Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

Siwa jest chodzacom wizytowkom swoich teorii nt. higieny zycia, diety, pielegnacji, jak sie odezwie to jeszcze pogarsza sytuacje. 🤣

• Haha 2

Już na livach na you... wychodziło z niej najgorsze.

Niech zacznie ludzi od wiadomo kogo wyzywać to jej zawieszą na ting-tongu kanał oby na miesiąc.

Jak ona zna hiszpański chyba tylko coconas bo co więcej niby.

To jej ogłoszenie z tindera to serio oddaje całą ją.

Powinna dodać będziesz u mnie parobkiem od brudnej roboty ale się opłaci dostaniesz buty za tysiące eurosków ,dobrą kuchnię bo jestem

doskonałą kucharką i panią domu. Będziesz miał jak w raju a czasami jak w czeluściach piekielnych. Ale by kolejka była do niej.

A mam nieruchomość na Mazurach w dobrym stanie i piękny apartament na prestiżowym osiedli w centrum Polski.

• Like 1

Mnie bawi jak ona tonem eksperta wypowiada sie w kwestiach, o ktorych ma absolunie zerowe pojecie. Jak rozbuchane ego trzeba miec, zeby nie rozrozniajac pora od selera napisac kulinarnego ebuka albo chciec napisac poradnik finansowy majac w portfelu karte debetowo-kredytowa? 

• Like 1
  • Haha 2

43 minuty temu, biednakicia napisał:

Eh ile mnie omija. Ale nie oglądam tych lajwów bo sie nie da (sprzętowo).

Moim zdaniem lepiej oglądać lajwy niż vlogi bo zarobek z tego nijaki. Można też popatrzeć jak wiCki jej pocisną i furczy. Będę się starała już następnego vloga nie obejrzeć a jak bedzie coś ciekawego w tytule to obejrzeć u fajnego twórcy.

Edytowano przez Kingeczka

Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu. - nowa rolka Zakolaka. 

No the bill.

• Thanks 1
  • Haha 4
  • Sad 2

Tak was czytam i az żałuję, że mnie wczoraj na lajwie nie było.

13 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu. - nowa rolka Zakolaka. 

No the bill.

To taki trend. Chodzi o to, że niby psy te rolkę stworzyły i wrzuciły 

• Haha 1

Ale za komentarz, że u niej załatwiają się w chacie przez cały rok poleciał ban XD

• Like 1
  • Haha 4

4 minuty temu, Etoile napisał:

Tak was czytam i az żałuję, że mnie wczoraj na lajwie nie było.

W-barłogu na insta wrzucane są relacje z tego chyba wczorajszego 

• Like 1

3 minuty temu, gdzierower napisał:

To taki trend. Chodzi o to, że niby psy te rolkę stworzyły i wrzuciły 

Trend ludzi, których psy przez problemy behawioralne załatwiają się w domu? Mój takiej rolki by nie stworzył. Zaraz idzie na drugi długi spacer, oczywista oczywistość. Rozmowy o dwójce psa na podłodze to coś na zasadzie dyskusji czy się myć, czy nie myć codziennie - absurd.

• Thanks 1

2 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Trend ludzi, których psy przez problemy behawioralne załatwiają się w domu? Mój takiej rolki by nie stworzył. Zaraz idzie na drugi długi spacer, oczywista oczywistość. Rozmowy o dwójce psa na podłodze to coś na zasadzie dyskusji czy się myć, czy nie myć codziennie - absurd.

No tak, zgadzam się 

• Like 1

6 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Z w_barlogu: wycagnelam wnioski i chronie swojom prywatnosc - powiedziala laska ktora opowiada o pindolu bylego. 🤣

• Haha 3

8 minut temu, Dr-Mlem napisał:

Ale za komentarz, że u niej załatwiają się w chacie przez cały rok poleciał ban XD

Ooooo nagrała rolkę? Po co? Toż ma nagrane na vlogu jak pies na żywo sra w domu. Pamiętamy Busz 💩

• Haha 2

17 minut temu, Olejrycynowy napisał:

O dzięki. Ide obczaić.

7 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Ooooo nagrała rolkę? Po co? Toż ma nagrane na vlogu jak pies na żywo sra w domu. Pamiętamy Busz 💩

Już było 💩 po kątach a nawet w barłogu💩 nie mówiąc o szcz...ynach.

34 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

No the bill.

Że co 😵

39 minut temu, Syreni śpiew napisał:

No the bill.

Najgorsze ze u niej to nie żart  ....

• Like 3
  • Thanks 2
  • Sad 1

39 minut temu, Laadonna napisał:

Najgorsze ze u niej to nie żart  ....

Już chyba spora część larw i wicek widziała klocki i sikanie gdzie popadnie, uwieczniona Rózia kręcąca się na pięterku chatki z piernika w końcu nasączyła piernikowa podłogę moczem.

Edytowano przez evoiva
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał:

No the bill.

Psy leniwych pańć

7 minut temu, Sylka856 napisał:

Psy leniwych pańć

Te psy sa kumulacja zachowan siwej, apatyczna i rozlazla lola plus znerwicowana i histeryczna rozia. 🤣

• Like 1

13 minut temu, Busz3131 napisał:

Te psy sa kumulacja zachowan siwej, apatyczna i rozlazla lola plus znerwicowana i histeryczna rozia. 🤣

Lolson spuchnięty jak pańcia z obie , uszkodzoną nogą 

Edytowano przez Kingeczka

52 minuty temu, Busz3131 napisał:

Dwie ryby😂

2 godziny temu, Syreni śpiew napisał:

Znormalizujmy (ustalmy) w końcu, że Siwa jest jednak pie.r.d.o.l.niet.a! Ostatnimi latami - cały czas!

Edytowano przez SheriDANKA ;-P
  • Like 4
  • Thanks 1

58 minut temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Znormalizujmy (ustalmy) w końcu, że Siwa jest jednak pie.r.d.o.l.niet.a! Ostatnimi latami - cały czas!

Mam postanowienie, że już dzisiejszego vloga nie obejrzę . I chcę byc z ta decyzją poważna jak z rzuceniem palenia lata temu.

• Like 1

Spacer dla psa jest jedna z jego potrzeb ktora religijnie piwinni sie zaspokajac. Nie wazne czy pada pruszy snieg nawala slonce pies mysi wyjsc wywachac siuski innych pokopac pozakopywac. 

U nuej ta rolka to nie sarkazm a kolejne szukanie usprawiedluwienia dla swojego lenistwa. 

Ja kocham Zwierzeta lekarka doradzala wziecie psa, na wowczas zduagnozowana depresje. Nie zdecydiwalam sie bo wiedzualam ze bedzie tak ze psina nie wyjdzie z domu. Nie chcialam krzywdzic nic niewinnego serduszka. Ta jedza jest psy cho pat ka

• Like 2

19 minut temu, MONIKA napisał:

Spacer dla psa jest jedna z jego potrzeb ktora religijnie piwinni sie zaspokajac. Nie wazne czy pada pruszy snieg nawala slonce pies mysi wyjsc wywachac siuski innych pokopac pozakopywac. 

U nuej ta rolka to nie sarkazm a kolejne szukanie usprawiedluwienia dla swojego lenistwa. 

Ja kocham Zwierzeta lekarka doradzala wziecie psa, na wowczas zduagnozowana depresje. Nie zdecydiwalam sie bo wiedzualam ze bedzie tak ze psina nie wyjdzie z domu. Nie chcialam krzywdzic nic niewinnego serduszka. Ta jedza jest psy cho pat ka

Oczywiście, że tak, mamy duży ogród, otwarty na pola z tyłu, a i tak psy chcą na spacer iść i biorę na 1 h (przy okazji nabijam kroki) 

• Like 2

Obczajcie sobie na tt profil fałszywy blask 😂 dodaje miodzio filmiki o Werce a i o Karo

• Like 1
  • Thanks 1

Ej ja dopiero dziś oglądam złoto na profilu w barłogu. Tam jest kilka stron tego jej ebooka. Ludzie ona serio to tak wypuściła? Ta interpunkcja, składnia, o ja pier...😂 A najlepsze jest spagetti z tuńczyka. Siwa dostałaś do tuńczyka mąki, jajko ipuscilas przez maszynkę do makaronu i wyszło ci? Siwa spagetti to rodzaj makaronu, wiesz? 😂

• Like 1

3 minuty temu, Sylka856 napisał:

Oczywiście, że tak, mamy duży ogród, otwarty na pola z tyłu, a i tak psy chcą na spacer iść i biorę na 1 h (przy okazji nabijam kroki) 

Bo psy traktują ogród jako przedłużenie domu. A tam, gdzie jest dom, nie chcą się załatwiać, to nie jest w ich naturze. Poza tym w ogrodzie zapachy z grubsza są te same - nie to, co na spacerach. Ale co to obchodzi Zakolaka, liczy się jej wygoda i nic poza tym.

3 minuty temu, weronikazgierska napisał:

Ej ja dopiero dziś oglądam złoto na profilu w barłogu. Tam jest kilka stron tego jej ebooka. Ludzie ona serio to tak wypuściła? Ta interpunkcja, składnia, o ja pier...😂 A najlepsze jest spagetti z tuńczyka. Siwa dostałaś do tuńczyka mąki, jajko ipuscilas przez maszynkę do makaronu i wyszło ci? Siwa spagetti to rodzaj makaronu, wiesz? 😂

Ja to wczoraj przegladalam 🤣 ten profil to esencja zakolaka - sok z buraka 🙂

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się