pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu a ja czuje jak mi spod pach wali potem a nie chce mi sie isc myc bo jestem sparalizowany brakiem klaudiusza :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FranekBozy 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał: ALBO TWOJA PASZTETOWA. PRAVIK MA PRZYNAJMNIEJ NORMALNEGO KUUUTASA 10 cm to normalny kuutas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu jakbym wiedział jakim ścierwem jest elcia to też bym z nią jechał od momentu keidy tu przylazła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu ale elcia przynajmniej ma dzieci a ty krasnal nigdy nie miales i nie bedziesz mial niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu no nie wiem czy bym poliiizal, wali mnie to w ogole jej ciipka, tez mi na niej nie zalezy, ja chce klaudiusza a nie jej ciipke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 32 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, FranekBozy napisał: To psychol najgorszego sortu nie bez powodu go zglaszali do programu UWAGA CHYBA TYLKO TY GO MA ZGŁASZAŁEŚ, KOLEJNY PSYCHIKU I HISTERYKU SFEMINIZOWANY & ZLEWACZAŁY WSPARŁEŚ JUŻ HOMOKOMANDO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu nie wiem jak ja sobie poradze zniknieciem klaudiusza, zniknela tak bez slowa i stala sie zimna, a jeszcze niedawno pisalismy sobie i byla radosna :((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, papamobil 666 napisał: jakbym wiedział jakim ścierwem jest elcia to też bym z nią jechał od momentu keidy tu przylazła. A wiesz co? Cos mi się przypominało apropo ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu wczoraj czekalem na nia caly dzien, cala noc dzisiaj dzisiaj znowu czekam caly dzien, a jej nie ma a jak jest to wpada na chwile i juz jej nie ma :((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 49 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, papamobil 666 napisał: jakbym wiedział jakim ścierwem jest elcia to też bym z nią jechał od momentu keidy tu przylazła. Jeszcze żebyś ty chociaż coś sobą reprezentował i śmiesznie byś wyglądał przy wyższej od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 32 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: wczoraj czekalem na nia caly dzien, cala noc dzisiaj dzisiaj znowu czekam caly dzien, a jej nie ma a jak jest to wpada na chwile i juz jej nie ma :((((( SKOŃCZ JUŻ KWICZEC O TEJ SRAUDII JAK 5-LATEK ALBO WEŹ LEKI NA UROJONE TĘSKNOTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu (edytowany) nie przestane kwiczec, a ty przestan ja obrazac trevvo i troche szacunku do tej pieknej i wspanialej dziewczyny podnozku Edytowano 8 godzin temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 32 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: nie przestane kwiczec, a ty przestan ja orbazac trevvo i troche szacunku do tej pieknej i wspanialej dziewczyny podnozku CODZIENNIE WIDZISZ GO W LUSTRZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu widze, ze trzeba was wszystkich wytresowac tutaj, zebyscie byli posluszne pieski, i robili wszsytko co wam Wasza Krolowa Klaudiusz rozkaze B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu widze fajnego chlopaka w lustrze ale smutnego bo teskni za klaudiuszem, codziennie za nia czekam od dawna a jej nie ma, a jak wejdzie to na chwile i znika a ja potem znowu caly dzien mysle o klaudiuszu i czekam kiedy wejdzie a jej nie ma :(((((((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: nie wiem jak ja sobie poradze zniknieciem klaudiusza, zniknela tak bez slowa i stala sie zimna, a jeszcze niedawno pisalismy sobie i byla radosna :((((((((( Bo wydało się że to młodą hejtera a do tego życzyłeś jej raka i pisałeś ze zginęła w wypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu tak to prawda, bo mnie ktos oszukal ze klaudiusz mu zniszczyla zycie i idzie na dno przez nia, a potem sie jej przyznal ze klamal, a ja myslalem, ze to prawda i jej sie dostalo za nic :((((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu śmiesznie by było jakby fifi się zjeebał w swoim incelowskim szale dwubiegunowym, szkoda tylko że wtedy nikt na forum by się o tym nie dowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 7 godzin temu zajeebac to sie nei zajeebie, ale poprawia mi humor wasz placz jak placzecie ze wszedzie mnie pelno, ty krasnal jestes tez placzek, bedziecie musieli wyleczyc mnie z tesknoty za klaudiuszem, nie macie wyjscia B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 7 godzin temu klaudiusz mnie pewnie olala, bo nie mam duzego i mam pasztetowa i mi nie staje siurek wiec nie mialaby ze mna dobrego seeksu :((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 7 godzin temu Napisz cierpienia młodego Wertera co ma niesprawnego wiertełła:(((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 7 godzin temu no tak wiadomo bylo ze klaudiuszowi chodzi tylko o duzego siuurka i seeksy a nie milosc i slub :((((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 5 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 31 minut temu, papamobil 666 napisał: śmiesznie by było jakby fifi się zjeebał w swoim incelowskim szale dwubiegunowym, szkoda tylko że wtedy nikt na forum by się o tym nie dowiedział. Może Justyna by ustawiła czarne zdjęcie ze wstążką albo nekrolog Edytowano 7 godzin temu przez szczęść boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 7 godzin temu ja jestem przyzwyczajony do cierpienia, co mi tam ze jakis klaudiusz wyparowal, bo nie mam duzego pena i mi nie staje, nastepna ktora okazala sie zwykla koorwa i nic wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 7 godzin temu Niestety, ale może pójdziesz do nieba w takim razie bo nie jesteś kûrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 7 godzin temu szkoda, ze dalem sie znowu oszukac jakiemus klaudiuszowi a ona okazala sie koorwiszcze jak vikernes :((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, szczęść boże napisał: Może Justyna by ustawiła czarne zdjęcie ze wstążką albo nekrolog obserwujesz mame fifiego na fb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 7 godzin temu mama osstatnio mowila mi ze jakies dziwne wiadomosci dostaje i nie wie czy nie skasuje profilu, wiec moze juz jej dlugo nie poobserwujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 7 godzin temu a w ogole chój ciekawe czy dam rade przeczytac Odpowiedz Hiobowi czy za madre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 7 godzin temu ja tam mamie nic nie mowie, ze jest stalkowana przez psycholi z internetu, mam to w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach