marawstala 1983 Napisano 5 godzin temu Uciekam, miłego dnia : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 53 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, marawstala napisał: Uciekam, miłego dnia : ) Jak zawsze kopciuszek. Uciekam pa. Paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1983 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Jak zawsze kopciuszek. Uciekam pa. Paa Mogę jeszcze chwilę zostać jeśli chciałaś o czymś napisać : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Mogę jeszcze chwilę zostać jeśli chciałaś o czymś napisać : ) Idz bo ja też muszę iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1983 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Idz bo ja też muszę iść. Oki pa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blackswan 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) jak edytować post? bo widzę, że mogę edytpwac tylko ostatni czyli ten a poprzednich już nie ktos pomoże? a zapomniałam napisać w komentarzu, że mamy po 25 lat i chyba dam sobie z nim spokój. Edytowano 4 godziny temu przez Blackswan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 589 Napisano 3 godziny temu 57 minut temu, Blackswan napisał: jak edytować post? bo widzę, że mogę edytpwac tylko ostatni czyli ten a poprzednich już nie ktos pomoże? a zapomniałam napisać w komentarzu, że mamy po 25 lat i chyba dam sobie z nim spokój. Zastanów się dobrze czego chcesz od tej znajomości. Jeżeli chcesz czegoś czego ten facet nie może bądź nie chce Ci dać to odpuść, odetnij zapomnij i idź dalej. Możesz też zostać jego przyjaciółką ale bez seksu, tylko czy to Ci nie przeszkodzi zbudować jakąś normalną relację z kimś innym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach