Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dobra _Dusza

Rozwaliłam aparat, ale mam bardziej zielone oczy

Polecane posty

Zaskakujące. Ludzie nie chcą aborcji w 9 miesiącu, operacji zmiany płci dzieci bez zgody rodziców, wpuszczania nielegalnych imigrantów bez ograniczeń oraz mężczyzn w kobiecych sportach. Kogo to dziwi????

3 godziny temu, Anna Milska napisał:

Rękami blondyny zlikwidowałem przymus samodzielnej pracy ucznia w domu po to, zebyśta wszystkie były takim planktonem.

W szkołach montessori nie ma zadań domowych zanim to było "modne".

55 minut temu, Anna Milska napisał:

Zaskakujące. Ludzie nie chcą aborcji w 9 miesiącu, operacji zmiany płci dzieci bez zgody rodziców, wpuszczania nielegalnych imigrantów bez ograniczeń oraz mężczyzn w kobiecych sportach. Kogo to dziwi????

Tylko tych, którzy by to chcieli.

• Like 2

Ja też zaczynam myśleć że dama ma kupione wyświetlenia. Ostatniego vloga już nawet nie dałam rady włączyć. Ani lajwa.

• Like 1

15 godzin temu, Kafej napisał:

Mnie śmieszy, jak ona nagrywa współprace. To taka januszowa stara szkoła marketingu „oo wow, niesamowite, zawsze takie chciałam, nigdy nie miałam lepszego, ojej, to ma tutaj takie ooo suuper, wiece, ja często tego potrzebuje jak robię to i tamto”, jakieś historie z kosmosu. Nagle okazuje się, że całe życie czekała na ten gadżet.

Zamiast po prostu powiedzieć, o fajnie pomyślane, zamówiłam bo wydaje mi się przydatny, może użyję do tego i tego, przyda się do czegoś tam, wydaje się niezłe. A to jakas sztuczna ekscytacja, ileż to zastosowań nagle! Ile potrzeb i aktywności!
No chyba, że tak ma w briefie. 

Do tego to przy tej sztucznej ekscytacji niczym sztuczny orgazm uwielbiam to jej jąkanie sie i ucinanie slow w połowie plus rozdziaw jakby ziewala.

Edytowano przez Szara mysz

14 godzin temu, Dobra _Dusza napisał:

Bierze, co dają za darmo. Jakby dawali diory to by brała diory.

Owszem,ale z przytykiem i zaznaczeniem iz ona chinskiego badziewia reklamowac nie będzie bo ich na jej "reklamę" nie stac.

1 godzinę temu, Kingeczka napisał:

Ja też zaczynam myśleć że dama ma kupione wyświetlenia. Ostatniego vloga już nawet nie dałam rady włączyć. Ani lajwa.

Ja tez już odpadam ostatnio, a z jej yt i SM dalej jestem na Warmii jeszcze 😅 

• Like 1
  • Thanks 1

15 minut temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Ja tez już odpadam ostatnio, a z jej yt i SM dalej jestem na Warmii jeszcze 😅 

Haule z temu uważam do pominięcia, ni to śmieszne ni to straszne.

Edytowano przez Kingeczka

57 minut temu, Szara mysz napisał:

Owszem,ale z przytykiem i zaznaczeniem iz ona chinskiego badziewia reklamowac nie będzie bo ich na jej "reklamę" nie stac.

A pamiętacie jak mówiła że ona by mogła dostać za współpracę mercedesa od OralB jak by chciała ale ma na nich wywalone? 

• Haha 4

Tak odnośnie depre*sji, czyli głównego tematu siwej, to Sara sobea*uty nagrała moim zdaniem mocnego vloga. Nie sądziłam, że u niej było aż tak źle psychicznie, ale widać szczere emocje, więc nie jest to moim zdaniem pod zasięgi. Sprawdźcie sobie najpierw film „Przepraszam”.

23 minuty temu, Mi a napisał:

Tak odnośnie depre*sji, czyli głównego tematu siwej, to Sara sobea*uty nagrała moim zdaniem mocnego vloga. Nie sądziłam, że u niej było aż tak źle psychicznie, ale widać szczere emocje, więc nie jest to moim zdaniem pod zasięgi. Sprawdźcie sobie najpierw film „Przepraszam”.

hah, to sprawdź sobie kochana tę rozkręcona teraz dramę na 3 akty tj.  jeszcze dwóch ytuberów sie pod to podpięło (nagrali filmiki) i mieszaja jeszcze nawert do tego Karo ze stylizacje i Ewke koktajl. Prowodyrka śmiga sobie teraz wesoło w rodzince SJ, którą odwiedza w Polsce właśnie (ok, chca pomóc). Moim zdaniem jeśli byłoby tak źle z jej psychika to powinna byc teraz w szpitalu (wiadomo jakim, zwłaszcza, że policja i straż byli u niej w mieszkaniu w UK zaalarmowani przez jej siostre) na lekach, albo na poważnej terapii, a tak co....

Edytowano przez SheriDANKA ;-P

3 minuty temu, SheriDANKA 😜 napisał:

hah, to sprawdź sobie kochana tę rozkręcona teraz dramę na 3 akty tj.  jeszcze dwóch ytuberów sie pod to podpięło (nagrali filmiki) i mieszja do tego Karo ze stylizacje i ewke koktajl. Prowodyrka śmiga sobie teraz wesoło w rodzince SJ, którą odwiedza w Polsce właśnie (ok, chca pomóc). Moim zdaniem jeśli byłoby tak źle z jej psychika to powinna byc teraz w szpitalu (wiadomo jakim, zwłaszcza, że policja i straż byli u niej w mieszkaniu w UK zaalarmowani przez jej siostre) na lekach, albo na poważnej terapii, a tak co....

Co to za drama i gdzie można coś obejrzeć? U Ewki albo Karo na kanale?

2 minuty temu, Wafel napisał:

Pisałam posta w wątku Soł Bjuti Kłin 😉

Ogolnie były jeszcze 2 filmy Sarki i jej "przyjaciela", ale juz pousuwali, bo najeżdzali jeden na drugiego. Taka to depresja własnie 😅

Edytowano przez SheriDANKA ;-P
  • Like 1

3 godziny temu, Misia28 napisał:

W szkołach montessori nie ma zadań domowych zanim to było "modne".

To ta, co się urwiła, nie wyszła za mąż i podrzuciła bękarta mamce, żeby nie stracić "kariery"? Ależ autorytet pedagogiczny, niech cię cholewa. 

46 minut temu, SheriDANKA 😜 napisał:

hah, to sprawdź sobie kochana tę rozkręcona teraz dramę na 3 akty tj.  jeszcze dwóch ytuberów sie pod to podpięło (nagrali filmiki) i mieszaja jeszcze nawert do tego Karo ze stylizacje i Ewke koktajl. Prowodyrka śmiga sobie teraz wesoło w rodzince SJ, którą odwiedza w Polsce właśnie (ok, chca pomóc). Moim zdaniem jeśli byłoby tak źle z jej psychika to powinna byc teraz w szpitalu (wiadomo jakim, zwłaszcza, że policja i straż byli u niej w mieszkaniu w UK zaalarmowani przez jej siostre) na lekach, albo na poważnej terapii, a tak co....

Nie znam tej dramy. Widziałam już wcześniej tego vloga przepraszam, ale nie obejrzałam bo myślałam, że jedzie do tego przyjaciela g*ja i tyle. A tu się okazało, że coś w niej pękło jak to ujęła i chciała zakończyć ż. Rodzina postanowiła jej pomóc, widać, że Sara czuje się już lepiej dzięki temu.

56 minut temu, Anna Milska napisał:

Jam jest Janosik 2.0. Zabieram Polakom i daję Niemcom.

Wir brauchen nichts von dir. 😆

• Thanks 1

19 minut temu, Anitka napisał:

Wir brauchen nichts von dir. 😆

Angela braucht mich. Ich bin ihr Butler.

2 godziny temu, Anna Milska napisał:

To ta, co się urwiła, nie wyszła za mąż i podrzuciła bękarta mamce, żeby nie stracić "kariery"? Ależ autorytet pedagogiczny, niech cię cholewa. 

Nie znam jej życia osobistego. Wiem tylko , że w tym systemie nie ma zadań domowych. 🤷

Edytowano przez Misia28

3 godziny temu, Wafel napisał:

Jej wielki przyjaciel Łukasz nagrał coś ale szczerze drażni mnie ten koleś po akcji z psem 

3 godziny temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Pisałam posta w wątku Soł Bjuti Kłin 😉

Ogolnie były jeszcze 2 filmy Sarki i jej "przyjaciela", ale juz pousuwali, bo najeżdzali jeden na drugiego. Taka to depresja własnie 😅

Łukaszek usunął swój monolog z wyjaśnieniami?

Z amerykańskiej prasy: " Nigdy mnie to nie obchodziło: - Nigdy mnie to nie obchodziło, czy jesteś gejem, dopóki nie zacząłeś mi tego wciskać w twarz i w twarze moich dzieci. - Nigdy mnie to nie obchodziło, jaki masz kolor skóry, dopóki nie zacząłeś obwiniać mojej rasy za swoje problemy. - Nigdy mnie to nie obchodziło, jakie są twoje poglądy polityczne, dopóki nie zacząłeś mnie potępiać za moje. - Nigdy mnie to nie obchodziło, gdzie się urodziłeś, dopóki nie chciałeś wymazać mojej historii i obwiniać moich przodków za swoje obecne problemy. - Nigdy mnie to nie obchodziło, czy jesteś zamożny czy biedny, dopóki nie powiedziałeś, że byłeś dyskryminowany, kiedy awansowałem, bo ciężej pracowałem. - Nigdy mnie to nie obchodziło, czy twoje przekonania są inne od moich, dopóki nie powiedziałeś, że moje przekonania są błędne. TERAZ MNIE TO OBCHODZI! Moja cierpliwość i tolerancja się skończyły. Nie jestem sam w tym odczuciu, są miliony z nas, którzy tak myślą... i mamy już dość! ".

42 minuty temu, Anna Milska napisał:

Z amerykańskiej prasy: " Nigdy mnie to nie obchodziło: - Nigdy mnie to nie obchodziło, czy jesteś gejem, dopóki nie zacząłeś mi tego wciskać w twarz i w twarze moich dzieci. - Nigdy mnie to nie obchodziło, jaki masz kolor skóry, dopóki nie zacząłeś obwiniać mojej rasy za swoje problemy. - Nigdy mnie to nie obchodziło, jakie są twoje poglądy polityczne, dopóki nie zacząłeś mnie potępiać za moje. - Nigdy mnie to nie obchodziło, gdzie się urodziłeś, dopóki nie chciałeś wymazać mojej historii i obwiniać moich przodków za swoje obecne problemy. - Nigdy mnie to nie obchodziło, czy jesteś zamożny czy biedny, dopóki nie powiedziałeś, że byłeś dyskryminowany, kiedy awansowałem, bo ciężej pracowałem. - Nigdy mnie to nie obchodziło, czy twoje przekonania są inne od moich, dopóki nie powiedziałeś, że moje przekonania są błędne. TERAZ MNIE TO OBCHODZI! Moja cierpliwość i tolerancja się skończyły. Nie jestem sam w tym odczuciu, są miliony z nas, którzy tak myślą... i mamy już dość! ".

Jeju, spadaj na inny wątek

2 minuty temu, AanDeRand napisał:

Zgłaszam, bo spamuje bez opamiętania.

4 minuty temu, AanDeRand napisał:

Nie cytuj tego trolla, większość larw ma ją w ignorach. 

• Like 1

Jak tam nasza Wera Gray? Dawała coś dzisiaj znać czy znalazła hasło do strony p...?🤣

Też mnie te inne zasady moralne u Stylizacji zastanowiły.

Ale tu bym obstawiła męża Loly z Gdańska.I jego oszustwa vatowskie za które garował.

Bo Lola się w jednym ze swoich wysrywków żaliła ,że Karo i Daro olali ją z dnia na dzień.

A nawet niewdzięcznicy na jej ślubie się bawili.

Też mnie te inne zasady moralne u Stylizacji zastanowiły.

Ale tu bym obstawiła męża Loly z Gdańska.I jego oszustwa vatowskie za które garował.

Bo Lola się w jednym ze swoich wysrywków żaliła ,że Karo i Daro olali ją z dnia na dzień.

A nawet niewdzięcznicy na jej ślubie się bawili.

16 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Jak tam nasza Wera Gray? Dawała coś dzisiaj znać czy znalazła hasło do strony p...?🤣

Oby nie przeszła zatrucia chińskim ajfrajerem.

Edytowano przez Kingeczka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się