aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: W stawie z majątku PGR to się potem jeden z nich utopił Śledziłeś ich losy po tej inbie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: W stawie z majątku PGR to się potem jeden z nich utopił Kto mieczem wojuje, ten o miecz ginie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, aaaaaaaaa napisał: O kurde zara sie poustawiają karyny za siurem sznurem siur jesteś lepszy niz szwagier lezaka Na widmoka go napuścimy. Pewnie jeszcze gdzieś przechowuje tę kominiarkę i lolę jak relikwie (dodaję do siurkowej duszy i bicza bożego). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, miramar napisał: A zachodzi taka ewentualność, że przyśniło Ci się to wszystko? Ze taki byłeś jak gladiator? Zapytaj czy nie był ostatnio na jakimś wykładzie Wałęsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Śledziłeś ich losy po tej inbie ? Mam Panią Zosię - listonoszkę. Ona jest lepsza od radia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, aaaaaaaaa napisał: No lezak jest jednym z powodow dla ktorych nie chce mi sie już tu zaglądać. Mam wrażenie ze sie odczlowieczam On powoduje u mnie kryzys wiary no bo jak to tak, że Bóg kocha WSZYSTKICH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Dwóch kozłów? Nom. I to ze wsi. Fajne chłopaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Siurentajski napisał: W stawie z majątku PGR to się potem jeden z nich utopił No widzisz siur jak ja dobrze czuję tę twoją wieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 566 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Siurentajski napisał: No jak oni sobie w krzakach zrobili popijawę i już byli dobrze zrobieni, a na dworze było ciemno, tyle mieli światła co z lampy od ulicy dochodziło, a ja na nich z pałą wyskoczyłem z krzaków jak bicz boży i od razu zacząłem ich lać bez dania racji to nie było to trudne. Wbrew pozorom jak ktoś nie jest zadymiarzem stadionowym to pierwszym instynktem w takiej sytuacji jest ucieczka Myślę, że ta historia nie zniknie już do końca kafe, przerobiona, przekręcona, będzie wracać jak amoniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Śledziłeś ich losy po tej inbie ? Pewnie wieczny odpoczynek za nich zmówił gdy akurat miał dzień pozowania przed lokalnym proboszczem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Myślę, że ta historia nie zniknie już do końca kafe, przerobiona, przekręcona, będzie wracać jak amoniak O! Amoniakiem ich poddusił i pobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Diler nabiałowy, tego w kinie nie grali. Robiłabym tak samo, jestem uzależniona od mleka i śmietanki Teraz gdy o tym myślę to nie wiem co mi strzelilo do glowy i ciekawe co on sobie myslal gdy pukalam do niego po smietane Ale doceniam dobre serce, zreszta potem wyszedl z alkoholizmu i nadal jestesmy w kontakcie, bo to byl sąsiad i pracowal z moim tatą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Teraz gdy o tym myślę to nie wiem co mi strzelilo do glowy i ciekawe co on sobie myslal gdy pukalam do niego po smietane Ale doceniam dobre serce, zreszta potem wyszedl z alkoholizmu i nadal jestesmy w kontakcie, bo to byl sąsiad i pracowal z moim tatą. Zobacz krejzi, Żaba to taka Genowefa Bombke, nie sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Caryca cukrowa napisał: On powoduje u mnie kryzys wiary no bo jak to tak, że Bóg kocha WSZYSTKICH U mnie kryzys wiary czlowienstwa znieczulice i wszystko na raz. Dzieki kafeterii mam ochotę zab:ijac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 566 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: O! Amoniakiem ich poddusił i pobił. A za miesiąc na kafeterii będzie że pięć to on miał pałek, a został pobity przez samotnego sprawiedliwego, którego Siur obraził zaczepkami jak tutaj Edytowano 7 godzin temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: U mnie kryzys wiary czlowienstwa znieczulice i wszystko na raz. Dzieki kafeterii mam ochotę zab:ijac Ja torturować kopem w szczękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Pewnie wieczny odpoczynek za nich zmówił gdy akurat miał dzień pozowania przed lokalnym proboszczem. Pewnie sie cykał ze skonczy sie na zarzucie zaboojstwa z zamiarem ewentualnym:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: A za miesiąc na kafeterii będzie że pięć to on miał pałek, a został pobity przez samotnego sprawiedliwego, którego Siur obraził zaczepkami jak tutaj Te pałkie to wiesz gdzie mu wsadzili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Zobacz krejzi, Żaba to taka Genowefa Bombke, nie sądzisz? Genowefa bombkę miała zapracowana mamę ale nie kojarzę wątku śmietany i alkoholizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: U mnie kryzys wiary czlowienstwa znieczulice i wszystko na raz. Dzieki kafeterii mam ochotę zab:ijac Niestety gdy sie tutaj wchodzi to glownie wiszą tematy Lezaka, Sernika plus paru trolli. Odechciewa sie pisac dopoki ktos normalny nie wyskoczy z krzakow. Chocby Siurek z pałką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Pewnie sie cykał ze skonczy sie na zarzucie zaboojstwa z zamiarem ewentualnym:p Podoba mi się to określenie przestępstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Genowefa bombkę miała zapracowana mamę ale nie kojarzę wątku śmietany i alkoholizmu Ale chodziła do obcych na obiadek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 566 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Te pałkie to wiesz gdzie mu wsadzili. Jestem w stanie wyobrazić to sobie głosem leżaka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Myślę, że ta historia nie zniknie już do końca kafe, przerobiona, przekręcona, będzie wracać jak amoniak Ja mysle ze u pewnego osobnika wzbudzi szacun w kontraście do libeda który ‚uciekał przed menelem’ Edytowano 7 godzin temu przez aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Ale chodziła do obcych na obiadek! Aaa no to tak. Ale nie do alkoholików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Ale chodziła do obcych na obiadek! Ja mialam w domu obiadek tylko śmietany mama mi nie pozwalała pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 566 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Ja mysle ze u pewnego osobnika wzbudzi szacun w kontraście do libeda który ‚uciekał przed mendlem’ Tu nie ma szacunku jako takiego. Są tylko sojusze i kosy, mniej lub bardziej dynamiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Niestety gdy sie tutaj wchodzi to glownie wiszą tematy Lezaka, Sernika plus paru trolli. Odechciewa sie pisac dopoki ktos normalny nie wyskoczy z krzakow. Chocby Siurek z pałką. Lezak jest najgorszy bo wzbudza odczucia mix odrazy i jakiegos pseudo współczucia. Jego los sie nie poprawi cokolwiek sie tu mu nie napisze bo tak jest i już. Mam wrażenie ze on sie rozłoży w tym mieszkaniu a my do jego ostatnich chwil będziemy sobie tu robić ‚bekę’. To jest dziwne 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ja mialam w domu obiadek tylko śmietany mama mi nie pozwalała pić. To takie luźne skojarzenie motywu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Tu nie ma szacunku jako takiego. Są tylko sojusze i kosy, mniej lub bardziej dynamiczne Kosy się tępią od śmiechu i ostrzą na światopoglądzie u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach