parabatai 637 Napisano niedziela o 20:55 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Można też tak powiedzieć I to pewnie nie byle zaskroniec tylko anakonda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:55 2 minuty temu, parabatai napisał: Miecz za bardzo się rozszalał i wyciął wszystkie swoje koleżanki Dokładnie i mu tam już wiele nie zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:56 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Na stopie Aleś żeś wymyśliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:56 (edytowany) 2 minuty temu, parabatai napisał: Powiem Ci w sekrecie że płci avka sama nie jestem pewna Syjamki to nowy gatunek, który tylko nieliczni faceci widzą Edytowano niedziela o 20:57 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:57 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Aż takich sztywnych włosów to ja nie mam Dobra, wskoczyłam na kija Wyglądało jak dredy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:57 Przed chwilą, parabatai napisał: I to pewnie nie byle zaskroniec tylko anakonda Wsuń rękę i sama sprawdź bo powiesz że Cię bajeruje 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:57 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Aleś żeś wymyśliła Dwie stopy dwa autografy wiesz żeby nikt za bardzo nie widział co tam jest napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:57 Przed chwilą, parabatai napisał: Wyglądało jak dredy Hahahaha ja i dredy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:58 2 minuty temu, Pearl napisał: Naprawdę? Serio, byłam jedna z nich. Coś go opętało, a szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:58 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Dwie stopy dwa autografy wiesz żeby nikt za bardzo nie widział co tam jest napisane Można na piersiach, na pośladkach, na ..... Też nikt nie będzie wiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:59 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Bo miecz jest ostry i trzeba uważać by się nie skaleczyć Podeszłam z gałązką oliwną ale ją uciipal to uciekłam i wpadłam wprost w Twoje ramiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:00 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Można na piersiach, na pośladkach, na ..... Też nikt nie będzie wiedział Przecież na piersiach wszyscy widzą i na pośladkach też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:00 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Dokładnie i mu tam już wiele nie zostało Chyba mało przyjazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:00 Przed chwilą, parabatai napisał: Podeszłam z gałązką oliwną ale ją uciipal to uciekłam i wpadłam wprost w Twoje ramiona I bardzo dobrze zrobiłaś, uratowałem Cię, wzięliśmy ślub i teraz żyli długo i szczęśliwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:01 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Przecież na piersiach wszyscy widzą i na pośladkach też Jak to? To Ty toples paradujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:01 Przed chwilą, parabatai napisał: Podeszłam z gałązką oliwną ale ją uciipal to uciekłam i wpadłam wprost w Twoje ramiona Tak i już tak zostało i zostanie i teraz będzie taka telenowela i tylko ciekawe do ilu żon dojdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:02 (edytowany) 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: I bardzo dobrze zrobiłaś, uratowałem Cię, wzięliśmy ślub i teraz żyli długo i szczęśliwie Dobrze, że w tej bajce smoków Wawelskich nie było, bo byście spłoneli Edytowano niedziela o 21:02 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:03 5 minut temu, Facet z Jajami napisał: Syjamki to nowy gatunek, który tylko nieliczni faceci widzą I Ty jesteś jednym z tych wybrańców? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:03 Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Dobrze, że w tej bajce smoków Wawelskich nie było, bo byście spłoneli Ale to nie ta bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:03 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Jak to? To Ty toples paradujesz? No zazwyczaj ale to ty nie wiesz tego. Weź zajmij się też inną żona czasem a nie tylko pierwszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:03 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Wsuń rękę i sama sprawdź bo powiesz że Cię bajeruje Ściągaj nachy ocenie wzrokowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:05 1 minutę temu, parabatai napisał: I Ty jesteś jednym z tych wybrańców? Nie, ale widziałem i takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:05 1 minutę temu, Megi_ona napisał: No zazwyczaj ale to ty nie wiesz tego. Weź zajmij się też inną żona czasem a nie tylko pierwszą To gdzie Ty się szlajasz? Ja leżę i czekam, a ciebie ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 21:06 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ale to nie ta bajka Całe twoje szczeście młody, bo iaczej nie miałbyś tylu żon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:06 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I bardzo dobrze zrobiłaś, uratowałem Cię, wzięliśmy ślub i teraz żyli długo i szczęśliwie Co wy z Megi macie żeby nas uśmiercać - ja dobra kobieta BYLAM, teraz ŻYLI zamiast żyją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:06 1 minutę temu, parabatai napisał: Ściągaj nachy ocenie wzrokowo No gdzie tu oszalałaś, zobacz ile tu jest ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:06 2 minuty temu, parabatai napisał: Ściągaj nachy ocenie wzrokowo Przecież wiesz jak wygląda skoro ty żona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:07 Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Całe twoje szczeście młody, bo iaczej nie miałbyś tylu żon Stary, takiego smoka to ja wciągam jedną dziurką od nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:08 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To gdzie Ty się szlajasz? Ja leżę i czekam, a ciebie ni ma Ja chciałam pobić kogoś ale nie ma Promyczka i zaczynam się zastanawiać już gdzie mam iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:08 1 minutę temu, Facet z Jajami napisał: Nie, ale widziałem i takie Nieliczni widzą, Ty do nielicznych się nie zaliczasz, ale twierdzisz że widziałeś - widziałeś co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach