Siurentajski 178 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: Tak ma być. Myli bełkotkiem i Leżakiem i wuj wie z kim jeszcze. Ogólnie zamiast mądrzejszym , jest odwrotnie. Używam trochę technik. Masz takie skojarzenia. Jakich kūrwa technik ty ogór używasz? Przerzucania piachu widłami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Kuui napisał: Tak ma być. Myli bełkotkiem i Leżakiem i wuj wie z kim jeszcze. Ogólnie zamiast mądrzejszym , jest odwrotnie. Używam trochę technik. Masz takie skojarzenia. Tak ogór, mylę cię z psem z kreskówki. Bo tak sobie myślę że ten pies tu pisze na kafeterii. Prosto z tej kreskówki. Jak pisał tu człowiek z nickiem puchacz i sową w avatarze to też myślałem że to ta sowa napiērdala na klawiaturze posty na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Jakich kūrwa technik ty ogór używasz? Przerzucania piachu widłami? To działa tylko na prymitywnych osobników i co se leżą na kozetce u lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano 13 godzin temu Ciekawe spostrzeżenie... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 11 godzin temu To lepsze 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 10 godzin temu 🥴 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano 10 godzin temu Fajne : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de novo 5 Napisano 10 godzin temu Dzień dobry jestem z kobry,serwus jestem nerwus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach