nie mam słów. 

są za duże, czego nie rozumiesz? 🤣

17 minut temu, Bubbletea napisał:

są za duże, czego nie rozumiesz? 🤣

Aż parsknęłam.
Racja, czego ja nie rozumiem. Za duże i amen!

Dnia 15.11.2024 o 10:03, Gosc__ napisał:

Ja osobiscie uwazam ze wszystkie te youtuberki chcialyby zyc zyciem wandziaksow. Tam widac kase, oboje na nia pracuja. A taka Szusz czy Stylizacje zostaly daleko w tyle wiec moga teraz obie po latach obwieszania sie metkami opowiadac jak to kochaja Primark i Hm🤣

Nie porownuj Wandziaksow do " zwykłych ludzi". Andżelika gdyby nigdy nie wpadła na pomysł  zakładania kanału i nie prowadziła sklepu że swieczkami, zylaby dokładnie na takim samym poziomie jak teraz. 

A szusz i darki, to zwykle osoby, pochodzące że zwykłych domów.

Karo to potrafi nieraz tak odlecieć na tych life że aż człowiek się uśmiecha pod nosem. 
Najpierw bredzi że ciuchy z hm za duże zamówiła a ledwo się mieściła by potem walić że oni na świeczkach nie zarabiają i to będzie ostatnia taka promocja bo nic nie zarabiają (podkreślone to było parę razy). I ona podobno kończyła studia związane z marketingiem. 

Bo oni mają dziwne przeświadczenie że jak powiedzą, że nie zarabiają, to widzowie z jakiegoś powodu nagle zaczną kupować.  Jakby ktoś miał sie przestraszyć że nie będzie świeczek xD 

Czego oni się spodziewali, kokosów za przeciętne swieczki? 

2 godziny temu, redżina napisał:

Karo to potrafi nieraz tak odlecieć na tych life że aż człowiek się uśmiecha pod nosem. 
Najpierw bredzi że ciuchy z hm za duże zamówiła a ledwo się mieściła by potem walić że oni na świeczkach nie zarabiają i to będzie ostatnia taka promocja bo nic nie zarabiają (podkreślone to było parę razy). I ona podobno kończyła studia związane z marketingiem. 

Ale jednak zarabia, już tyle lat zarabia właśnie na yt I ba tym co robi. Zobacz ile kanalow już dawno się pozamykało, a ile latami jest nieznanych, bo konkurencja jest duża.

Te świeczki to to jest naprawdę zagadka dla mnie, na insta widzę tyle pięknych, dopieszczonych świec , fajne zdjęcia czy opakowania a u nich świeczki jak z Pepco. Nawet na święta można było jakieś świąteczne grafiki stworzyć itp. A tam nic, poza zapachem wygląd też ma znaczenie a tutaj minimalizm w najtańszym wydaniu.

• Like 1

22 godziny temu, Paryz London napisał:

Ale jednak zarabia, już tyle lat zarabia właśnie na yt I ba tym co robi. Zobacz ile kanalow już dawno się pozamykało, a ile latami jest nieznanych, bo konkurencja jest duża.

Kanały, które się pozamykały to ludzie, którzy maja normalna prace lub  firmy, nie nagrywają bo ni maja czasu albo ochoty na truman show, pozostałe kanały nadal nagrywają. Karo zj...ła cały swój biznes bo nie potrafiła go rozwinąć, ciągnie z tego kasę, ale jakim kosztem, wróciłam ostatnio do jej filmów, bo na firmowym czacie ludzie się nabijaj z jej mierzymy i przypomnieli mi o emce.  

Jej kanał i hejłobuzy to jak taśma produkcyjna pizzy do zamrażarki, na pewno to nie świeża pizza😂 ja już to tyle razy pisałam, ale nadal nie potrafię zrozumieć takiego walenia filmami, aż odechciewa się ogladać, nic ciekawego, wszystko na jedno kopyto.

• Like 1

Dnia 30.11.2024 o 11:55, Wafel napisał:

Te świeczki to to jest naprawdę zagadka dla mnie, na insta widzę tyle pięknych, dopieszczonych świec , fajne zdjęcia czy opakowania a u nich świeczki jak z Pepco. Nawet na święta można było jakieś świąteczne grafiki stworzyć itp. A tam nic, poza zapachem wygląd też ma znaczenie a tutaj minimalizm w najtańszym wydaniu.

Ja pamiętam jak oni sprzedawali chińską biżuterię. Tez ciągle tylko telezakupy kupcie, kupcie kolczyki takie piękne. 

49 minut temu, Kartofelcia napisał:

Ja pamiętam jak oni sprzedawali chińską biżuterię. Tez ciągle tylko telezakupy kupcie, kupcie kolczyki takie piękne. 

A faktycznie była też biżuteria, wyrzuciłam to z pamięci 😉

13 godzin temu, Wafel napisał:

A faktycznie była też biżuteria, wyrzuciłam to z pamięci 😉

I plastikowe obudowy na telefon. 
Mnie i tak najbardziej bawiły torebki serduszka wciskane na każdym kroku. Daria robił zdjęcia, podniecony wystawiał na półkę zamiast LV, zdjęcia rodzinne z tymi torebkami a jak przyszło co do czego to firma splajtowała a torebeczki zniknęły i słuch o nich zaginął. Miszcz marketingu. 

• Thanks 1

Tak to można wierzyć youtuberkom. Takie były idealne i wymarzone torebusie. Współpraca się skończyła i już nagle się przestały podobać. 

• Thanks 2

Ostatni vlog to idealny przykład próżności Darii. Pokazuje jakie to on ma drogie perfumy, ile ich ma a potem jakie to on prezenty dostał na urodziny i jak dużoooo ale pokazał tylko dwa. Chłop jest po 30 a kontent jak dla nastolatek przy jednoczesnych filmach Karo ze ona już drogich rzeczy nie kupuje. Ta kobieta naprawdę chce go trzymać przy sobie dla obrazowej sielanki i miłości ?
Kto dorosły wali takie rzeczy na jutubie ? Widać po tych filmach i jego sposobie chwalenia jak on się dowartościowuje. Słabe to. 

Edytowano przez redżina
  • Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się