Magmag 26 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, kotusdf napisał: A w ogole co on ma za miniaturke na profilu.. jakis fagas a w odbiciu okularów związana laska anime.. takie mają preferencje XD Oni oboje coś mają nie tego pod kopułą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5679 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, ale_kicha napisał: Na jej insta też akcja bo ktoś wypomniał jej, że z choroba dziecka to ściema. Ciągle pisze, że ma dowody na chorobę Laury ale do egzotycznego wyjazdu się nie odniosła. A pokazała te dowody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 336 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Etoile napisał: A pokazała te dowody? No zdjęcie Laury ze ma plamy ospy na buzi i szyji ale ona już niby raz miała uczulenie co lekarz diagnozował przez smsy .. takie cuda na kiju. W ogóle co to za dowod jak nawet w filmie o rozwod była zła data ustawiona w kalendarzu XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5679 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, kotusdf napisał: No zdjęcie Laury ze ma plamy ospy na buzi i szyji ale ona już niby raz miała uczulenie co lekarz diagnozował przez smsy .. takie cuda na kiju. W ogóle co to za dowod jak nawet w filmie o rozwod była zła data ustawiona w kalendarzu XD Chodziło mi o dowody, że obecnie dziecko jest chore bo zdjecie moze byc zrobione wczesniej jak miała wysypkę. Już na skasowanym watku pisałam, że gadać to ona sobie może. Z ciąża też zarzekała się, że nie jest i ludzi wyzywala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 28 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Themeatball napisał: A ja głupio zapytam ale co to jest Wanda?:D Forum plotkarskie, takie jak Kafe przy czym tam nie usuwa się wątków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5679 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Sillysheep napisał: Forum plotkarskie, takie jak Kafe przy czym tam nie usuwa się wątków Ale komentarze tez znikaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4425 Napisano 6 godzin temu Nie mówcie, że to były kłamstwa wszystko aż taka jestem naiwna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 617 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Sylka856 napisał: Nie mówcie, że to były kłamstwa wszystko aż taka jestem naiwna? Też byłam w szoku. O ile nie przyznawanie się do tego że jest w ciąży próbowałam sobie jakoś wytłumaczyć to teraz nie ma dla niej żadnego usprawiedliwienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4425 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, ale_kicha napisał: Też byłam w szoku. O ile nie przyznawanie się do tego że jest w ciąży próbowałam sobie jakoś wytłumaczyć to teraz nie ma dla niej żadnego usprawiedliwienia Może mają taki chory układ, że mimo rozwodu, wakacje dla córki? Ciężko mi uwierzyć, że można tak obrzydliwie kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3446 Napisano 5 godzin temu Nie rozpoznaję tego cyrku, o kim wątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3894 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Themeatball napisał: Przytrzymajcie sobie to zdj Laurki z wysypka na jej profilu widac u gory zle uciela zdj ....skoro nie ma nic do ukrycia i mówi prawde dlaczego konto dadida gdzie było publiczne nagle gdy zaczely dziewczyny pisac o zdj z wakacji, konto stalo sie prywatne...bo prawda wyszla na jaw... Tak samo wczoraj dodala scren ze jedna jej napisala jaka ma super relacje z Laurka i najpierw dodala to z godzina z godzina 23.19 gdzie w Polsce bylo po godzinie 16....usunela ta relacje i dodala na nowo bes godziny juz.... A roznica czasu między Pl a jej wakacjami wlasnie tyle wynosi... Ej no właśnie... Źle ucięte zdjęcie laurki. Ale skąd ono by było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3894 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Vedma napisał: Nie rozpoznaję tego cyrku, o kim wątek? Szarlott rób kawusie i rozgość się bo jest grubo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 614 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Kłamczucha z wielkimi uszami oszukala wszystkich i to nie po raz pierwszy. Edytowano 5 godzin temu przez Szara mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 336 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Sylka856 napisał: Nie mówcie, że to były kłamstwa wszystko aż taka jestem naiwna? Ja też w szoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 336 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, Sylka856 napisał: Może mają taki chory układ, że mimo rozwodu, wakacje dla córki? Ciężko mi uwierzyć, że można tak obrzydliwie kłamać Ale to by powiedziała o tym. Szkoda kasy- dla Laury. Ponagrywala by samotne vlogi jak sama sobie spaceruje albo jakieś degustacje nowości można było by ograć wyjazd i pokazać prawdę niż robić z ludzi wariatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3894 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, Sylka856 napisał: Może mają taki chory układ, że mimo rozwodu, wakacje dla córki? Ciężko mi uwierzyć, że można tak obrzydliwie kłamać To przecież można było powiedzieć o tym. Wrzucić vloga że to ich sprawa i że tak pojechali. Nagrać jakieś przebitki z wakacji z Laurka a po wyjeździe wrócić do tematu rozwodu wszystko dosłownie byłoby lepsze niż to co zrobiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 55 Napisano 4 godziny temu Czy ktoś próbował zaprosić Dawida do znajomych odkąd jest prywatne konto na Ig? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 617 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Ta_z_1_ napisał: To przecież można było powiedzieć o tym. Wrzucić vloga że to ich sprawa i że tak pojechali. Nagrać jakieś przebitki z wakacji z Laurka a po wyjeździe wrócić do tematu rozwodu wszystko dosłownie byłoby lepsze niż to co zrobiła To bezczelne babsko na pytanie co z Tajlandia odpowiedziało że mieli ubezpieczenie na wypadek rezygnacji. Skoro nie odwołali wakacji to znaczy, że ten cały rozwód to od początku była szopka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 617 Napisano 4 godziny temu Jak jeszcze raz usłyszę od niej jaka ona jest szczera u że to nie są kłamstwa tylko pokazywanie 15 min z życia to padnę... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 617 Napisano 4 godziny temu Ciekawe co na to wszystko te babcie Teresy które proponowały zrzutkę dla biednej bezdomnej Karolinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 617 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Themeatball napisał: No właśnie szukam tego vloga w ktorym to mówiła o tym ubzepieczeniu... I po co te klamstwa? Dla wyświetlen? Naprawdę są tego warte?....brak słów Czasem mam wrażenie, że ona czerpie przyjemność z wciskania kitu. Poza tym myśli, że jest taka błyskotliwa, że nikt się nie pozna na jej kłamstwach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3894 Napisano 3 godziny temu O ile babcie Teresy w ogóle istnieją... 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4425 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał: To przecież można było powiedzieć o tym. Wrzucić vloga że to ich sprawa i że tak pojechali. Nagrać jakieś przebitki z wakacji z Laurka a po wyjeździe wrócić do tematu rozwodu wszystko dosłownie byłoby lepsze niż to co zrobiła No nie bardzo, bo z jednej strony chce ścianę, mówiąc to miała obrzydzenie na twarzy do eksa a z drugiej wyjazd wspólny i pewnie 1 pokój Edytowano 3 godziny temu przez Sylka856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3894 Napisano 3 godziny temu To jej zachowanie wygląda na jakąś poważna chorobę psychiczną... Może dlatego nikt z rodziny bardzo się na ten temat nie wypowiada. Czy Dawid w poprzednich latach też wrzucał fotki z wakacji? Czy to w tym roku tak go naszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 26 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: Ej no właśnie... Źle ucięte zdjęcie laurki. Ale skąd ono by było? To zdjęcie to screen. Jakby gdzieś kiedyś to publikowała i wstawiła znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 26 Napisano 2 godziny temu Ale ona się przygotowywała do tego wyjazdu. Zaczęła się balsamami bazującymi smarować i ciemniejszy podkład nakładać. W ciemniejszej karnacji się lepiej czuje mówiła.. Chodziło o to że gdyby opalona nagle we vlogach się pojawiła to byłaby zasługa balsamu a nie słońca Tajlandii Wszystko przemyślane poza jedynym... publicznym kontem męża na Instagramie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 617 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał: To jej zachowanie wygląda na jakąś poważna chorobę psychiczną... Może dlatego nikt z rodziny bardzo się na ten temat nie wypowiada. Czy Dawid w poprzednich latach też wrzucał fotki z wakacji? Czy to w tym roku tak go naszło? Też myślę że ona ma jakieś zaburzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5679 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Sylka856 napisał: Może mają taki chory układ, że mimo rozwodu, wakacje dla córki? Ciężko mi uwierzyć, że można tak obrzydliwie kłamać Błagam...... Przecież to wredna klamczucha. Ludzi opierniczala, że w żadnej ciazy nie jest. Jak juz ktoś raz skłamał bez mrugnięcia okiem, wręcz wyzywal ludzi jak pisali prawdę to taki człowiek znaczy, ze jest bezwzgledny i chętnie kłamie dla eladnych korzyści. Ty serio uwierzyłaś w te dzielenie domu na pół? Juz wtedy widać było ze to ściema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 617 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Sylka856 napisał: No nie bardzo, bo z jednej strony chce ścianę, mówiąc to miała obrzydzenie na twarzy do eksa a z drugiej wyjazd wspólny i pewnie 1 pokój Oczywiście że jeden. Chyba że szarlot postawi ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3894 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Magmag napisał: To zdjęcie to screen. Jakby gdzieś kiedyś to publikowała i wstawiła znowu Ona chyba to zdjęcie opublikowała wczoraj. Ale jak się połapała że w rogu jest godzina 23 z minutami a w Polsce ledwo po 16 to chyba usunęła i wstawiła jeszcze raz ucięte 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach