Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

pogoda jak w horrorze dziś...

Polecane posty

• mgła
  • deszcz
  • zimno
  • posępne niebo, szybko przemieszczające się gęste chmury
  • świszczący, porywisty wiatr
  • bujające się łyse drzewa.

...

bez kitu dziś można u mnie silent hill nagrywać xD

aż chyba ze steama sobie kupię re2 remade.

Edytowano przez Rym Cym +

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Zaraz a w Silent Hill to nie padał na ziemię popiół. 🤔

ostatni raz w tę grę grałem na PS2 także wieki temu...

pamiętam jedynie mgłę i poszukiwanie dziewczynki zaginionej XD

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

u mnie dzisiaj pogoda piekna jest

jeszcze tak z dziesięć razy jeebnij ten post atencjuszu, by mieć pewność, że każdy odczyta XD

w ogole widizalem na innym forum jak ludzie maja problem sie tu zarejestrowac, bo maile z rejestracja nie dochodza xD

wiecie, ze tutaj coraz mniej ludzi bedzie, bo nowi nie moga sie zarejestrowac?

a starzy odejda przeze mnie i lezaka, bo placza

Tyle że ja akurat nie grałam w tę grę tylko film oglądałam...xd

a widzisz, a gra była pierwsza na psx, potem dwójka na ps2... takie chiciory, że na ich bazie film nagrali... ale film to lipa w porównaniu do fabuły z gier i tego poczucia osaczenia. XD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

w ogole widizalem na innym forum jak ludzie maja problem sie tu zarejestrowac, bo maile z rejestracja nie dochodza xD

wiecie, ze tutaj coraz mniej ludzi bedzie, bo nowi nie moga sie zarejestrowac?

a starzy odejda przeze mnie i lezaka, bo placza

Z tym problemem z rejestracją to od dawna były problemy jak ktoś nie wiedział jak to obejść.

Jak tam nie odejdę. 😁

11 minut temu, Rym Cym + napisał:
  • mgła
  • deszcz
  • zimno
  • posępne niebo, szybko przemieszczające się gęste chmury
  • świszczący, porywisty wiatr
  • bujające się łyse drzewa.

...

bez kitu dziś można u mnie silent hill nagrywać xD

aż chyba ze steama sobie kupię re2 remade.

No właśnie fajowa :classic_cool:

Ja tam lubię klimaty z dreszczykiem, chociaż podziwiane z wnętrza przytulnego domu ze szklanką gorącego Nesquika w ręce :classic_biggrin:

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Z tym problemem z rejestracją to od dawna były problemy jak ktoś nie wiedział jak to obejść.

Jak tam nie odejdę. 😁

A ja tam nigdy nie miałem - najwyżej czekałem na maila z potwierdzeniem dzień dłużej :classic_cool:

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

No właśnie fajowa :classic_cool:

Ja tam lubię klimaty z dreszczykiem, chociaż podziwiane z wnętrza przytulnego domu ze szklanką gorącego Nesquika w ręce :classic_biggrin:

dobrze mieć kominek na taką pogodę. taki klasyczny z kamienia na drzewo.

no ja chyba dzisiaj w nocy ide dfaleko za miasto na wioski angielskie i bedzie pizgalo ale dotlenie tak pluca ze szok 😄

Przed chwilą, Rym Cym + napisał:

dobrze mieć kominek na taką pogodę. taki klasyczny z kamienia na drzewo.

Mam, co prawda taki z wkładem, ale obudowany kamieniem i w pełni się zgadzam :classic_cool:

1 minutę temu, Rym Cym + napisał:

a widzisz, a gra była pierwsza na psx, potem dwójka na ps2... takie chiciory, że na ich bazie film nagrali... ale film to lipa w porównaniu do fabuły z gier i tego poczucia osaczenia. XD

Na grach nie znam się prawie wcale, za to horrory psychologiczne to mój ulubiony gatunek filmowy i obejrzałam ich bardzo bardzo dużo. 😄

no ja chyba dzisiaj w nocy ide dfaleko za miasto na wioski angielskie i bedzie pizgalo ale dotlenie tak pluca ze szok 😄

odwiedze sobie miasteczko gdzie sie Szekspir urodzil, a wy bedziecie wtedy spali, bo jutro do pracy XD

No będziemy sobie smacznie spali w ciepłych i przytulnych domach, to rzeczywiście tragedia. Każdy przecież wie, że w taką fantastyczną pogodę najlepiej się śpi na ulicy :classic_biggrin:

no ja tez sobie spie smacznie w cieplym i przytulnym domu, i mam wielkie wyrko i czysta posciel a ja pachnace czyste cialo i co 😄

caly weekend spalem, a teraz moge sobie isc na tripa w nocy 16 mil na piechote xD

i sobie bede w dzien odsypial, a wy bedziecie w pracy wtedy 😄

Ja tak mialam ale to wystarczy maila dać innego i przychodzi potwierdzenie w sekundę.

Pewnie tak, ale mnie się aż tak bardzo nie śpieszyło, więc ten dzień, dwa nie robił mi różnicy

no ja tez sobie spie smacznie w cieplym i przytulnym domu, i mam wielkie wyrko i czysta posciel a ja pachnace czyste cialo i co 😄

caly weekend spalem, a teraz moge sobie isc na tripa w nocy 16 mil na piechote xD

i sobie bede w dzien odsypial, a wy bedziecie w pracy wtedy 😄

Dodaj jeszcze, że budzi cię zaganiacz właściciela tego domu jak niespodziewanie wjeżdża w twój rzekomo heteroseksualny odbyt, żeby obraz był pełny i prawdziwy :classic_biggrin:

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

Dodaj jeszcze, że budzi cię zaganiacz właściciela tego domu jak niespodziewanie wjeżdża w twój rzekomo heteroseksualny odbyt, żeby obraz był pełny i prawdziwy :classic_biggrin:

nikt we mnie nie wjezdza, u mnie takich rzeczy sie nie praktykuje, u ciebie nie wiem jak jest, ale skads musiales wziac takie historyjki 😄

mieszkam z przyjacielem, ktorego znam od dawna, jest anglikiem, i pozwala mi u siebie mieszkac za darmo, bo jestesmy dobrymi kolegami, i co? xd

nikt we mnie nie wjezdza, u mnie takich rzeczy sie nie praktykuje, u ciebie nie wiem jak jest, ale skads musiales wziac takie historyjki 😄

mieszkam z przyjacielem, ktorego znam od dawna, jest anglikiem, i pozwala mi u siebie mieszkac za darmo, bo jestesmy dobrymi kolegami, i co? xd

I to, że zakrzywiasz rzeczywistość i udajesz przed nami a najbardziej przed sobą, że twój przyjaciel nie jest starym gejem który trzyma cię, bo potrzebuje heteroseksualnego luja do spełniania swoich fantazji seksualnych, i dlatego nie płacisz mu za mieszkanie pieniędzmi. Swoją drogą nieźle ma zryty beret twój kolega skoro wykorzystuje seksualnie chorego psychicznie bezdomnego :classic_cool:

6 minut temu, The Big Siur napisał:

tak to niestety wygląda... dlatego sobie cukruje ile się da...

pewnie, ze nie jest starym geejem, bo przystojny i mlody facet xD mlodszy ode mnie xD

poznalismy sie kiedys na imprezie XD

ehe oczywiscie, nie wiem co wam daje takie wymyslanie i dlaczego uwazacie, ze wiecie lepiej ode mnie co ja robie xD i z kim mieszkam xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się