Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 10

Mam pomysł na biznes i bogactwo wszechświata

Polecane posty

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał:

No za 3zl robią plus wystrój wnętrza 20tys biznesu budki 

Ale to nadal 3zl 

Leżak, jak masz biznes, to w koszt tego gofra wlicza się wszystko - podatki, zus, prąd, woda, środki czystości, składniki do zrobienia gofra, opłata za budkę. No i musisz jeszcze zarobić, bo nikt charytatywnie biznesu nie prowadzi. Dlatego, żeby koszt gofra był 3 złote, to jak powiedział libed, musiałbyś je z piachu i psiego goowna robić, tylko ciekawe kto by je wtedy za 25 pln kupił :classic_biggrin:

8 minut temu, The Big Siur napisał:

No to sam sobie odpowiedziałeś, dlaczego robiąc gofra w punkcie nikt go nie zrobi za 3 złote żeby go sprzedać za 25 złotych :classic_biggrin:

Łączny koszt zrobienia gastro to zazwyczaj 10-20% ceny dla klientów dlatego nie lubię takich miejsc bo to jawne frajerowanie się typ na twoich oczach kroi rogalika smaruje nutella skroni loda koszt 7zl ty 30zl zadowolony lol

5 minut temu, The Big Siur napisał:

Leżak, jak masz biznes, to w koszt tego gofra wlicza się wszystko - podatki, zus, prąd, woda, środki czystości, składniki do zrobienia gofra, opłata za budkę. No i musisz jeszcze zarobić, bo nikt charytatywnie biznesu nie prowadzi. Dlatego, żeby koszt gofra był 3 złote, to jak powiedział libed, musiałbyś je z piachu i psiego goowna robić, tylko ciekawe kto by je wtedy za 25 pln kupił :classic_biggrin:

Koszt gofra to 3zl koszty utrzymania biznesu to np 4tys a koszt inwestycji 40tys

A też róznie bywa bo mają dotacje ue 40tys mają miesce po ciotce za darmo (poznalem takiego typa) mają gofrowice z domu bo mieli i ulge zusu dwa lata czy co. To inwestycja ich to grosze i nadal 22 zl cię kroja 

8 minut temu, Pochwa w pochwie 10 napisał:

A też róznie bywa bo mają dotacje ue 40tys mają miesce po ciotce za darmo (poznalem takiego typa) mają gofrowice z domu bo mieli i ulge zusu dwa lata czy co. To inwestycja ich to grosze i nadal 22 zl cię kroja 

Jak idę sobie zjeść do lokalu leżak, to nie traktuję tego, że mnie ktoś “kroi” tylko że mnie stać żeby sobie w miłej atmosferze podjeść smacznie i nawet napiwek w wysokości 10 - 20% rachunku zostawić :classic_cool:

2 godziny temu, Pochwa w pochwie 10 napisał:

zeskrzybalem

Co zrobiłeś, tłuku?

1 godzinę temu, The Big Siur napisał:

Jak idę sobie zjeść do lokalu leżak, to nie traktuję tego, że mnie ktoś “kroi” tylko że mnie stać żeby sobie w miłej atmosferze podjeść smacznie i nawet napiwek w wysokości 10 - 20% rachunku zostawić :classic_cool:

Bo jesteś píerdolniety 

1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał:

Bo jesteś píerdolniety 

A czemu to jestem píerdolnięty?

Ja jestem skąpy i lubię chomikować żarcie nie lubię się dzielić nie wiem gdzie te cechy można pożytecznie w życiu wykorzystać.

16 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

na wyspe i prywatny odrzutowiec was nie stac

Znaczy ciebie stać, skoro się tak rzucasz? :classic_biggrin:

27 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

Bo ciebie stać a jego nie.

To jest jedno zdanie co wszystko wyjaśnia :classic_biggrin:

11 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Dziwne bo u mnie AliExpress przyszło najszybciej po 14 dniach a z temu po 5 dniach.

A twój ostatni dzieciak zdrowy się urodził? 😉https://portal.abczdrowie.pl/narkotyki-w-ciaz

A aliexpress za każdym razem wysyła mi rzeczy z magazynów w Polsce 🙂

51 minut temu, Urmaj napisał:

Ja jestem skąpy i lubię chomikować żarcie nie lubię się dzielić nie wiem gdzie te cechy można pożytecznie w życiu wykorzystać.

A w jaki sposób ty chcesz je pozytywnie wykorzystać?

Negatywne cechy charakteru takie jak skąpstwo, chytrość, egoizm, łakomstwo i zachłannosc to się nie da pożytecznie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się