Seven 518 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Onaaaa napisał: Nie takich nigdy nie jadłam. Zazwyczaj normalne placki plus sos pieczarkowy. Czasem placki z samej marchewki jadłam a te twoje może by dziś zrobić. Kombinuj. Możesz warzywa przez mandolinę przepuścić. Chodzi o to, żeby te kawałki warzyw były długie i wtedy fajnie się je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 518 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Kuui napisał: Z inną koleżanka spotkaliśmy w WC wejście jest jedno, później rozdzielenie na damska i męska. Więc mówię idę z tobą. Zaczęła śmiać Z koleżanką? Jaki program polecasz, boś zapomniał powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Z koleżanką? Jaki program polecasz, boś zapomniał powiedzieć. Anetą wiesz którą to jej koleżanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 518 Napisano 2 godziny temu Może: Trudne sprawy: Kochanie, twój kochanek jest naciągaczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 518 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Kuui napisał: Anetą wiesz którą to jej koleżanka A, ta. To w sumie nie zbrodnia. Wolno ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Może: Trudne sprawy: Kochanie, twój kochanek jest naciągaczem. Miłego dnia ja idę one też. Nie odpiszę pòzno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: A, ta. To w sumie nie zbrodnia. Wolno ci. No ona taka smutna ostatnio. Trochę wariacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 518 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Kuui napisał: Miłego dnia ja idę one też. Nie odpiszę pòzno. Idź, zaraz druga więc trzeba. Dobrego i tobie. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach