Mi a 1713 Napisano niedziela o 20:27 04:56 upuściła syrop do kawy, przeklnęła i palnęła, że wiedziała żeby tego z nami nie robić i dodała „To nie wasza wina…” schizofr*enia? 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oli90 221 Napisano niedziela o 20:29 Ona nawet nie umie używać wcierki jeszcze ma dobrą butelkę z aplikatorem żeby precyzyjnie psikac na przedziałki na skórę głowy a ta wali w tym głównie w powietrze, trochę na same włosy i myśli że jej to coś da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1713 Napisano niedziela o 20:57 10:30 gada, że jajka zdrowe i że ma jeszcze takie wiejskie od pani z Mazur… kiedy ona była na Mazurach, że jeszcze ma jaja? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2597 Napisano niedziela o 20:58 28 minut temu, Oli90 napisał: Ona nawet nie umie używać wcierki jeszcze ma dobrą butelkę z aplikatorem żeby precyzyjnie psikac na przedziałki na skórę głowy a ta wali w tym głównie w powietrze, trochę na same włosy i myśli że jej to coś da Pewnie nie widziałaś akcji pt- "peeling głowy" 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oli90 221 Napisano niedziela o 21:03 3 minuty temu, evoiva napisał: Pewnie nie widziałaś akcji pt- "peeling głowy" Mogło mi umknąć 🫣 a jak to wyglądało? Nie mów że też waliła nim po włosach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 601 Napisano niedziela o 21:08 3 minuty temu, Oli90 napisał: Mogło mi umknąć 🫣 a jak to wyglądało? Nie mów że też waliła nim po włosach Wszędzie tylko nie na skórę głowy. Ale ostatnio się tłumaczyła z tego, mówiła że dobrze wie jak się tego używa, ale musi nakładać na długości żeby domyć oleje i skorupę z lakieru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 36 Napisano niedziela o 21:18 Świat niematerialny istnieje. Po śmierci najpierw Sąd przed obliczem Najwyższego, a potem WYROK i wieczność w Niebie lub w piekle. W wariancie umiarkownym- czyściec, często wieloletni. Rekordziści siedzą tysiące lat i niw wyjdą do dnia Sądu Ostatecznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 964 Napisano niedziela o 21:40 Wicki napisały że brak nikotyny powoduje wzmożony apetyt. Co to będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1142 Napisano niedziela o 22:11 (edytowany) Poczuła święta i tego powodu zaleca się zaslodzić kufno syropem, potem berberyna i jolo. Tifani wjechał żeby podkreślić jakom jest byzneslomen. Ubiera się stosownie do wieku Kubuś Puchatek hello kitty Grinch wow mega nastolatka z tzytzem do pasa mega Edytowano niedziela o 22:12 przez MONIKA 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 127 Napisano niedziela o 22:24 Ciekawe kiedy siwa zacznie używać słów "rel" i "slaay" to take modne teraz wśród młodzieży 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 964 Napisano niedziela o 22:28 16 minut temu, MONIKA napisał: Poczuła święta i tego powodu zaleca się zaslodzić kufno syropem, potem berberyna i jolo. Tifani wjechał żeby podkreślić jakom jest byzneslomen. Ubiera się stosownie do wieku Kubuś Puchatek hello kitty Grinch wow mega nastolatka z tzytzem do pasa mega Zgodzę oprócz jednego - tzytz już jest za pas. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2597 Napisano niedziela o 22:29 1 godzinę temu, Oli90 napisał: Mogło mi umknąć 🫣 a jak to wyglądało? Nie mów że też waliła nim po włosach Waliła i masowała jak szamponem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2597 Napisano niedziela o 22:36 1 godzinę temu, gdzierower napisał: Wszędzie tylko nie na skórę głowy. Ale ostatnio się tłumaczyła z tego, mówiła że dobrze wie jak się tego używa, ale musi nakładać na długości żeby domyć oleje i skorupę z lakieru Wow to teraz oleje z włosów zmywa się peelingiem siwa wyznacza nowe trendy we fryzjerstwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 372 Napisano niedziela o 23:05 8 godzin temu, Szara mysz napisał: Tak sie zastanawiam jak mozna cale życie siedziec w domu wiosna ,lato jesień i zima. Nie mam tu na myśli wychodzenia ze znajomymi czy też imprezowania,ale ogólnie wychodzenia dosłownego., gdyby nie to ze musi isc po gotowce to ona by doopy nie ruszyła,jakby ja bylo stac na codzienny catering (porcje jak dla drwala albo gornika) to nawet do dyskontu by nie poszła. Nie Widziałam nigdy zeby poszla na spacer,a przecież ma psy, ale to już pomijam. Terapeuta jesli istnieje to też online,do lekarza z lysiejaca glowa sie nie wybierze no bo trzeba tam fizycznie być i to już jest dla niej nie do przeskoczenia Nie dziwie sie ze ona cofa sie w rozwoju. U niej pogoda ani pora roku nie gra roli bo siedzi jak uwieziona w tej wiezy cały rok i czeka na ksiecia z bajki który przybędzie do paczkomatu, z wielkim workiem pieniędzy po to aby spelniac role jej podnóżka. Ja np. uwielbiam listopad i dzisiaj wolne od pracy mam to dwie godziny spaceru mam zaliczone w samotności,zeby "przewietrzyć glowe" ale cesarzowa nawet kiedy pogoda bardzo sprzyja nie wysciubi tego nochala z paczkomatu,a potem przezywa( jak 3 letnie dziecko odkrywające świat)na przykład grad zobaczywszy go na balkonie jakby nigdy kulek gradu nie widziała Tylko nie miałby chłopina po czym się wspinać bo warkocza nie będzie z tych paru kłaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 372 Napisano niedziela o 23:16 41:30 odbicie w lustrze hahaha 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 964 Napisano niedziela o 23:41 25 minut temu, Czarnula40 napisał: 41:30 odbicie w lustrze hahaha Ale gardziołek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 964 Napisano niedziela o 23:45 1 godzinę temu, evoiva napisał: Wow to teraz oleje z włosów zmywa się peelingiem siwa wyznacza nowe trendy we fryzjerstwie. Tak sobie myślę, że może ona jakoś tak zrobi, że to zadziała, gorzej tylko jak sobie te rzadkie włosy jeszcze bardziej wykruszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phoenix_x2 171 Napisano wczoraj o 05:48 9 godzin temu, Mi a napisał: 04:56 upuściła syrop do kawy, przeklnęła i palnęła, że wiedziała żeby tego z nami nie robić i dodała „To nie wasza wina…” schizofr*enia? Tak skończą samotni youtuberzy, skutki gadania do kamery całymi dniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oli90 221 Napisano wczoraj o 06:07 8 godzin temu, gdzierower napisał: Wszędzie tylko nie na skórę głowy. Ale ostatnio się tłumaczyła z tego, mówiła że dobrze wie jak się tego używa, ale musi nakładać na długości żeby domyć oleje i skorupę z lakieru No tak, jak się nie myje włosów i tylko codziennie dokłada warstwę lakieru to mogła pójść tym tokiem myślowym że to coś da. Werka jeśli czytasz to oleje się emulguje odżywka lakier też to ruszy bez problemu, ne dzekuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1997 Napisano wczoraj o 06:55 (edytowany) A ja z innej beczki. Początek nowego vloga, wymienia co posprzątała. Często tak robi, wylicza co sprzątneła. O co w tym chodzi? Czy wy mówicie koleżance albo w pracy znajomym, listę sprzątniętych rzeczy danego dnia? Jakie jest tego podłoże, tłumaczy się, chwali? Edytowano wczoraj o 06:58 przez PandaCzerowna 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6549 Napisano wczoraj o 06:58 1 minutę temu, PandaCzerowna napisał: A ja z innej beczki. Początek nowego vloga, wymienia co posprzątała. Często tak robi, wylicza co sprzątneła. O co e tym chodzi? Czy wy mówicie koleżance bo w pracy znajomym, listę sprzątniętych rzeczy danego dnia? Jakie jest tego podłoże, tłumaczy się, chwali? Udaje przed wickami, a przede wszystkim przed sobą, że jest bardzo pracowita, nie miała wakacji od kilku lat, no i jak czegoś nie posprząta, to nie będzie się mogła położyć na fjutonie. Dla niej ogarnianie kuchni to ciężka praca, normalni ludzie robią to po przyjściu z biura lub pomiędzy ogarnianiem małych dzieci. Nadmiar czasu generuje takie odklejenie. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3322 Napisano wczoraj o 07:02 3 minuty temu, PandaCzerowna napisał: A ja z innej beczki. Początek nowego vloga, wymienia co posprzątała. Często tak robi, wylicza co sprzątneła. O co e tym chodzi? Czy wy mówicie koleżance bo w pracy znajomym, listę sprzątniętych rzeczy danego dnia? Jakie jest tego podłoże, tłumaczy się, chwali? Sama wewnętrznie wie, że gofno robi i każda czynność się liczy by było wrażenie, że coś robi. Przestawila kwiat, wyniosła karton, umyła zlew, nastawiła zmywarkę. Ludzie tego normalnie nie wymieniają, bo coś zazwyczaj w życiu robią i traktują tego typu czynności jak mycie zębów, automatyczne pomiędzy innymi sprawami. 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 36 Napisano wczoraj o 07:04 5 minut temu, Syreni śpiew napisał: normalni ludzie robią to po przyjściu z biura lub pomiędzy ogarnianiem małych dzieci. A nienormalni robią to po przyjściu z budowy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3322 Napisano wczoraj o 07:08 A ile to roboty zmontować filmik, laska nie ma pojęcia co to montowanie filmików. Wkleja tylko intro i usuwa momenty jak ma totalna zawieche czy dzwoni telefon i skleja kardy pomiędzy barlozeniem, a może to po prostu wszystko samo zlepione bez obróbki..nawet nie wiadomo bo zawsze było tak na odwal, że aż nie możliwe że to zawsze szło bez montażu prawie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1713 Napisano wczoraj o 07:11 12 minut temu, PandaCzerowna napisał: A ja z innej beczki. Początek nowego vloga, wymienia co posprzątała. Często tak robi, wylicza co sprzątneła. O co w tym chodzi? Czy wy mówicie koleżance albo w pracy znajomym, listę sprzątniętych rzeczy danego dnia? Jakie jest tego podłoże, tłumaczy się, chwali? Bo chce pochwały. Mnie zaciekawiło to, że wyniosła meble z tarasu. Ostatnio chyba tego nie zrobiła i jak był wiatr to te meble się przesuwały. Ktoś jej zwrócił uwagę? Sąsiad z dołu na bank słyszał szuranie tych mebli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1997 Napisano wczoraj o 08:05 50 minut temu, Mi a napisał: Bo chce pochwały. Też tak myślę. W tym jej zachowaniu widzę kogoś kto szuka choćby minimalnego uznania. Kobieta 40+ oczekuje pochwały bo umyła zlew, przecież to przykre jest, jej niedowartościowanie ma tak głęboki poziom że zaczynam wierzyć w to "nikt mnie nigdy nie głaskał". 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 793 Napisano wczoraj o 08:16 Mycie tego zlewu mnie rozbawiło i przeraziło. Najpierw nawalila tam chemii, a potem pod ciśnieniem to rozpylila na wszystko wokół kilka razy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna01091995 13 Napisano wczoraj o 09:20 16 godzin temu, madziutek7889 napisał: Autorka ebooka pyta czy można dodać wody do naleśników. Trzymajcie mnie ona żyla po kamieniem? Ja wczoraj oglądałam i niedowierzałam w to co widzę i słyszę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna01091995 13 Napisano wczoraj o 09:27 13 godzin temu, Dobra _Dusza napisał: Jak to nie dba ? Specjalnie kupuje pluszaki, żeby Lola mogła zaspokajać swoje seksualne potrzeby. Przecież to jest wyraz troski. Chciało mi się wymiotować jak pokazywała tego króliczka dla Loli.. jakie to jest obleśne.. guru i znawca wszystkiego powinien wiedzieć, że powinna nie zaspakajać te rządzę tylko pomóc psu i odwracać jego uwagę.. a ta się cieszy że pies ma jakieś odchyły.. szkoda że Lola nie dy*ma jej nogi a ta się nie cieszy z tego powodu.. mam psa 5-cio letniego, nigdy w życiu nie widziałam żeby moja psinka miała takie odruchy, a poprzedni pies też nic takiego nie robił .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna01091995 13 Napisano wczoraj o 09:34 3 godziny temu, Oli90 napisał: No tak, jak się nie myje włosów i tylko codziennie dokłada warstwę lakieru to mogła pójść tym tokiem myślowym że to coś da. Werka jeśli czytasz to oleje się emulguje odżywka lakier też to ruszy bez problemu, ne dzekuj! O czym Ty mówisz, ona nie zrozumie co to znaczy emulgowanie odżywką. Ona ostatnio kupiła podkład pod oleje i powiedziała, że nie rozumie jak to się używa więc no sorry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach