Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie o mnie tylko o mojej relacji z pewną osobą.

Myślałam że chodzi Ci o kwestie tego czy Moon miał pierwszy nudesy.

Przed chwilą, Dark prince napisał:

To oczywiste że to żadna elka  nie była i nie chodzi o to 

nom tylko się zarykiwałeś z radości jak niekorzystnie wygląda i pisałeś że to na 100% ona xD

Nie ma zadnego usprawiedliwienia na takie zachowanie, ja lezakowi nic nie zrobilem a on nagle ze skonczylem gorzej niz on bo daje doopy za dach nad glowa, ja nie bede tolerowal czegos takiego, wiec dla mnie jest skonczony 

2 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

A moja jaka wina? Że jej nie puknolem w grudniu? 

Nie chce mi się rozkładać na czynniki pierwsze tej waszej historii, dużo by pisać i szczerze już się trochę gubię co było pierwsze i u kogo.

6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie miałam.nigdy dredów.

No moze to były jakiś dziwnie zrobione włosy, nie dready. W każdym razie  chodzi mi o to foty co mun wrzucał jak go odrzucilas.  To już parę ładnych lat temu. 

Mi to lotto, ale po cholere  udawać że tego nie było. 

3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał:

nom tylko się zarykiwałeś z radości jak niekorzystnie wygląda i pisałeś że to na 100% ona xD

A chyba jakoś źle nie wyglądała tyle że dresiara  xD

Przed chwilą, Mgła napisał:

Nie chce mi się rozkładać na czynniki pierwsze tej waszej historii, dużo by pisać i szczerze już się trochę gubię co było pierwsze i u kogo.

Dokładnie to przewidzialem wszystko. Że jak jej nie pukne to pójdzie do malowany prosic jego a mnie znienawidzi. I tak się stało. 

3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

Nie ma zadnego usprawiedliwienia na takie zachowanie, ja lezakowi nic nie zrobilem a on nagle ze skonczylem gorzej niz on bo daje doopy za dach nad glowa, ja nie bede tolerowal czegos takiego, wiec dla mnie jest skonczony 

PRZECIIEZ TO PRAWDA 

11 minut temu, Magda1234567 napisał:

Zimno dziś na lody 🤣

Do tego z polewą i popcorn.

1 minutę temu, Doszedłem tak napisał:

Dokładnie to przewidzialem wszystko. Że jak jej nie pukne to pójdzie do malowany prosic jego a mnie znienawidzi. I tak się stało. 

Nie nasza wina ze boisz się  kobiet i boisz się  panicznie ujawnić i spotkać z kimkolwiek stąd. Anastazja  nie poznała twojego imienia po roku pisania.

• Like 1

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

Uważam że on dużo trolluje dla beki, a nie że wszystko co pisze to w to wierzy i tak myśli. Podobnie Ty nie wszystko serio piszesz, tak was postrzegam stąd nie biorę na serio wszystko jak leci.

1 minutę temu, Dark prince napisał:

Nie nasza wina ze boisz się  kobiet i boisz się  panicznie ujawnić i spotkać z kimkolwiek stąd. Anastazja  nie poznała twojego imienia po roku pisania.

Poznała. 

1 minutę temu, Mgła napisał:

Uważam że on dużo trolluje dla beki, a nie że wszystko co pisze to w to wierzy i tak myśli. Podobnie Ty nie wszystko serio piszesz, tak was postrzegam stąd nie biorę na serio wszystko jak leci.

jak cos powtorzysz 100 razy to staje sie prawda jak w obozie koncentracyjnym i wszyscy podazaja za liderem nazistowskim bo sie boja ze bedzie z nimi tak samo, fak

2 minuty temu, Mgła napisał:

To było takie luźne pisanie do dumbo a z niom wiadomo jakie teksty od czapy.

pierwszy pisałem ze leżak to troll ale czy go to usprawiedliwia

1 minutę temu, Kaszalotte napisał:

jak cos powtorzysz 100 razy to staje sie prawda jak w obozie koncentracyjnym i wszyscy podazaja za liderem nazistowskim bo sie boja ze bedzie z nimi tak samo, fak

No tak to działa.

akurat o lezaku mozna pisac ze nie myje dópy i ma ... w domu bo sam o tym pisał i teraz mozna za nim chodzic i krzyczec na niego chrum chrum kópa, guwno, smrod, umyj sie, brud, pe/dofil

4 minuty temu, Dark prince napisał:

Nie nasza wina ze boisz się  kobiet i boisz się  panicznie ujawnić i spotkać z kimkolwiek stąd.

Wymień z iloma się spotkałeś. Czas start. 

Poznała. 

Ona ci wysłała fote dowodu a ty byłeś dalej bezimiennym Leżakiem xD

Edytowano przez szczęść boże

Przed chwilą, szczęść boże napisał:

Ona ci wysłała fote dowodu a ty byłeś dalej bezimiennym Leżakiem xD

Tak karte szpitala. Usunąłem i dlatego. 

No tak to działa.

on nie rozumie z kim zadziera bo on jest spokojny a nie kazdy jest spokojny i moze drzec ryja godzinami i zabijac

3 minuty temu, Kaszalotte napisał:

akurat o lezaku mozna pisac ze nie myje dópy i ma ... w domu bo sam o tym pisał i teraz mozna za nim chodzic i krzyczec na niego chrum chrum kópa, guwno, smrod, umyj sie, brud, pe/dofil

Tylko geje myjom dope po kazdym wyproznieniu. Już nawet jak hetero chce dbać to som mokre chusteczki. 

Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał:

pierwszy pisałem ze leżak to troll ale czy go to usprawiedliwia

Hm dobre pytanie. Myślę że zależy w czym, bo jeśli ktoś trollingiem konkretnie kogoś krzywdzi, no to nie. Bo ktoś uważa że to tylko żarty, ale i żarty mają swoją granicę. Z tym że moje osobiste nastawienie do tego jest takie, że wymagam więcej od ludzi którym więcej dano odgórnie, jeśli wiesz co nam na myśli. Nie kopie się leżącego chocby on kopał innych.

4 minuty temu, Mgła napisał:

No tak to działa.

Myślisz że zmyslam cokolwiek o elce? Ja mam screeny niech se idzie nawet do papieża. 

Przed chwilą, Doszedłem tak napisał:

Myślisz że zmyslam cokolwiek o elce? Ja mam screeny niech se idzie nawet do papieża. 

Generalnie nikomu z ludzi nie wierzę na 100%,  tak już mam. Ale też jest kwestia interpretacji słów nawet jeśli masz te screeny na coś tam.

Przed chwilą, Mgła napisał:

Generalnie nikomu z ludzi nie wierzę na 100%,  tak już mam. Ale też jest kwestia interpretacji słów nawet jeśli masz te screeny na coś tam.

Tu masz całom sytuacji 

16 minut temu, Doszedłem tak napisał:

4 minuty temu, Mgła napisał:

Generalnie jako samica możesz sobie zadać pytanie do gadziego. Jak byś się czuła chcąc sex a typ by odmówił. Czy urazilo by to twojom dumę i jak bardzo byś się oddalila od znajomości, będziesz miała odpowiedź. 

Tu masz całom sytuacji 

Rozumiem. Z tym że skąd mam wiedzieć czy faktycznie chciała byś ją puknał? Bo Ty tak mówisz? Albo mam wierzyć jej gdy zaprzeczy bo ona tak mówi? Słowo przeciw słowu. Mnie przy tym nie było z wami na priv, mogę mieć tylko swoją teorię na ten temat jakąś tam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się