Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:08 1 minutę temu, parabatai napisał: Co wy z Megi macie żeby nas uśmiercać - ja dobra kobieta BYLAM, teraz ŻYLI zamiast żyją Bo ja i tajemniczy słabi jesteśmy z polskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 21:09 2 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Całe twoje szczeście młody, bo iaczej nie miałbyś tylu żon Zaraz mu się zaczną mylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:09 (edytowany) 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Stary, takiego smoka to ja wciągam jedną dziurką od nosa Spoko, stary ale jary też z niejednego pieca jadł, także ucz się na przyszłość gdy krzepy zabraknie Edytowano niedziela o 21:09 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:09 1 minutę temu, parabatai napisał: Co wy z Megi macie żeby nas uśmiercać - ja dobra kobieta BYLAM, teraz ŻYLI zamiast żyją Tak zawsze kończyły się bajki i tak to mi zostało, co ja poradzę, zresztą nie czepiaj się takich detali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:09 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No gdzie tu oszalałaś, zobacz ile tu jest ludzi To chodź do kibla, tam będziemy sami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:10 1 minutę temu, parabatai napisał: Nieliczni widzą, Ty do nielicznych się nie zaliczasz, ale twierdzisz że widziałeś - widziałeś co? Widziałem, ale nie na forum, dlatego zaskoczony jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:10 Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Spoko, stary ale jary też z niejednego pieca jadł, także ucz się na przyszłość gdy krzepy zabraknie Zawsze u mnie werwa jest na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:10 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Przecież wiesz jak wygląda skoro ty żona Tak dawno nic nie było że już zapomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:11 Przed chwilą, parabatai napisał: Tak dawno nic nie było że już zapomniałam To z kim było jak nie z tobą? Może ma jakąś na boku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:11 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Bo ja i tajemniczy słabi jesteśmy z polskiego Udzielę Wam korków 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 21:11 26 minut temu, Facet z Jajami napisał: Żaden, są lepsi od Sułtana i wcale haremu nie potrzebują Więcej uwagi dadzą tej jednej, no nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:12 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Zawsze u mnie werwa jest na 100% Młody jesteś pewnie, więc korzystaj z życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:12 1 minutę temu, parabatai napisał: To chodź do kibla, tam będziemy sami Kobieta mnie ciągnie do kibla, jakie to romantyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:13 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tak zawsze kończyły się bajki i tak to mi zostało, co ja poradzę, zresztą nie czepiaj się takich detali Czegoś muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:13 Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Młody jesteś pewnie, więc korzystaj z życia Oczywiście że młody, ja wiecznie będę młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 21:13 14 minut temu, parabatai napisał: Serio, byłam jedna z nich. Coś go opętało, a szkoda Znam to z autopsji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:14 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Kobieta mnie ciągnie do kibla, jakie to romantyczne Ściągaj majtki będziem się całować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:14 6 minut temu, Megi_ona napisał: Ja chciałam pobić kogoś ale nie ma Promyczka i zaczynam się zastanawiać już gdzie mam iść Jeżeli chodzi o bicie to na pewno nie do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:15 2 minuty temu, Pearl napisał: Więcej uwagi dadzą tej jednej, no nie tak? Mogą, ale nie muszą równie bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:15 1 minutę temu, parabatai napisał: Czegoś muszę Możesz czegoś innego, bardziej twardszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:15 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Widziałem, ale nie na forum, dlatego zaskoczony jestem Życie forumowe jest pełne niespodzianek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:16 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Oczywiście że młody, ja wiecznie będę młody Ciesz się tym więc, bo nic nie trwa wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:17 2 minuty temu, parabatai napisał: Ściągaj majtki będziem się całować Jak ja ich w ogóle nie zakładałem, przeczułem tę chwilę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:17 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Jeżeli chodzi o bicie to na pewno nie do mnie No nie powiedziałabym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:17 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Możesz czegoś innego, bardziej twardszego Uszy masz duże i twarde, może sie chycę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:18 1 minutę temu, Facet z Jajami napisał: Ciesz się tym więc, bo nic nie trwa wiecznie Bardzo dziękuję za cenną radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:19 2 minuty temu, parabatai napisał: Życie forumowe jest pełne niespodzianek Tak i zdecydowanie wolę real Większa konkurencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:19 1 minutę temu, Megi_ona napisał: No nie powiedziałabym Nie próbuj bo oddam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:19 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Jak ja ich w ogóle nie zakładałem, przeczułem tę chwilę jesteś kompletnym wariatem. Dobrze trafić na pokrewną humorystycznie duszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:20 1 minutę temu, parabatai napisał: Uszy masz duże i twarde, może sie chycę Serio? Tylko później nie narzekaj że słaby jestem w łóżku skoro za moje uszy się zabierasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach