KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 20:21 hejka paratabai, jak tam maz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:26 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: hejka paratabai, jak tam maz? Hejka- o którego pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:28 25 minut temu, Pearl napisał: Dzik jest dziki, dzik jest zły Dzik ma bardzo ostre kły Kto spotyka w lesie dzika, Ten na drzewo zaraz zmyka Nie taki dzik zły jak go malują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 20:28 Hejka- o którego pytasz? x o cywilnego prawdziwego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:28 Niezły harem, brakuje jeszcze piaskownicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 20:30 W ogóle nie kumam czemu im tego wątku nie kasują. Moje są kasowane w max.12 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:32 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Hejka- o którego pytasz? x o cywilnego prawdziwego A dziękuję, ma się świetnie, leży właśnie obok mnie, mam go od Ciebie pozdrowić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:33 10 minut temu, parabatai napisał: Dobra będę pokrzykiwać to ja to ja, raczej nie ma wielu dzików biegających po lesie I krzyczących ludzkim głosem To była wątpliwa przyjemność ale niech i tak będzie Musisz się jeszcze wiele nauczyć, bo żeby mi tak wprost powiedzieć że mając mnie przy sobie tęsknisz za innymi... skandal A cholera go wie, a jak taki się znajdzie i co wtedy? Może będziesz biegła do mnie w samym bikini A gdzie ja napisałem że tęsknię za nimi? Tak po prostu z troski zapytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:33 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: W ogóle nie kumam czemu im tego wątku nie kasują. Moje są kasowane w max.12 h Dzisiaj świętują i jutro też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:33 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Niezły harem, brakuje jeszcze piaskownicy Nie koniecznie, nigdy za bardzo nie lubiłam grzebać się w piachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:33 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: W ogóle nie kumam czemu im tego wątku nie kasują. Moje są kasowane w max.12 h Widocznie nie jesteś taka romantyczna jak Oni Załóż swój harem i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 20:33 A dziękuję, ma się świetnie, leży właśnie obok mnie, mam go od Ciebie pozdrowić? x nie trzeba, ale dziekuje to milego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:34 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: W ogóle nie kumam czemu im tego wątku nie kasują. Moje są kasowane w max.12 h O piszecie głupoty, a tu są same poważne sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:35 14 minut temu, parabatai napisał: Już pędzę No dawaj szybciutko bo tęsknię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 20:35 1 minutę temu, Pearl napisał: Dzisiaj świętują i jutro też to idealny czas na inbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:36 (edytowany) 5 minut temu, parabatai napisał: Nie koniecznie, nigdy za bardzo nie lubiłam grzebać się w piachu Spoko, ale dziki to leśnie zwierzątka, także musisz uważać jak zasuwają Edytowano niedziela o 20:39 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:36 5 minut temu, Qwerty88 napisał: W ogóle nie kumam czemu im tego wątku nie kasują. Moje są kasowane w max.12 h Wiesz bo to oni to czytają i nie mogą się doczekać co będzie dalej ile tych żon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 20:37 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: O piszecie głupoty, a tu są same poważne sprawy popularnoscią u kobiet przebijasz samego Miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 20:37 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Wiesz bo to oni to czytają i nie mogą się doczekać co będzie dalej ile tych żon no chyba wciągneli sie w te telenowele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:38 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A cholera go wie, a jak taki się znajdzie i co wtedy? Może będziesz biegła do mnie w samym bikini A gdzie ja napisałem że tęsknię za nimi? Tak po prostu z troski zapytałem Nie będę się czaić w lesie zimą w samym bikini, to już wolałabym piankę pływacką przynajmniej bym nie marzła Dobra dobra ja swoje wiem może się co ruszy jak wieczór przyszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:38 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Widocznie nie jesteś taka romantyczna jak Oni Załóż swój harem i po problemie Kobieta tez harem może założyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 20:38 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Widocznie nie jesteś taka romantyczna jak Oni Załóż swój harem i po problemie ja jestem forumowym ultrasem, nie umiem w romantyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:38 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: A dziękuję, ma się świetnie, leży właśnie obok mnie, mam go od Ciebie pozdrowić? x nie trzeba, ale dziekuje to milego wieczoru Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 20:39 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: popularnoscią u kobiet przebijasz samego Miecza Z filmów wiem że to miecz przebija, a nie moja skromna osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 20:39 1 minutę temu, parabatai napisał: Nie będę się czaić w lesie zimą w samym bikini, to już wolałabym piankę pływacką przynajmniej bym nie marzła Dobra dobra ja swoje wiem może się co ruszy jak wieczór przyszedł Tęskni za mną tajemniczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 20:40 6 minut temu, parabatai napisał: Nie koniecznie, nigdy za bardzo nie lubiłam grzebać się w piachu Ale ryć w ziemi to już tak? Jak to dziki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:40 3 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Spoko, ale dziki to leśnie zwierzątka, także musisz uważaj jak zasuwają Mój kamuflaż pomoże mi się wtopić w leśny tłum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:41 2 minuty temu, Pearl napisał: Kobieta tez harem może założyć Może, ale to Sułtan i tak rządzi tym interesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 20:41 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Tęskni za mną tajemniczy? No oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 20:42 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja jestem forumowym ultrasem, nie umiem w romantyzm Spoko, nie musisz umieć, On sam umie to da Ci wskazówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach