libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Qwerty88 napisał: Ja mam porównanie z małżeństwem i wtedy miałam stały poziom wysoki. Wiem że zaraz złośliwi napiszą że to wina partnera, ale Janusz jest dużo lepszym partnerem niż mój mąż i nasz związek też jest dużo lepszy. Więc to nie to to sie nazywa starosc tak tak wiem ze wg kobiet z kafeterii starosc zaczyna sie po 90tce ale jednak jak widac to ja mialem racje piszac 35 i w dol opada wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1108 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: mysle ze z zaba jestescie w mniejszosci musisz czesciej chodzic do sklepu wiecej ludzie moze ci sie ktos spodoba wiadomo ze jeden chlop to sie nudzi Jeden mi wystarczy, ja sie juz raczej wyszalalam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 2 godziny temu I want too partyyy on yoouurr pussy bejbeejj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 17 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: musisz czesciej chodzic do sklepu wiecej ludzie moze ci sie ktos spodoba wiadomo ze jeden chlop to sie nudzi Partnerki po czasie też się facetom nudzą. Bo wszystko ma swój czas. Pytanie tylko - Kiedy tobie znudzi się partnerka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 2 godziny temu Ja kocham Leo Katiuszke i chcialbym z nia spedzic cale zycie, ale ona mnie nienawidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, Qwerty88 napisał: samej z siebie mi sie już nie chce, ale jak jest odpowiedni moment, nie zasypiam na stojąco, jest miła atmosfera to jak Janusz mnie posmyra to mi sie już zaczyna chcieć mysle ze to juz czas zeby sie za kwatera an cmentarzu rozgladac tam moga byc kolejki lepiej miec miejsce zarezerwowane widac ze to juz kres zycia sprobuj moze zostac podreczna i odpoczac jak nie pomoze to wymiana chlopa na inny model jakis mlodszy bardziej jurny z silowni troglodyta moze jak nie pomoze to jak na wstepie kwatera bo zaraz dojda inne dolegliwosci pewnie jakas cukrzyca albo zawal no starosc to nic fajnego lepiej sie przygotowac na to. Edytowano 2 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Żaba Monìka napisał: A to akurat wiem od dawna po sobie choc ludzie twierdza, ze tak nie jest u kobiet. moze ty nie jestes kobieta tylko jedna z tych 32 plci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 17 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Libed zachowuje się tak, jakby upływ czasu, problemy zdrowotne i relacje z partnerką w ogóle go nie dotyczyły. Co za szczęściarz i chyba też tak chce Edytowano 2 godziny temu przez Tymczasowe Konto Zacina się telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1108 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: mysle ze to juz czas zeby sie za kwatera an cmentarzu rozgladac tam moga byc kolejki lepiej miec miejsce zarezerwowane widac ze to juz kres zycia sprobuj moze zostac podreczna i odpoczac jak nie pomoze to wymiana chlopa na inny model jak nie pomoze to jak na wstepie kwatera bo zaraz dojda inne dolegliwosci pewnie jakas cukrzyca albo zawal no starosc to nic fajnego lepiej sie przygotowac na to. A co to, bez seksu nie mozna zyc? Moja babcia przezyla 30 lat po smierci meza i to w dobrym zdrowiu, dopiero ok 90 zaczela niedomagac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 2 godziny temu mojego kumpla babcia niedawno zmarla, miala 104 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jeden mi wystarczy, ja sie juz raczej wyszalalam. czyli starosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1108 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: moze ty nie jestes kobieta tylko jedna z tych 32 plci ? Sadzac po stereotypach kafeteryjnych na temat kobiet to kobieta raczej nie jestem. A czym to nie wiem, musze odnalezc "swoich". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Partnerki po czasie też się facetom nudzą. Bo wszystko ma swój czas. Pytanie tylko - Kiedy tobie znudzi się partnerka? wtedy kiedy nie rozumie zartów czyli taka jak ty to po 2 minutach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: czyli starosc No wiadomo, ale nie jest najgorsza szczerze mowiac. Nie ma sie czego bac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 78 Napisano 2 godziny temu (edytowany) bez tego chlopa babcia mogla byc zdrowsza xd Edytowano 2 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał: Libed zachowuje się tak, jakby upływ czasu, problemy zdrowotne i relacje z partnerką w ogóle go nie dotyczyły. Co za szczęściarz i chyba też tak chce a gdzie ja napisalem ze sie nie starzeje ? to ze widze jakies zjawisko nie znaczy ze mnie ono nie dotyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1108 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: mojego kumpla babcia niedawno zmarla, miala 104 lata To sluszny wiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 2 godziny temu Madzia taka atrakcyjna, ze libed doszedlby w niej po dwoch minutach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A co to, bez seksu nie mozna zyc? Moja babcia przezyla 30 lat po smierci meza i to w dobrym zdrowiu, dopiero ok 90 zaczela niedomagac. nie wiem dlaczego zakladasz i to jako lewaczka ze baba bez meza nie ma sexu nie o sex chodzi ale qwerty pisze jakby juz do grobu sie kladla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: bez tego chlopa babcia mogla byc zdrowsza xd no moze po smierci dopiero odzyla i stad 30 lat jeszze pociagnela z mezem by zyla krocej maz w pewnym wieku to raczej chyba skraca zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: nie wiem dlaczego zakladasz i to jako lewaczka ze baba bez meza nie ma sexu nie o sex chodzi ale qwerty pisze jakby juz do grobu sie kladla No moja babcia to na 100% nie miala seksu bez meza. A jak jakis sie do niej zalecal to powiedziala, ze dziadek jest jej niepotrzebny, bo bedzie pier.dziec i mu bedzie musiala ziolka parzyc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 767 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Żaba Monìka napisał: A jesli fantazjujecie np. przy masturbacji to tez musicie fantazjowac o kims, w kims sie zakochalyscie zeby sie podniecic? Nie, choć gdy jest się zakochanym wszystko smakuje inaczej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 433 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Skoro Pokraka nas tu naukowo wsparła badaniami, to dodam od siebie, że czytałam badania, że kobiety mają ochotę często w mocno dojrzałym wieku, a nawet starszym, tylko oczywiście spada wtedy możliwość realizacji wraz z przeminięciem atrakcyjności oraz dochodzi wstyd spoleczny ("jak to ja, taka stara i pożądanie, seks, wstyd"). Na pewno menopauza jest punktem granicznym, bo koniec okresu płodności i pikowanie hormonalne w dół, powoduje koniec pewnej "epoki" w życiu kobiety, a jak się to dalej rozwinie w kwestii libido, to już sprawa indywidualna (pewnie dużo zależy też od partnera, jeśli się go ma). Edytowano 2 godziny temu przez selkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: No moja babcia to na 100% nie miala seksu bez meza. A jak jakis sie do niej zalecal to powiedziala, ze dziadek jest jej niepotrzebny, bo bedzie pier.dziec i mu bedzie musiala ziolka parzyc. a dziadek po smierci mial sekcje ? moze to bylo zaplanowane bo za duzo pierdzial Edytowano 2 godziny temu przez libedowsky 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 17 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: wtedy kiedy nie rozumie zartów czyli taka jak ty to po 2 minutach Nie każda i nie każdy poznaje swoją miłość po 20 latach naśmiewania się z innych na babskim forum. Stary dziadek jesteś i projektujesz na innych swoje kompleksy, siedząc tu 24 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 80 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Co mi pisałaś w temacie usuniętym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: ochotę często w mocno dojrzałym wiem, a nawet starszym, tylko oczywiście spada wtedy możliwość realizacji bo baby sa niezdecydowane i jak sie juz na cos zdecyduja to zwykle jest juz za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 704 Napisano 2 godziny temu Pozwolę sobie w przelocie sprostować wasze wypowiedzi. Nie tyle sprostować, co zakomunikować. Libido nie spada po 35 roku życia. Zmęczenie nie zniechęcą do umcia-umcia. Pożądanie nie gasnie, jeśli było. Nie trzeba być też seksoholikiem, żeby bzykać się częściej, niż raz na dwa tygodnie Po 40-tce coś samoistnie się u mnie zmieniło na plus. Chyba to wynikało z faktu, że zaczynałam odcinać pępowinę i mniej matkowałam. Jakby narodziła się nowa kobieta. I to przy tym samym facecie. Sama się dziwiłam, do czego jestem zdolna i jaka frywolna Nadmienię tylko, że nie łykałam nigdy żadnych pigułek czy co tam kobiety łykają. Menopauzy też się nie ma co bać. Same plusy. Libido nie spada, kolejny dzieciak niegroźny, można się bzykać bez żadnych obaw ile kondycja i wyobraźnia pozwala. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1108 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Co mi pisałaś w temacie usuniętym? Nie pamietam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Nie każda i nie każdy poznaje swoją miłość po 20 latach naśmiewania się z innych na babskim forum. Stary dziadek jesteś i projektujesz na innych swoje kompleksy, siedząc tu 24 godziny z siebie tez sie smieje reszta sie zgadza stary dziad ze mnie,mozemy sobei babciu podac reke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach