Tajemniczy On 105 Napisano 2 godziny temu Gdzie moje żony się szlajają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Gdzie moje żony się szlajają? na disco bandżo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 105 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: na disco bandżo Jak to beze mnie? Zaraz odetnie Was od mojego kąta Jak minął dzień? Nic dziś sobie nie zrobiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 706 Napisano 2 godziny temu Robisz postępy. Celowałeś w jedną, ustrzeliłeś trzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 2 godziny temu No jestem kochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Jak to beze mnie? Zaraz odetnie Was od mojego kąta Jak minął dzień? Nic dziś sobie nie zrobiłaś? Przecież wiesz ze w tym układzie Ty nie masz nic do powiedzenia Ech... dziś okulałam, w nogę se przyj...łam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Robisz postępy. Celowałeś w jedną, ustrzeliłeś trzy Chcesz być czwarta? do tej lokomotywy można podpiąć jeszcze kilka wagonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 706 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Chcesz być czwarta? do tej lokomotywy można podpiąć jeszcze kilka wagonów Że tak powiem. We mnie już kolega celował. I do kilku innych jednocześnie. Kolega bardzo pojemne serce ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 2 godziny temu Może nie uwierzycie ale ja byłam najpierwsza. I to na priw. Chyba ze to inny tajemniczy amant. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 105 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Przecież wiesz ze w tym układzie Ty nie masz nic do powiedzenia Ech... dziś okulałam, w nogę se przyj...łam To co to za układ, jak tak dalej pójdzie to mi na głowę wejdziecie Hehehe pierdoła Aż strach pomyśleć co będzie jutro Bardzo bolało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Że tak powiem. We mnie już kolega celował. I do kilku innych jednocześnie. Kolega bardzo pojemne serce ma Przeminęło z wiatrem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 105 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Że tak powiem. We mnie już kolega celował. I do kilku innych jednocześnie. Kolega bardzo pojemne serce ma Skoro odrzuciłaś me oświadczyny to co miałem się załamać? Głowa do góry i tego kwiatu pół światu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 71 Napisano 1 godzinę temu Jestem już melduje się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 105 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Może nie uwierzycie ale ja byłam najpierwsza. I to na priw. Chyba ze to inny tajemniczy amant. Hahahaha teraz się okaże że każda tu była moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 706 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Przeminęło z wiatrem? Gdzie tam. W miłości muszę mieć wszystko, albo nic. Podzielić to ja się mogę chlebem i szynką, ale nie facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Hahahaha teraz się okaże że każda tu była moja Czyli inny. Ale jakiś tajemniczy mi zawracał dupę na priw lata temu a rozmowa z nim wyglądała jak z ogórem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 71 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Może nie uwierzycie ale ja byłam najpierwsza. I to na priw. Chyba ze to inny tajemniczy amant. Miejsce pierwszej jest już zajęte w tej chwili 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 105 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Czyli inny. Ale jakiś tajemniczy mi zawracał dupę na priw lata temu a rozmowa z nim wyglądała jak z ogórem. Aaaaa lata temu, a to nie był pomidor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To co to za układ, jak tak dalej pójdzie to mi na głowę wejdziecie Hehehe pierdoła Aż strach pomyśleć co będzie jutro Bardzo bolało? Pamiętaj że gdyby nie było tak późno wczoraj to mogłoby dojść do ćwiartowania, mogłam Ci już łepetyne odseparować od reszty, wiec wiesz... wchodzenie Ci na głowę nie jest najgorsza z możliwych opcji Oj tam od razu pierdoła Do przeżycia, nie pierwszy to raz i nie ostatni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 706 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Skoro odrzuciłaś me oświadczyny to co miałem się załamać? Głowa do góry i tego kwiatu pół światu Piersciona z diamentem bym nie odrzuciła. Ten tombak wyjęty z limitowanej serii chipsów miał być zachętą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 55 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Aaaaa lata temu, a to nie był pomidor? Burak i kartofel w jednym. Whateva. Zostawiam towarzystwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 105 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Pamiętaj że gdyby nie było tak późno wczoraj to mogłoby dojść do ćwiartowania, mogłam Ci już łepetyne odseparować od reszty, wiec wiesz... wchodzenie Ci na głowę nie jest najgorsza z możliwych opcji Oj tam od razu pierdoła Do przeżycia, nie pierwszy to raz i nie ostatni Wiesz co przekonałaś mnie, faktycznie wchodzenie mi na głowę nie jest najgorsza opcją, rzekł bym nawet że to jest wspaniała opcja Lepiej żeby takich zdarzeń było jak najmniej Chyba że później są masaże obolałych miejsc itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 1 godzinę temu Puszcze Wam teraz coś fajnego https://m.youtube.com/watch?v=IbKkFnnxkEk&pp=ygUocGVudGF0b25peCBsb3ZlIG1lIHdoZW4gaSBkb24ndCByZWFjdGlvbg%3D%3D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 105 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Piersciona z diamentem bym nie odrzuciła. Ten tombak wyjęty z limitowanej serii chipsów miał być zachętą Pierścionek z diamentem dostała byś w moc poślubną, to był taki test Nie no skąd, chipsy były zachętą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Wiesz co przekonałaś mnie, faktycznie wchodzenie mi na głowę nie jest najgorsza opcją, rzekł bym nawet że to jest wspaniała opcja Lepiej żeby takich zdarzeń było jak najmniej Chyba że później są masaże obolałych miejsc itd Ty się tak nie ciesz, bo wszystkim wagonom na raz nawet taka lokomotywa jak Ty nie poradzi Masaż może i będzie ale raczej nie nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 71 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, parabatai napisał: Ty się tak nie ciesz, bo wszystkim wagonom na raz nawet taka lokomotywa jak Ty nie poradzi Masaż może i będzie ale raczej nie nogi Będzie musiał się postarać bo inaczej żony będą szukać nowszy model Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Pierścionek z diamentem dostała byś w moc poślubną, to był taki test Nie no skąd, chipsy były zachętą No hello, my już dawno po seksie a pierdzionek gdzie??! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 604 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Będzie musiał się postarać bo inaczej żony będą szukać nowszy model No i odepnie się lokomotywke zamiast wagonika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 71 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Pierścionek z diamentem dostała byś w moc poślubną, to był taki test Nie no skąd, chipsy były zachętą Nic poślubna z tyloma żonami i każda by dostała pierścionek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 71 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No i odepnie się lokomotywke zamiast wagonika Nie mów tajemniczy napewno podoła i zadowoli każdą. Da mu się sok z gumi jagód i będzie fikał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach