Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kadżana

Brak prezentu pod choinka

Polecane posty

Hej.

Nie dostalam  swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo.  Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy. 

Nie przejmuj się. W Boże Narodzenie nie chodzi o prezenty, a o świętowanie narodzin upragnionego przez władców, narody i proroków Chrystusa. 😉

Tu chodzi o to, ze co innego uslyszalam 11 dni temu, a pozniej udawanie glupiego. Najlepiej obiecywac, robic nadzieje, a pozniej oszukac jak małe dziecko. Chodzi mi o rozczarowanie jakie czuje

13 minut temu, kadżana napisał:

Hej.

Nie dostalam  swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo.  Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy. 

a na imie mu było Libed?

Tak, zawsze daje prezent z okazji urodzin, swiat, i bez okazji tez sie zdarza. W tym roku z okzaji jego urodzin bylismy w dortmundzie na weekend. Na swieta dostal najnowzyszy play station remote. Wiec juz ma wszystie dodatki do playstation 5. 

Edytowano przez kadżana

3 minuty temu, PacjętkaBoża napisał:

Ustawienia hellingera robie. Potrzebuje statystow.

To sie zatrudnij jako statystka

Edytowano przez kadżana

1 godzinę temu, kadżana napisał:

Hej.

Nie wyjął ze spodni to sama sobie Go wyjmij.

35 minut temu, kadżana napisał:

Wiec juz ma wszystie dodatki do playstation 5. 

Wszystkich to raczej nie ma tego szajsu jest tone i jeszcze trochę. Mówię tu z punktu widzenia posuadacza setupu tv za 40tys z między innymi czarnym ps5.

Edytowano przez Ból zęba w pochwie 17.2

1 godzinę temu, PacjętkaBoża napisał:

On jest twoim prezentem.

Dostanie jego najcenniejszy skarb w majtkach. Czyli uja dostanie.

• Haha 1

Jeśli wie o tym, że prezenty są dla Ciebie ważne i mimo to nic sobie z tego nie robi to... może lepiej Wam będzie osobno. .)

2 minuty temu, marawstala napisał:

Jeśli wie o tym, że prezenty są dla Ciebie ważne i mimo to nic sobie z tego nie robi to... może lepiej Wam będzie osobno. .)

Bez przesady... 

Samica zawsze coś znajdzie żeby roozpiepszyc związku a większość to domysl się i foch. Niech mu robi loda z prezenty słowa kluczowe az zapamieta.

Przed chwilą, kadżana napisał:

Bez przesady... 

O prezent to nie jest powod do skreslania relacji... 

2 minuty temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Samica zawsze coś znajdzie żeby roozpiepszyc związku a większość to domysl się i foch. Niech mu robi loda z prezenty słowa kluczowe az zapamieta.

Wszystko wporzadku ze zdrowiem psychicznym? Obawiam sie, że nie do konca

Edytowano przez kadżana

Przed chwilą, kadżana napisał:

O prezent to nie jest powod do skreslania relacji... 

Niby bzdet... ostatnim razem jak o tym pisałaś to tak właśnie pomyślałam, ale to już kolejna podobna sytuacja z powodu której gula w gardle rośnie jeszcze większa... co nie : ) czara goryczy kiedyś się przeleje z tego powodu...

3 minuty temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Tutaj facet ponoć wie o co chodzi... chodzi o brak wzajemności w kwestiach obdarowywania prezentami. 

Nie jest mu niezręcznie z tym, że od Ciebie dostaje regularnie? przyjmuje, a sam od siebie nic nie daje... dziwne trochę.

Chyba, że upiera się przy tym że prezentów nie uznaje... wtedy nie ma ani dawania ani otrzymywania.

Edytowano przez marawstala

Nie jest mu niezręcznie z tym, że od Ciebie dostaje regularnie? przyjmuje, a sam od siebie nic nie daje... dziwne trochę.

Chyba, że upiera się przy tym że prezentów nie uznaje... wtedy nie ma ani dawania ani otrzymywania.

Czemu mi sis dała 100£ a nic jej nie kupiłem i tak jest gdzieś od dekady. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się