Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
newbie97

Spotkanie i spacer i złapanie za rękę

Polecane posty

21 godzin temu, newbie97 napisał:

mogę ją złapać za rękę

Odradzam to krępujące dla dziewczyny.

8 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Jestem czarna w środku. Jak bijonsej biala.

Beyonce to już bielsza ode mnie. Kumam 😀 

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Beyonce to już bielsza ode mnie. Kumam 😀 

No ale tylko czarnych życie i udręki najważniejsze. Jak czarna satanistka zakłada na łeb blond peruki to jest dobrze i ekscytuje się cały świat.

mysla ze to jakeis czary i szukaja w sennikach albo medycynie chinskiej co oznaczaja te znaki na paznokciach zamiast leczyc grzyba ale czego wymagac od karyny pewnie mysli ze to stygmaty i bedzie swieta a nie grzyb od hybryd

Edytowano przez libedowsky

9 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Ja widzę. Np.o betonozie mieszkaniowej były elaboraty.

Wiem ty jesteś jedyną która przyznaje zawsze że widzi więc dzięki ci. Widzę i doceniam 😃Reszta hejterow czeka na każde potknięcie 😀 i wytwarzanie plotek w rodzaju romans z ułomnym Chwilunia 

2 minuty temu, libedowsky napisał:

nieprawda jest znacznie wiekszy ryzyko rozwoju a nie ze nie widac bo ogolnie grzybica paznokci moze byc slabo dostrzegalna wiele osob ma i nawet nie wie

Co do paznokci i makijażu to powiem wam, że mam takie obserwacje z zajęć ze studentami, że dziewczyny na pierwszym roku to często szpony na 2 cm plus tapeta, ale już na drugim jak się okazuje że to już nie liceum i na nikim nie robi wrażenia a wręcz przeciwnie, to i paznokcie są normalne i makijaż nie jest “kielnią kładziony” :classic_biggrin:

1 minutę temu, libedowsky napisał:

nieprawda jest znacznie wiekszy ryzyko rozwoju a nie ze nie widac bo ogolnie grzybica paznokci moze byc slabo dostrzegalna wiele osob ma i nawet nie wie

To może masz i nawet nie wiesz?

Dobra, nie chce mi się ciągnąć tego. Wiem, że Ty z uporem maniaka jak i inne znane tu przypadki możesz tak godzinami, ale mi się nie chce ja się mecze i nudzę.  😊👋

dziwne ze nie wierzycie w nauke a wierzycie kasce ktroa wam paznockie robila i zapewniala ze jak dobrze wysuszy to nie bedzie grzyba 😄

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Co do paznokci i makijażu to powiem wam, że mam takie obserwacje z zajęć ze studentami, że dziewczyny na pierwszym roku to często szpony na 2 cm plus tapeta, ale już na drugim jak się okazuje że to już nie liceum i na nikim nie robi wrażenia a wręcz przeciwnie, to i paznokcie są normalne i makijaż nie jest “kielnią kładziony” :classic_biggrin:

A co ma nauka do wyglądu? 

13 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Dzizas jakie drętwe. Nigdy nie rozumiałam kobiet które klaszczą jajami na wszystko co ich krasz powie.

Jezu to był żart. Mam pisać drukowanymi? Do ciebie? Uważaj bo zaraz ja w ciebie zwątpię 😃😅

1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Libedzik nawet stara medycyne chińska zanegował xD to już jest szczyt jego patointeligencji...

stara medycyna chinska najlepsza, jaja bawola lecza z raka, lepsza jest tylko medycyna afrykańska bo jaja albinosa zmielone z jego uchem to niszcza bialaczke 😄

Przed chwilą, libedowsky napisał:

dziwne ze nie wierzycie w nauke a wierzycie kasce ktroa wam paznockie robila i zapewniala ze jak dobrze wysuszy to nie bedzie grzyba 😄

No ale ja się nie dziwię. Kiedyś lekarka która zajmowała się dziećmi z astmą zrobiła TED talk że rodzice jej nie słuchają, ale celebrytka-influencerka z YouTube jak powie to świnte :classic_biggrin:

• Haha 1

2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Libedzik nawet stara medycyne chińska zanegował xD to już jest szczyt jego patointeligencji...

Biorac pod uwage, ze ludzie w Chinach zyli tak samo krotko jak i wszedzie indziej dopoki nie zaczeli stosowac medycyny konwencjonalnej, to nie widze w tym niczego dziwnego.

• Thanks 1

2 minuty temu, libedowsky napisał:

Te babki same nie wiedzą co robią i na czym pracują. Twierdza ze jak mają lampę led to już tam nie ma promieniowania bo w nazwie nie ma słowa ‚uv’. 😀

2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

to ze cos stare nie znaczy ze madrzejsze ty jestes tego dowodem bo mam wrazenie ze z roku an rok coraz glupsza.

to potwierdza moja teorie ze czlowiek sie rozwija do 35 roku zycia a pozniej cofa w rozwoju.

A co ma nauka do wyglądu? 

To była dygresja nie związana z głównym tematem tej inby :classic_cool:

3 minuty temu, The Big Siur napisał:

mzoe to politechnika i mimo ze na twoim wydziale glownie baby to w akademiku jest ich 10% i one juz znalazly przyszlego meza wiec szkoda im czasu na to 😄

6 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

No ja też neguję wyciskanie niedźwiedziom na żywca żółci, utrzymując je przy życiu przy niewyobrażalnym cierpieniu, zabijanie tygrysów, czy irbisów dla wiary jakiegoś kitajca, że od jakiegoś ich płynu ustrojowego, czy części ciała, stanie im zwiędlak na przykład. 

Edytowano przez ZłyKróliczek
  • Thanks 1

Przed chwilą, libedowsky napisał:

mzoe to politechnika i mimo ze na twoim wydziale glownie baby to w akademiku jest ich 10% i one juz znalazly przyszlego meza wiec szkoda im czasu na to 😄

Może, ale bardziej bym stawiał na to że ludzie dorośleją, przynajmniej czasem :classic_biggrin:

8 minut temu, Urmaj napisał:

Odradzam to krępujące dla dziewczyny.

Jedyny który odpowiedzial na temat 😂

ale temat już zmienił nazwę na:

Spotkanie i spacer i złapanie ręka  z zagrzybiala hybryda za zagrzybialego fjuta 😀

• Haha 1

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

To była dygresja nie związana z głównym tematem tej inby :classic_cool:

Niemniej nudzi mnie już nagonka chłopska na kobiety tego typu. Po co się oszukujecie? Zawsze i tak walicie do takich a nie do naturalnych. 

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

No ja też neguję wyciskanie niedźwiedziom na żywca żółci, utrzymując je przy życiu przy niewyobrażalnym cierpieniu, zabijaniu tygrysów, czy irbisów dla wiary jakiegoś kitajca, że od jakiegoś ich płynu ustrojowego, czy części ciała, stanie im zwiędlak na przykład. 

To znaczy ze temat znasz jedynie powierzchownie.

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

No ja też neguję wyciskanie niedźwiedziom na żywca żółci, utrzymując je przy życiu przy niewyobrażalnym cierpieniu, zabijaniu tygrysów, czy irbisów dla wiary jakiegoś kitajca, że od jakiegoś ich płynu ustrojowego, czy części ciała, stanie im zwiędlak na przykład. 

Mam wrażenie że kwestia “stawiania zwiędlaka” zajmuje około 90% tej starożytnej chińskiej medycyny :classic_biggrin:

• Haha 1

4 minuty temu, Pokraka napisał:

To może masz i nawet nie wiesz?

Dobra, nie chce mi się ciągnąć tego. Wiem, że Ty z uporem maniaka jak i inne znane tu przypadki możesz tak godzinami, ale mi się nie chce ja się mecze i nudzę.  😊👋

moze mam ale nie paznokci moze mam grzybicze zakażenie opon mozgowych kto wie 😄 paznokcie jednak mam w porzadku

Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał:

To znaczy ze temat znasz jedynie powierzchownie.

Wystarczy mi to. O Chińczykach mam swoje zdanie, m.in. za stosunek do zwierząt. Nie chcę zresztą nawet o tym myśleć, bo mi się słabo robi. 

Jak panienka będzie miała ochotę to albo sama Cię złapię, albo da ci wystarczająco do zrozumienia, że szuka kontaktu fizycznego. Nie rób pierwszy nic na siłę bo będziesz z miejsca spalony. Kobiety są bardzo czułe na dotyk innego faceta, jeden zły ruch i po zabawie.

Niemniej nudzi mnie już nagonka chłopska na kobiety tego typu. Po co się oszukujecie? Zawsze i tak walicie do takich a nie do naturalnych. 

Ale kto się oszukuje? Skąd takie wnioski wyciągasz?

6 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

Te babki same nie wiedzą co robią i na czym pracują. Twierdza ze jak mają lampę led to już tam nie ma promieniowania bo w nazwie nie ma słowa ‚uv’. 😀

ale ja to wiem, jakby byly madre to by nie zajmowaly sie malowaniem paznokci

18 minut temu, libedowsky napisał:

i o bialej ...ence goscia na weselu bandzior tez byl w tym temacie

Duzo tego było przytaczacie przykład sprzed dekady. Porody, tabletki, sypanie się kobiet po 30, fakt ze każdy facet to czarek Pazura który poleci na bezbarwna Edytę z warsu tlyko dlatego że jest młodsza. Media społecznościowe, służba zdrowia , masa rzeczy. Wiesniactwo spodni biodrówek 😃 ja mogę tak do jutra ale nie mam czasu 😀

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się