Busz3131 3005 Napisano 23 godziny temu Siwa jest chodzacom wizytowkom swoich teorii nt. higieny zycia, diety, pielegnacji, jak sie odezwie to jeszcze pogarsza sytuacje. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 910 Napisano 22 godziny temu Już na livach na you... wychodziło z niej najgorsze. Niech zacznie ludzi od wiadomo kogo wyzywać to jej zawieszą na ting-tongu kanał oby na miesiąc. Jak ona zna hiszpański chyba tylko coconas bo co więcej niby. To jej ogłoszenie z tindera to serio oddaje całą ją. Powinna dodać będziesz u mnie parobkiem od brudnej roboty ale się opłaci dostaniesz buty za tysiące eurosków ,dobrą kuchnię bo jestem doskonałą kucharką i panią domu. Będziesz miał jak w raju a czasami jak w czeluściach piekielnych. Ale by kolejka była do niej. A mam nieruchomość na Mazurach w dobrym stanie i piękny apartament na prestiżowym osiedli w centrum Polski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3005 Napisano 22 godziny temu Mnie bawi jak ona tonem eksperta wypowiada sie w kwestiach, o ktorych ma absolunie zerowe pojecie. Jak rozbuchane ego trzeba miec, zeby nie rozrozniajac pora od selera napisac kulinarnego ebuka albo chciec napisac poradnik finansowy majac w portfelu karte debetowo-kredytowa? 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 982 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 43 minuty temu, biednakicia napisał: Eh ile mnie omija. Ale nie oglądam tych lajwów bo sie nie da (sprzętowo). Moim zdaniem lepiej oglądać lajwy niż vlogi bo zarobek z tego nijaki. Można też popatrzeć jak wiCki jej pocisną i furczy. Będę się starała już następnego vloga nie obejrzeć a jak bedzie coś ciekawego w tytule to obejrzeć u fajnego twórcy. Edytowano 22 godziny temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6618 Napisano 22 godziny temu Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu. - nowa rolka Zakolaka. No the bill. 1 4 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5511 Napisano 22 godziny temu Tak was czytam i az żałuję, że mnie wczoraj na lajwie nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 614 Napisano 22 godziny temu 13 minut temu, Syreni śpiew napisał: Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu. - nowa rolka Zakolaka. No the bill. To taki trend. Chodzi o to, że niby psy te rolkę stworzyły i wrzuciły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr-Mlem 143 Napisano 22 godziny temu Ale za komentarz, że u niej załatwiają się w chacie przez cały rok poleciał ban XD 1 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 201 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, Etoile napisał: Tak was czytam i az żałuję, że mnie wczoraj na lajwie nie było. W-barłogu na insta wrzucane są relacje z tego chyba wczorajszego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6618 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, gdzierower napisał: To taki trend. Chodzi o to, że niby psy te rolkę stworzyły i wrzuciły Trend ludzi, których psy przez problemy behawioralne załatwiają się w domu? Mój takiej rolki by nie stworzył. Zaraz idzie na drugi długi spacer, oczywista oczywistość. Rozmowy o dwójce psa na podłodze to coś na zasadzie dyskusji czy się myć, czy nie myć codziennie - absurd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 614 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, Syreni śpiew napisał: Trend ludzi, których psy przez problemy behawioralne załatwiają się w domu? Mój takiej rolki by nie stworzył. Zaraz idzie na drugi długi spacer, oczywista oczywistość. Rozmowy o dwójce psa na podłodze to coś na zasadzie dyskusji czy się myć, czy nie myć codziennie - absurd. No tak, zgadzam się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3005 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Olejrycynowy napisał: W-barłogu na insta wrzucane są relacje z tego chyba wczorajszego Z w_barlogu: wycagnelam wnioski i chronie swojom prywatnosc - powiedziala laska ktora opowiada o pindolu bylego. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 889 Napisano 22 godziny temu 8 minut temu, Dr-Mlem napisał: Ale za komentarz, że u niej załatwiają się w chacie przez cały rok poleciał ban XD Ooooo nagrała rolkę? Po co? Toż ma nagrane na vlogu jak pies na żywo sra w domu. Pamiętamy Busz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5511 Napisano 22 godziny temu 17 minut temu, Olejrycynowy napisał: W-barłogu na insta wrzucane są relacje z tego chyba wczorajszego O dzięki. Ide obczaić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 982 Napisano 22 godziny temu 7 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Ooooo nagrała rolkę? Po co? Toż ma nagrane na vlogu jak pies na żywo sra w domu. Pamiętamy Busz Już było po kątach a nawet w barłogu nie mówiąc o szcz...ynach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2622 Napisano 21 godzin temu 34 minuty temu, Syreni śpiew napisał: Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu. - nowa rolka Zakolaka. No the bill. Że co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laadonna 636 Napisano 21 godzin temu 39 minut temu, Syreni śpiew napisał: Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu. - nowa rolka Zakolaka. No the bill. Najgorsze ze u niej to nie żart .... 3 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2622 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 39 minut temu, Laadonna napisał: Najgorsze ze u niej to nie żart .... Już chyba spora część larw i wicek widziała klocki i sikanie gdzie popadnie, uwieczniona Rózia kręcąca się na pięterku chatki z piernika w końcu nasączyła piernikowa podłogę moczem. Edytowano 21 godzin temu przez evoiva 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4267 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał: Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu. - nowa rolka Zakolaka. No the bill. Psy leniwych pańć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3005 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, Sylka856 napisał: Psy leniwych pańć Te psy sa kumulacja zachowan siwej, apatyczna i rozlazla lola plus znerwicowana i histeryczna rozia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 982 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Busz3131 napisał: Te psy sa kumulacja zachowan siwej, apatyczna i rozlazla lola plus znerwicowana i histeryczna rozia. Lolson spuchnięty jak pańcia z obie , uszkodzoną nogą Edytowano 20 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do_kitu55 952 Napisano 19 godzin temu 52 minuty temu, Busz3131 napisał: Te psy sa kumulacja zachowan siwej, apatyczna i rozlazla lola plus znerwicowana i histeryczna rozia. Dwie ryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1182 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, Syreni śpiew napisał: Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu. - nowa rolka Zakolaka. Znormalizujmy (ustalmy) w końcu, że Siwa jest jednak pie.r.d.o.l.niet.a! Ostatnimi latami - cały czas! Edytowano 19 godzin temu przez SheriDANKA ;-P 4 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 982 Napisano 18 godzin temu 58 minut temu, SheriDANKA napisał: Znormalizujmy (ustalmy) w końcu, że Siwa jest jednak pie.r.d.o.l.niet.a! Ostatnimi latami - cały czas! Mam postanowienie, że już dzisiejszego vloga nie obejrzę . I chcę byc z ta decyzją poważna jak z rzuceniem palenia lata temu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1155 Napisano 18 godzin temu Spacer dla psa jest jedna z jego potrzeb ktora religijnie piwinni sie zaspokajac. Nie wazne czy pada pruszy snieg nawala slonce pies mysi wyjsc wywachac siuski innych pokopac pozakopywac. U nuej ta rolka to nie sarkazm a kolejne szukanie usprawiedluwienia dla swojego lenistwa. Ja kocham Zwierzeta lekarka doradzala wziecie psa, na wowczas zduagnozowana depresje. Nie zdecydiwalam sie bo wiedzualam ze bedzie tak ze psina nie wyjdzie z domu. Nie chcialam krzywdzic nic niewinnego serduszka. Ta jedza jest psy cho pat ka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4267 Napisano 18 godzin temu 19 minut temu, MONIKA napisał: Spacer dla psa jest jedna z jego potrzeb ktora religijnie piwinni sie zaspokajac. Nie wazne czy pada pruszy snieg nawala slonce pies mysi wyjsc wywachac siuski innych pokopac pozakopywac. U nuej ta rolka to nie sarkazm a kolejne szukanie usprawiedluwienia dla swojego lenistwa. Ja kocham Zwierzeta lekarka doradzala wziecie psa, na wowczas zduagnozowana depresje. Nie zdecydiwalam sie bo wiedzualam ze bedzie tak ze psina nie wyjdzie z domu. Nie chcialam krzywdzic nic niewinnego serduszka. Ta jedza jest psy cho pat ka Oczywiście, że tak, mamy duży ogród, otwarty na pola z tyłu, a i tak psy chcą na spacer iść i biorę na 1 h (przy okazji nabijam kroki) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4267 Napisano 18 godzin temu Obczajcie sobie na tt profil fałszywy blask dodaje miodzio filmiki o Werce a i o Karo 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 373 Napisano 18 godzin temu Ej ja dopiero dziś oglądam złoto na profilu w barłogu. Tam jest kilka stron tego jej ebooka. Ludzie ona serio to tak wypuściła? Ta interpunkcja, składnia, o ja pier... A najlepsze jest spagetti z tuńczyka. Siwa dostałaś do tuńczyka mąki, jajko ipuscilas przez maszynkę do makaronu i wyszło ci? Siwa spagetti to rodzaj makaronu, wiesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6618 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Sylka856 napisał: Oczywiście, że tak, mamy duży ogród, otwarty na pola z tyłu, a i tak psy chcą na spacer iść i biorę na 1 h (przy okazji nabijam kroki) Bo psy traktują ogród jako przedłużenie domu. A tam, gdzie jest dom, nie chcą się załatwiać, to nie jest w ich naturze. Poza tym w ogrodzie zapachy z grubsza są te same - nie to, co na spacerach. Ale co to obchodzi Zakolaka, liczy się jej wygoda i nic poza tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3005 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, weronikazgierska napisał: Ej ja dopiero dziś oglądam złoto na profilu w barłogu. Tam jest kilka stron tego jej ebooka. Ludzie ona serio to tak wypuściła? Ta interpunkcja, składnia, o ja pier... A najlepsze jest spagetti z tuńczyka. Siwa dostałaś do tuńczyka mąki, jajko ipuscilas przez maszynkę do makaronu i wyszło ci? Siwa spagetti to rodzaj makaronu, wiesz? Ja to wczoraj przegladalam ten profil to esencja zakolaka - sok z buraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach