malowany 109 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Edytowano 2 godziny temu przez malowany 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 109 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 109 Napisano 2 godziny temu Wydaje ci się, nie chodziłeś w moich butach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu coraz bardziej mam wrażenie że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 2 godziny temu Znowu się uzalacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu przeżywamy miłoś romantyczno i tragiczno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak84 0 Napisano 2 godziny temu jak dodać linka video lub internetowego? bo chciałem wrzucić do tematu z Dyskusji Ogólnej: MUZYCZNA LISTA KAFE linki do piosenek/utworów i nie mogę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 2 godziny temu Dzizas. Ze tez sie nie znudzi wam się nakrecac na te emocje które I tak mijajo. Ile można być Werterem czy innym Batmanem malowanym. Weźcie się za robotę czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu piątek jest weekend mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 2 godziny temu Kto ma ten ma. Pyszne pierogi se jem. Ze pieczarkami i ze miensem. Poezja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu a ja piję wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu nie chce mi się jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu sama robiłaś te pierogi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 2 godziny temu Ze sklepu. Nie zamierzam się więcej bawić w domowe pierogi. Cała noc sprzątałam syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 2 godziny temu Ze sklepu. Nie zamierzam się więcej bawić w domowe pierogi. Cała noc sprzątałam syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu to takich nie widziałem albo z mięsem albo z pieczarkami i serem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 706 Napisano 2 godziny temu Co wy tak na smutno dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 2 godziny temu A widzisz. Ciasto było zayebiste. Ale ja na parze robilam po wcześniejszym podsmażeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 2 godziny temu bo muszę zmienić 3/4 życia i nwm jak zabrać się za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 1 godzinę temu miałem kiedyś koło domu taki sklepik osiedlowy gdzie sprzedawali pierogi jako fastfuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 1 godzinę temu takie wielkie pyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach