Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barwy Jesieni

Czy Wy też "szantażujecie" swoich facetów seksem?

Polecane posty

Witajcie dziewczyny, zastanawiam się czy to jest "powszechne" działanie czy raczej wybiórcze 😛 u mnie jak gnojek jest niemiły albo czymś mnie zdenerwuje to zawsze robię mu szlaban na seks 😜 dopóki nie przeprosi albo nie będzie się łasił to nie ma przebacz, uwielbiam patrzeć jak się męczy tym, niby udaje twardego, że jest mu to obojętne ale jak to faceci, wystarczy, że "dotknie się go" i od razu jak potulny piesiu 😜 Jak u Was? 

• Haha 1

Powiem tak, to jest infantylne i nie przetrwa na dłuższą metę. Nie boisz się, że takimi gierkami doprowadzisz, że pójdzie do innej, bo znudzą go twoje zagrywki? 🙃

2 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał:

Powiem tak, to jest infantylne i nie przetrwa na dłuższą metę. Nie boisz się, że takimi gierkami doprowadzisz, że pójdzie do innej, bo znudzą go twoje zagrywki? 🙃

A prosze bardzo, niech idzie, sęk w tym, że i tak żadna go nie będzie chciała 😜  raczej o to jestem spokojna

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

kobieta by nie napisała takiego tematu

a dlaczego? powiedz szczerze sama przed sobą, nigdy tak nie zrobiłaś? tutaj nie musisz udawać, po to jest właśnie forum, można pisać to co Ci leży na sercu

• Haha 1

6 minut temu, Barwy Jesieni napisał:

A prosze bardzo, niech idzie, sęk w tym, że i tak żadna go nie będzie chciała 😜  raczej o to jestem spokojna

Skąd wiesz, że żadna nie będzie go chciała? 😜

Nigdy niczym nie szantazuje mojego męża.  Nie mam takiej potrzeby. Szczerze, nigdy nawet nie pomyślałam o takim rozwiązaniu jak szantaż w jakiejkolwiek formie.

1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał:

Skąd wiesz, że żadna nie będzie go chciała? 😜

Tak się śmieje, jest zbyt skąpy aby miał wydawać na kobiety więc logika tak podpowiada ;D  

10 minut temu, Barwy Jesieni napisał:

Tak się śmieje, jest zbyt skąpy aby miał wydawać na kobiety więc logika tak podpowiada ;D  

Może znaleźć równie skąpą co on. I w dodatku taką która nie będzie mu odmawiać.

19 minut temu, Żaba Monìka napisał:

To jest chore.

To jest provo incela 😉 nie ma czym się ekscytować. Niech chłopski wyrzuci to z siebie. 😉

1 godzinę temu, Barwy Jesieni napisał:

Witajcie dziewczyny, zastanawiam się czy to jest "powszechne" działanie czy raczej wybiórcze 😛 u mnie jak gnojek jest niemiły albo czymś mnie zdenerwuje to zawsze robię mu szlaban na seks 😜 dopóki nie przeprosi albo nie będzie się łasił to nie ma przebacz, uwielbiam patrzeć jak się męczy tym, niby udaje twardego, że jest mu to obojętne ale jak to faceci, wystarczy, że "dotknie się go" i od razu jak potulny piesiu 😜 Jak u Was? 

Czy tematy, które zakładasz, są w jakiś sposób ze sobą połączone? 🧐

1 godzinę temu, brokenroar87 napisał:

Czy tematy, które zakładasz, są w jakiś sposób ze sobą połączone? 🧐

A dokładniej ?

4 godziny temu, Barwy Jesieni napisał:

U nas jest odwrotnie 😂 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się