Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Co sądzicie, szczerze o takim cliche z cyklu

Polecane posty

2 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Kochanie! Obiad!

Tak, tak, już idę 😁

Trzeba zrobić 😡

A na lodowce karteczka: menupauza, kurczak byl przypalony..i druga: andropauza, zrob sobie sam 😎 a propos szczesliwego zwiazkowania weekendowego na kafe 😁

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Macie już nawet wirtualne pociechy z kafe? 😎 jaka to stronka? 😁 co goraczka sobotniej nocy na kafe robi z głowami userow i userek 🤣

Siurek i jego żona spodziewają się dziecka, chyba masz zazdro 😎

Jesteś zlosliwą, starszą panią, Bumbusiu 😉

Mieczu tone w oceanie magmy wprost z krateru wulkanu o nazwie Jadkafe. Wpadne pozniej 😊

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Siurek i jego żona spodziewają się dziecka, chyba masz zazdro 😎

Jesteś zlosliwą, starszą panią, Bumbusiu 😉

Hehe, a co w tym trudnego? 😁 zdjac gacie, powydawac dzwieki i gotowe 😁 przeciez jest powiedzenie: proste jak s6x. 😁

Bardziej martw sie o swoja zazdrosc wzgledem mlodych lasek co lataja do Mediolanu 👋😎

Edytowano przez Hypedotella

Bardziej martw sie o swoja zazdrosc wzgledem mlodych lasek co lataja do Mediolanu 👋😎

A która to na forum? Wskaż, to pójdę jej pozazdrościć 😎

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Hehe, a co w tym trudnego? 😁 zdjac gacie, powydawac dzwieki i gotowe 😁 przeciez jest powiedzenie: proste jak s6x. 😁

Dobrze, że jako dziewica lat 60, znasz przynajmniej teorię 😎

• Haha 2

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Po 16 tygodniach?

Mogłeś nas poinformować z opóźnieniem. Ja obstawiałam 3 miesiące 

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

A która to na forum? Wskaż, to pójdę jej pozazdrościć 😎

Dobrze, że jako dziewica lat 60, znasz przynajmniej teorię 😎

Zazdro? Przynajmniej założe biała su/ki/enke 😁

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

Zarzuciliście trójkąty na czas cionży?

Na trojkatach wygrywaja Ci mariachi peany z racji, że jestes najbardziej lubiana postacia tu 😁

Bardziej martw sie o swoja zazdrosc wzgledem mlodych lasek co lataja do Mediolanu 👋😕

Ciekawe masz podejście do seksu jak na dorosłą osobę z doświadczeniem w relacjach damsko-męskich. Jak człowiek pod prysznicem śpiewa to też wydaje dźwięki bez gaci (chyba że kąpiesz się w bieliźnie, żeby nie było nieprzyzwoicie :classic_biggrin: ) a dzieci się z tego nie biorą - musisz uzupełnić wiedzę :classic_cool: 

Tak ciekawe, że krępuje Cię nawet samo słowo, bo nie możesz normalnie napisać seks czy sex, tylko stosujesz jakieś dziwaczne konstrukcje typu: s6x. Tak w Los Angeles piszą? :classic_laugh:

A z jakiego lotniska i jakimi liniami latasz do tego Mediolanu i na jakim lotnisku najczęściej lądujesz?

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Uważasz, że wszystkie panny co idą w białych ...enkach do ślubu są dziewicami?

Ale o co zazdro? Nie latam specjalnie po zakupy za granicę, ale jak jesteśmy, to przy okazji wykorzystuję nieco kartę 😎

No to która to na forum? Popytam ją, co kupiła 😊

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

Teraz zajarzyłam, że mam zazdrościć przechodzonego dziewictwa 😂

14 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Wiesz, na razie to spełniła się moja przepowiednia, że to Ty spędziłaś tu dobę 🙂 Ale może dla kosmetyczki zrobisz sobie przerwę (jesteś podobno chora, a przyjmujesz kosmetyczkę? A smok z bajki też przyjdzie? ;))

Dziwie sie, ze nie wrozysz zawodowo. Kazda praca lepsza niz marnotrawienie czasu na kafe i oczekiwanie od faceta, ze zerwie pieniedze z pienieznego drzewa 😁 zamiast prowadzic dziennik wejsc i wyjsc userow lepiej zajmij sie swoja kariera, bo zdaje sie, ze jestes daleko w lesie i tylko siedzisz w domu nie majac wlasnych pieniedzy, co? Tak od kogos wyczytalam, nie wiem czy to prawda, ale pisze - jak Twa paczka znajomych  -  tylko z dobroci serca 👋😎

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Mogłeś nas poinformować z opóźnieniem. Ja obstawiałam 3 miesiące 

No właśnie jak to ogłosiłem, to któraś t tutejszych niewiast rzuciła, że to pewnie 4 tydzień, i jak ostatnio z żoną liczyliśmy, to sobie pomyślałem - mamy wiedźmę na kafeterii, bo ze wszystkich znaków na niebie i ziemi wynika że to był właśnie 4 tydzień :classic_cool:

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

Majac 60 lat? 😎 To malo prawdopodobne, ale zawsze sa wyjatki od reguly 😎

6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Zarzuciliście trójkąty na czas cionży?

Poproszę następne pytanie :classic_tongue:

PS: trochę ograniczyliśmy i wyeliminowaliśmy bardziej hardcorowe elementy

4 minuty temu, The Big Siur napisał:

Ciekawe masz podejście do seksu jak na dorosłą osobę z doświadczeniem w relacjach damsko-męskich. Jak człowiek pod prysznicem śpiewa to też wydaje dźwięki bez gaci (chyba że kąpiesz się w bieliźnie, żeby nie było nieprzyzwoicie :classic_biggrin: ) a dzieci się z tego nie biorą - musisz uzupełnić wiedzę :classic_cool: 

Tak ciekawe, że krępuje Cię nawet samo słowo, bo nie możesz normalnie napisać seks czy sex, tylko stosujesz jakieś dziwaczne konstrukcje typu: s6x. Tak w Los Angeles piszą? :classic_laugh:

A z jakiego lotniska i jakimi liniami latasz do tego Mediolanu i na jakim lotnisku najczęściej lądujesz?

Ja to noc poslubna wyobrazam sobie w barchanowych reformach i koszuli nocnej z klapą 👋😎

Dziwie sie, ze nie wrozysz zawodowo. Kazda praca lepsza niz marnotrawienie czasu na kafe i oczekiwanie od faceta, ze zerwie pieniedze z pienieznego drzewa 😁 zamiast prowadzic dziennik wejsc i wyjsc userow lepiej zajmij sie swoja kariera, bo zdaje sie, ze jestes daleko w lesie i tylko siedzisz w domu nie majac wlasnych pieniedzy, co? Tak od kogos wyczytalam, nie wiem czy to prawda, ale pisze - jak Twa paczka znajomych  -  tylko z dobroci serca 👋😎

Ja już swoją karierę zrobiłam 🙂

Piszesz takie elaboraty, jakbyś sie emocjonowała mocno 🙂

Przecież ja podobno, tak sie tu dowiedzialam, w welnianych spodnicach chodze i tak tez gram na boisku w kosza 😁

Ja to noc poslubna wyobrazam sobie w barchanowych reformach i koszuli nocnej z klapą 👋😎

To co tutaj piszesz wskazuje, że w ogóle jej sobie nie wyobrażasz, bo dla Ciebie seks to wydawanie dźwięków bez majtek i krępujesz się nawet samego słowa napisać :classic_biggrin:

Ja już swoją karierę zrobiłam 🙂

Piszesz takie elaboraty, jakbyś sie emocjonowała mocno 🙂

A gdzie? Pewnie udzielisz wymijajacej odpowiedzi, bo czujesz sie uprawniona by drazyc zyciorysy jak Twa paczka, ale o sobie jak najmniej 😁 mole ksiazkowe zawsze pisza elaboraty 😁

Poproszę następne pytanie :classic_tongue:

PS: trochę ograniczyliśmy i wyeliminowaliśmy bardziej hardcorowe elementy

Przyznam szczerze, że te akcje są poza moją zdolnością pojmowania i akceptacji 😉

• Like 1

5 minut temu, The Big Siur napisał:

No właśnie jak to ogłosiłem, to któraś t tutejszych niewiast rzuciła, że to pewnie 4 tydzień, i jak ostatnio z żoną liczyliśmy, to sobie pomyślałem - mamy wiedźmę na kafeterii, bo ze wszystkich znaków na niebie i ziemi wynika że to był właśnie 4 tydzień :classic_cool:

Żadne wiedźmostwo, fizjologia i matma. 4 tydzień to ten czas co ojej nie mam okresu, zrobię test.

To co tutaj piszesz wskazuje, że w ogóle jej sobie nie wyobrażasz, bo dla Ciebie seks to wydawanie dźwięków bez majtek i krępujesz się nawet samego słowa napisać :classic_biggrin:

To prawda 😕 mam popsuta myszke 😕

A gdzie? Pewnie udzielisz wymijajacej odpowiedzi, bo czujesz sie uprawniona by drazyc zyciorysy jak Twa paczka, ale o sobie jak najmniej 😁 mole ksiazkowe zawsze pisza elaboraty 😁

W trudnej strukturze, opanowanej przez mężczyzn 🙂 Czyli to, o czym ty jedynie fantazjujesz😉

😕

I co z Twoim rosołkiem? Pochwal się. Pewnie pyszny wyszedł i nic nie mówisz żeby Ci nikt go nie zjadł 😜

W trudnej strukturze, opanowanej przez mężczyzn 🙂 Czyli to, o czym ty jedynie fantazjujesz😉

Ładowanie koszy do smieciarówek? Bo ja fantazjuje o tym jak dobrze wiesz 👋😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się