Zamowienia1900 26 Napisano 21 Październik Czy ktoś ogląda ? Pamięta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 339 Napisano 21 Październik Nie za bardzo, robi z siebie niewiadomo kogo i drażni mnie,że jest taka przemądrzała. Poza tym jestem od niej starsza,a to ona ma styl życia i ubierania starszej pani. Nie dla mnie już. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 982 Napisano 21 Październik Przestałam oglądać, bo zbyt drażniło mnie, że nie zadaje sobie trudu, by synowie byli dwujęzyczni i na takim samym poziomie władali zarówno językiem angielskim jak i polskim, a zważywszy, że UK gospodarczo tonie jak Titanic, inwestycja w dwujęzyczność by się opłaciła, a przeprowadzka do Polski podniosła by ich poziom życia. 2 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano 22 Październik Drażni mnie niesamowicie, robi z siebie kogoś kim nie jest. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z deszczu pod rynne 22 Napisano 22 Październik 2 godziny temu, Czika_x napisał: Drażni mnie niesamowicie, robi z siebie kogoś kim nie jest. A mnie drażni Twój koment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzuszkiMuszki 3 Napisano 23 Październik Oglądałam ją będąc jakoś w podstawówce.. Co się z nią dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano 23 Październik Dnia 22.10.2024 o 15:21, z deszczu pod rynne napisał: A mnie drażni Twój koment. Drażni cię,że ona mnie drażni? Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2058 Napisano 24 Październik To ona jeszcze nagrywa ? Słuch o niej zaginął. Nawet w propozycjach jej nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zamowienia1900 26 Napisano 24 Październik Tak ona nagrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 339 Napisano 26 Październik Dnia 24.10.2024 o 07:14, redżina napisał: To ona jeszcze nagrywa ? Słuch o niej zaginął. Nawet w propozycjach jej nie mam Nagrywa,ale absolutnie nic ciekawego... 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 181 Napisano 6 Grudzień Dlaczego jeżdżą rowerami? Co się stało z autem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajakubowska 47 Napisano 6 Grudzień Przed chwilą, anno napisał: Dlaczego jeżdżą rowerami? Co się stało z autem? Nie wiem. Ale przed vlogmasem coś wspomniała ze mąż pojechał z którymś z chłopców bo nie mają auta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1274 Napisano 7 Grudzień Dnia 24.10.2024 o 08:14, redżina napisał: To ona jeszcze nagrywa ? Słuch o niej zaginął. Nawet w propozycjach jej nie mam Zapomniałam o niej. A nagrywa chyba 10 lat. Ogólnie ciężko teraz z vlogami, duża konkurencją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zamowienia1900 26 Napisano 8 Grudzień Dnia 6.12.2024 o 21:40, annajakubowska napisał: Nie wiem. Ale przed vlogmasem coś wspomniała ze mąż pojechał z którymś z chłopców bo nie mają auta. Popsuł im się samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1034 Napisano 10 Grudzień Dnia 7.12.2024 o 10:17, Paryz London napisał: Zapomniałam o niej. A nagrywa chyba 10 lat. Ogólnie ciężko teraz z vlogami, duża konkurencją. Więcej niż 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1034 Napisano 10 Grudzień (edytowany) Dnia 21.10.2024 o 20:56, Autobusyitramwaje napisał: Nie za bardzo, robi z siebie niewiadomo kogo i drażni mnie,że jest taka przemądrzała. Poza tym jestem od niej starsza,a to ona ma styl życia i ubierania starszej pani. Nie dla mnie już. Typowa babka co jej się udało zwykłe życie za granicą, jakby wszystkie rozumy posiadała. Chociaż te kilkanaście lat temu to rzeczywiście jakość życia była dużo dużo lepsza w Anglii. Edytowano 10 Grudzień przez Kingeczka 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yello123 273 Napisano 11 Grudzień Mnie drażni jej maniera z akcentem. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 339 Napisano 11 Grudzień Dnia 10.12.2024 o 17:13, Kingeczka napisał: Typowa babka co jej się udało zwykłe życie za granicą, jakby wszystkie rozumy posiadała. Chociaż te kilkanaście lat temu to rzeczywiście jakość życia była dużo dużo lepsza w Anglii. To fakt, mnie jej życie po prostu nudzi... Niech sobie żyje jak chce wiadomo,ale żeby z tą nudą pchać się na YT? Zajrzałam dzisiaj na jej Insta, oczywiście nic ciekawego, outfity też nic szczególnego i jak to w większości mieszkań w UK klaustrofobiczne odbicie w lustrze Po drugie nie wiem czy kupiła mieszkanie czy wynajmuje,ale drzwi aż takie drogie tu nie są, a te co ona ma są okropne i takie mają w social flats 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 233 Napisano piątek o 21:20 (edytowany) . Edytowano piątek o 21:20 przez kotusdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifkaaa 147 Napisano sobota o 09:45 Dnia 21.10.2024 o 20:56, Autobusyitramwaje napisał: Nie za bardzo, robi z siebie niewiadomo kogo i drażni mnie,że jest taka przemądrzała. Poza tym jestem od niej starsza,a to ona ma styl życia i ubierania starszej pani. Nie dla mnie już. A jak sie powinna ubierać osoba po 40.? Ona robi jakies zestawy klasyczne typu marynarka, jeansy, mokasyny lub nosi letnie ...enki z naturalnych materiałów. Wg ciebie co powinna ubierac? Jeansy, sneakersy i tshirty z nadrukiem? Czy może kozaczki, czarne spodnie rurki, sweterki panterka i zlote kolczyki duze koła? 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 339 Napisano sobota o 20:04 10 godzin temu, Fifkaaa napisał: A jak sie powinna ubierać osoba po 40.? Ona robi jakies zestawy klasyczne typu marynarka, jeansy, mokasyny lub nosi letnie ...enki z naturalnych materiałów. Wg ciebie co powinna ubierac? Jeansy, sneakersy i tshirty z nadrukiem? Czy może kozaczki, czarne spodnie rurki, sweterki panterka i zlote kolczyki duze koła? To jak dobiera te rzeczy, tak wyglądają osoby po 60 tce. Złote kolczyki i panterka nawet przez myśl mi nie przeszło No cóż może gdyby nie miała tak nudnego życia i upasionego męża w w wyciągniętej bluzie bezskutecznie próbując ukryć duży brzuch to może bym inaczej ją odebrała. W sumie chłop chodzi zaniedbany,bo przecież trzeba siebie obkupić A ta prawi jeszcze o tych suplementach jak stara babcia 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifkaaa 147 Napisano niedziela o 07:01 10 godzin temu, Autobusyitramwaje napisał: To jak dobiera te rzeczy, tak wyglądają osoby po 60 tce. Złote kolczyki i panterka nawet przez myśl mi nie przeszło No cóż może gdyby nie miała tak nudnego życia i upasionego męża w w wyciągniętej bluzie bezskutecznie próbując ukryć duży brzuch to może bym inaczej ją odebrała. W sumie chłop chodzi zaniedbany,bo przecież trzeba siebie obkupić A ta prawi jeszcze o tych suplementach jak stara babcia Zważywszy na to, że tutaj jestes aktywna na pewno masz bardzo intensywne i interesujące życie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 339 Napisano niedziela o 10:18 (edytowany) 3 godziny temu, Fifkaaa napisał: Zważywszy na to, że tutaj jestes aktywna na pewno masz bardzo intensywne i interesujące życie Jeżeli uważasz moje 4 wpisy tutaj w przeciągu prawie 2 miesięcy za aktywne, to boję się zapytać jak aktywne życie s.e.x.u.a.l.n.e ty masz Odpowiadam,gdy widzę powiadomienie na mailu, ach ta technologia Edytowano niedziela o 10:18 przez Autobusyitramwaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skandia 213 Napisano niedziela o 11:18 15 godzin temu, Autobusyitramwaje napisał: To jak dobiera te rzeczy, tak wyglądają osoby po 60 tce. Złote kolczyki i panterka nawet przez myśl mi nie przeszło No cóż może gdyby nie miała tak nudnego życia i upasionego męża w w wyciągniętej bluzie bezskutecznie próbując ukryć duży brzuch to może bym inaczej ją odebrała. W sumie chłop chodzi zaniedbany,bo przecież trzeba siebie obkupić A ta prawi jeszcze o tych suplementach jak stara babcia Ona i nudne życie. Praca zawodowa, yt, dzieci i ten nieszczęsny mąż:) Kurde no mało ma na głowie. To przy niej szuszolina to nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano wczoraj o 09:10 Dnia 15.12.2024 o 11:18, Skandia napisał: Ona i nudne życie. Praca zawodowa, yt, dzieci i ten nieszczęsny mąż:) Kurde no mało ma na głowie. To przy niej szuszolina to nie wiem Jeżeli uważasz,że ma tak fajnie to współczuję. Kto to jest Suszolina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skandia 213 Napisano wczoraj o 09:35 24 minuty temu, Czika_x napisał: Jeżeli uważasz,że ma tak fajnie to współczuję. Kto to jest Suszolina? Nudne na pewno nie, a czy fajne to nie wiem. Szuszolina to szusz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1274 Napisano wczoraj o 10:17 Dnia 15.12.2024 o 12:18, Skandia napisał: Ona i nudne życie. Praca zawodowa, yt, dzieci i ten nieszczęsny mąż:) Kurde no mało ma na głowie. To przy niej szuszolina to nie wiem Ma normalne życie. Nie wiem czy nudne. Chyba, że macie na myśli monotonne, to tak. Praca, mąż dom, dzieci, obiad, wyjście do kina to życie miliardów ludzi, w jakiś sposób monotonne. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano 15 godzin temu 10 godzin temu, Skandia napisał: Nudne na pewno nie, a czy fajne to nie wiem. Szuszolina to szusz:) Wg mnie nudne, na pewno zawalone obowiązkami bez czasu dla siebie i pasje. Susz, o kojarzę ale nie oglądałam jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1274 Napisano 1 godzinę temu Myślicie, że będzie nagrywać gdy chłopcy będą już oelnoletni czy pójdą na swoje? Może na studia do pracy, czy zamieszkają z dziewczynami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1291 Napisano 1 godzinę temu Ogladalam ja z 10 lat temu, polecala kosmetyki wtedy, ale miala strasznie dluga rutyne, nie chcialoby mi sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach