parabatai 637 Napisano niedziela o 20:42 Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Może, ale to Sułtan i tak rządzi tym interesem Chyba tylko swoim własnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:42 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Z filmów wiem że to miecz przebija, a nie moja skromna osoba Ty jesteś już popularniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:42 2 minuty temu, parabatai napisał: Mój kamuflaż pomoże mi się wtopić w leśny tłum Zdecydowanie, z takim kotem w avku też bym spadł na cztery łapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:43 1 minutę temu, Facet z Jajami napisał: Może, ale to Sułtan i tak rządzi tym interesem Ano widzisz, i tu jest problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:43 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: No dawaj szybciutko bo tęsknię O cholibka wskoczyłam na coś ale to nie Ty 🫨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:43 4 minuty temu, parabatai napisał: Nie będę się czaić w lesie zimą w samym bikini, to już wolałabym piankę pływacką przynajmniej bym nie marzła Dobra dobra ja swoje wiem może się co ruszy jak wieczór przyszedł Po pierwsze to nie ma jeszcze zimy, a po drugie to ja Ciebie ogrzeje, a nawet i rozpale do czerwoności Nie tylko wieczorem, jak trzeba to i w dzień mi się rusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:44 Przed chwilą, Pearl napisał: Ano widzisz, i tu jest problem Żaden, są lepsi od Sułtana i wcale haremu nie potrzebują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:44 Przed chwilą, parabatai napisał: O cholibka wskoczyłam na coś ale to nie Ty 🫨 Pewnie na jakiegoś odyńca, zdradzasz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:44 1 minutę temu, parabatai napisał: O cholibka wskoczyłam na coś ale to nie Ty 🫨 Może to jakiś drąg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:45 4 minuty temu, Pearl napisał: Ale ryć w ziemi to już tak? Jak to dziki Pamiętajmy ze ja tylko udaje dzika, aż tak wierną kopia być nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:45 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ty jesteś już popularniejszy Oooo, chcesz autograf? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:46 3 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Zdecydowanie, z takim kotem w avku też bym spadł na cztery łapki A co.. nie podobny do dzika ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 20:47 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Spoko, nie musisz umieć, On sam umie to da Ci wskazówki nie nadaje sie charakterologicznie do takiego pitu-pitu. Ja bym wolała rzucac race i potem 3 dni inby, to by mnie rajcowało. A mój wątek pyk i już go nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
croatian 6 Napisano niedziela o 20:47 Od miesięcy tak długiego topa tu nie widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:48 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Oooo, chcesz autograf? Tak koniecznie i to dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:48 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie tylko wieczorem, jak trzeba to i w dzień mi się rusza Wąż w kieszeni??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:48 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Żaden, są lepsi od Sułtana i wcale haremu nie potrzebują No i mają coraz większą widownię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:49 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Pewnie na jakiegoś odyńca, zdradzasz mnie? To jakiś krzaczor, w ciemnościach myślałam że zmieniłeś fryzurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:51 Przed chwilą, Qwerty88 napisał: nie nadaje sie charakterologicznie do takiego pitu-pitu. Ja bym wolała rzucac race i potem 3 dni inby, to by mnie rajcowało. A mój wątek pyk i już go nie ma I tak powinno być a nie łapać chwilę na podczytanie tematu czy też i włączenie się w temat. A jest, jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:51 4 minuty temu, parabatai napisał: A co.. nie podobny do dzika ? No co Ty.. ja widzę kotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:52 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Tak koniecznie i to dwa Gdzie mam złożyć autograf? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:52 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: nie nadaje sie charakterologicznie do takiego pitu-pitu. Ja bym wolała rzucac race i potem 3 dni inby, to by mnie rajcowało. A mój wątek pyk i już go nie ma Spoko, nie denerwuj się złość piękności szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:53 12 minut temu, Tajemniczy On napisał: Z filmów wiem że to miecz przebija, a nie moja skromna osoba Miecz za bardzo się rozszalał i wyciął wszystkie swoje koleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:53 4 minuty temu, parabatai napisał: Wąż w kieszeni??? Można też tak powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:53 4 minuty temu, Megi_ona napisał: No i mają coraz większą widownię Widownia to jedno, ale Sułtan to drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:54 2 minuty temu, Facet z Jajami napisał: No co Ty.. ja widzę kotkę Powiem Ci w sekrecie że płci avka sama nie jestem pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:54 4 minuty temu, parabatai napisał: To jakiś krzaczor, w ciemnościach myślałam że zmieniłeś fryzurę Aż takich sztywnych włosów to ja nie mam Dobra, wskoczyłam na kija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:54 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Gdzie mam złożyć autograf? Na stopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:55 2 minuty temu, parabatai napisał: Miecz za bardzo się rozszalał i wyciął wszystkie swoje koleżanki Naprawdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:55 2 minuty temu, parabatai napisał: Miecz za bardzo się rozszalał i wyciął wszystkie swoje koleżanki Bo miecz jest ostry i trzeba uważać by się nie skaleczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach