Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:50 5 minut temu, parabatai napisał: Nie odetne Ci przyrodzenia, nie obawiaj się Oooo zobaczcie, a skąd Ty wiedziałaś że o to mi chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:52 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I nocy będzie mało Będzie głośno będzie radośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:54 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Oooo zobaczcie, a skąd Ty wiedziałaś że o to mi chodzi? Bo jesteś facetem i przede wszystkim się martwisz o swój najcenniejszy skarb, normalnie klejnot rodowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:59 6 minut temu, parabatai napisał: Będzie głośno będzie radośnie I zapomniałem jak to leciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 18:01 6 minut temu, parabatai napisał: Bo jesteś facetem i przede wszystkim się martwisz o swój najcenniejszy skarb, normalnie klejnot rodowy No a ja mam nadzieję że Ty o niego będziesz dbać o ten klejnot narodowy, bo wiesz jak go odetniesz to tak jak byś została wdową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 18:11 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: No a ja mam nadzieję że Ty o niego będziesz dbać o ten klejnot narodowy, bo wiesz jak go odetniesz to tak jak byś została wdową Wiesz oglądałam Rambo i się nauczyłam że jak się odetnie i przypali to powinieneś przeżyć Ale nie zamierzam pozbawiać kobiet tego świata korzystania z tego co masz najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 18:20 7 minut temu, parabatai napisał: Wiesz oglądałam Rambo i się nauczyłam że jak się odetnie i przypali to powinieneś przeżyć Ale nie zamierzam pozbawiać kobiet tego świata korzystania z tego co masz najlepsze Już Ty nie bądź taka mądra A po drugie to dlaczego nie siedzisz w krzakach i się nie czaisz jak Rambo? Ooo czyli jako żona pozwalasz mi robić skok w bok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 18:26 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Już Ty nie bądź taka mądra A po drugie to dlaczego nie siedzisz w krzakach i się nie czaisz jak Rambo? Ooo czyli jako żona pozwalasz mi robić skok w bok? Jak nabędę sekator to bede przyczajony tygrys ukryty smok Jestem żona postępowa, skoro masz tyle wigoru że 3 żony nie wystarczą, to idź i szalej, bylebyś żadnego syfu do domu nie przytargał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 18:34 Dla nas wszystkich - babeczek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 18:39 10 minut temu, parabatai napisał: Jak nabędę sekator to bede przyczajony tygrys ukryty smok Jestem żona postępowa, skoro masz tyle wigoru że 3 żony nie wystarczą, to idź i szalej, bylebyś żadnego syfu do domu nie przytargał To dopiero będzie strach wchodzić do lasu Taka żona to jest skarb, tylko nie wiem dlaczego wyczuwam tu jakiś podstęp, pewnie jak wrócę z lewizny to będzie marny mój los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 18:55 11 minut temu, Tajemniczy On napisał: To dopiero będzie strach wchodzić do lasu Taka żona to jest skarb, tylko nie wiem dlaczego wyczuwam tu jakiś podstęp, pewnie jak wrócę z lewizny to będzie marny mój los No, jak usłyszysz dzika w lesie to mogę być ja w pełnym kamuflażu No ja Ci się jawię jako jakaś straszna zmora sama jestem w szoku że w ogóle wciąż mnie chcesz jako żonę i to pierwszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 19:15 17 minut temu, parabatai napisał: No, jak usłyszysz dzika w lesie to mogę być ja w pełnym kamuflażu No ja Ci się jawię jako jakaś straszna zmora sama jestem w szoku że w ogóle wciąż mnie chcesz jako żonę i to pierwszą Ale nie muszę uciekać? Twoje ataki na moją osobę nie będą tylko szablami? Wiesz bo ja lubię straszne wredne zmory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 19:32 14 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ale nie muszę uciekać? Twoje ataki na moją osobę nie będą tylko szablami? Wiesz bo ja lubię straszne wredne zmory Jak zobaczysz biegnącego w Twoim kierunku dzika to nie uciekaj, to pewnie ja będę biegła żeby się przytulić Lol wiesz jak prawić komplementy 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 19:53 17 minut temu, parabatai napisał: Jak zobaczysz biegnącego w Twoim kierunku dzika to nie uciekaj, to pewnie ja będę biegła żeby się przytulić Lol wiesz jak prawić komplementy 🥰 Wolał bym widzieć Twoją osobę biegnącą w moim kierunku aby się przytulać niż dzika, bo wiesz nigdy nie wiadomo, duży procent że to nie będziesz Ty Bardzo mi miło że mogłem sprawić Tobie przyjemności A ten coś dziś jest nas mało, o damie z wiertarką nie wspomnę, czyżby sobie kupiła takie urządzenie? Bo już dawno jej tu nie było widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 19:56 Macie siłę, by pieprzyć na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 19:57 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A ten coś dziś jest nas mało, o damie z wiertarką nie wspomnę, czyżby sobie kupiła takie urządzenie? Bo już dawno jej tu nie było widać Owa dama pojechała na wycieczkę, do Bochni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 19:58 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Bardzo mi miło że mogłem sprawić Tobie przyjemności hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 19:59 2 godziny temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Oki jak przywiozą w nocy. W nocy? Robi się podejrzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:02 46 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ale nie muszę uciekać? Twoje ataki na moją osobę nie będą tylko szablami? 30 minut temu, parabatai napisał: Jak zobaczysz biegnącego w Twoim kierunku dzika to nie uciekaj, to pewnie ja będę biegła żeby się przytulić Dzik jest dziki, dzik jest zły Dzik ma bardzo ostre kły Kto spotyka w lesie dzika, Ten na drzewo zaraz zmyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:08 10 minut temu, Pearl napisał: Owa dama pojechała na wycieczkę, do Bochni A skąd Ty wiesz gdzie ona pojechała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:09 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A skąd Ty wiesz gdzie ona pojechała? Mówiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:09 12 minut temu, Pearl napisał: Macie siłę, by pieprzyć na forum Wiesz wolał bym w domu na łóżku, ale jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:10 7 minut temu, Pearl napisał: Dzik jest dziki, dzik jest zły Dzik ma bardzo ostre kły Kto spotyka w lesie dzika, Ten na drzewo zaraz zmyka Kiedyś tą piosenkę słyszałem na weselu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:10 Przed chwilą, Pearl napisał: Mówiła. Acha, a panią to coś ugryzło w nosek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:11 (edytowany) 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Wiesz wolał bym w domu na łóżku, ale jest jak jest A gdzie jesteś, poza domem? Edytowano niedziela o 20:13 przez Pearl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:12 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Acha, a panią to coś ugryzło w nosek? Nie, skąd znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:13 1 minutę temu, Pearl napisał: A gdzie jesteś, poza domem W lesie, wyglądam dzików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:13 Przed chwilą, Pearl napisał: Nie, skąd znowu To dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:20 22 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Wolał bym widzieć Twoją osobę biegnącą w moim kierunku aby się przytulać niż dzika, bo wiesz nigdy nie wiadomo, duży procent że to nie będziesz Ty Bardzo mi miło że mogłem sprawić Tobie przyjemności A ten coś dziś jest nas mało, o damie z wiertarką nie wspomnę, czyżby sobie kupiła takie urządzenie? Bo już dawno jej tu nie było widać Dobra będę pokrzykiwać to ja to ja, raczej nie ma wielu dzików biegających po lesie I krzyczących ludzkim głosem To była wątpliwa przyjemność ale niech i tak będzie Musisz się jeszcze wiele nauczyć, bo żeby mi tak wprost powiedzieć że mając mnie przy sobie tęsknisz za innymi... skandal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:20 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: W lesie, wyglądam dzików Już pędzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach