Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A da się? Ciekaw jestem twardości na brunette w mydle huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: chyba tak wyłączyć widoczność postòw tematòw stopki i cytowania ja mam takich 22 strony ale to nie wyłącza dźwięków powiadomień jako takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Raz pod prysznicem to mnie skurcz zlapal kiedyś gdy trzepalem sobie zelem siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu zara sprawdze w obcjach hrabio Pomme de terre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ja mam takich 22 strony ale to nie wyłącza dźwięków powiadomień jako takich mam wyłączone dźwięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu ja powiadomienia tez wylaczam bo mnie wkuurwiaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Doszedłem tak napisał: Raz pod prysznicem to mnie skurcz zlapal kiedyś gdy trzepalem sobie zelem siostry Przecież ty masz wanne tą co się w Niej z matką kapałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 94 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Doszedłem tak napisał: Raz pod prysznicem to mnie skurcz zlapal kiedyś gdy trzepalem sobie zelem siostry Podniecasz się pisaniem o waleniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 18 maja głosuj na Brauna napisał: Przecież ty masz wanne tą co się w Niej z matką kapałeś Mam łazienkę dużom że mieści się wanna prysznic kibel pralka i umywalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Podniecasz się pisaniem o waleniu? Nigdy się malpa nie nauczy. Nawet dla mnie osoby mało sensytywnej są to treści drastyczne. Ale zostawiam dla beki, no i ciągle go banują i ma nowe konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Podniecasz się pisaniem o waleniu? Nie, ale czasem mi staje jak samica pisze ostatnio że złapała by mnie iskra za fioota i na wieś zabrala to mi stanął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 34 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: ja powiadomienia tez wylaczam bo mnie wkuurwiaja Z tym cytowaniem chodzi o to, że portal wysyła powiadomienie do osoby cytowanej i dlatego użytkownicy cytują nawet, gdy oni się nie odnoszą do tego cytatu. Edytowano 10 godzin temu przez Daniel86 Poprawiono popropozycję autokorekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Raz pod prysznicem to złapałem mojego 'skurcza' i próbowałem go umyć ale takie maleństwo to można złapać tylko dwoma palcami nie łam się i rośnij w korzeń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu ostatnio że złapała by mnie iskra za fioota i na wieś zabrala to mi stanął x kolejne bajeczki mitomana, piszcie dalej z tym zwierzakiem frajerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Tutaj modzi salowa bo napisałem dzisiaj że nawet bym jej nie dał oblodzic za krótkie włosy i od razu ban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 14 Napisano 10 godzin temu Iskra zawsze miała tak nietrafiony osąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Doszedłem tak napisał: Tutaj modzi salowa bo napisałem dzisiaj że nawet bym jej nie dał oblodzic za krótkie włosy i od razu ban Zwykły przypadek salowa to ma ledwo 2 klepki i gdzie tam ona na moda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Po co takie coś jak mano w plastry w puszce istnieje jak to skład sam cukier i jeszcze w paczkach kościoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Ja rozumiem kupuje cukiernia udekorowac 50 ciastek ale zwykły człowiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Pierwszy raz jem chyba i coś jakby cípke oblizac się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Dirty Sanchez napisał: Iskra zawsze miała tak nietrafiony osąd? Zawsze fanatycznie usprawiedliwiała największych przegrywów i mentalnie głaskała po gonadach, choćby najgorsze rzeczy odwalali. Oczywiście tylko facetów. Kobiety za to podwójnie karci za byle gowno, tak jak jej to w świętej księdze nakazano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Chociaż może kościół dostał szajs w przetargu co nie schodzi hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu mnie to nadal ciekawi czy iskra miala ostatnio faceta 3 lata i ze ja niby rozdziewiczyl czy to tez bajeczki, bo do tej pory nikt mi tego nie potwierdzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Zawsze fanatycznie usprawiedliwiała największych przegrywów i mentalnie głaskała po gonadach, choćby najgorsze rzeczy odwalali. Oczywiście tylko facetów. Kobiety za to podwójnie karci za byle gowno, tak jak jej to w świętej księdze nakazano. Ona nie bez powodu jest sama nawet nie potrafi stanąć za facetem murem tylko jak ta horongiewka na wietrze dzisiaj jom naszlo na solidarność jajników później będzie pisać że nie chce w niom wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Kto chce wkładać w samice która mówi że pewnie ci się przewidzialo albo źle interpretacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: mnie to nadal ciekawi czy iskra miala ostatnio faceta 3 lata i ze ja niby rozdziewiczyl czy to tez bajeczki, bo do tej pory nikt mi tego nie potwierdzil A co cię to obchodzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Ona nie bez powodu jest sama nawet nie potrafi stanąć za facetem murem tylko jak ta horongiewka na wietrze dzisiaj jom naszlo na solidarność jajników później będzie pisać że nie chce w niom wejść Nie wiem co gorsze twoja ortografia czy "merytoryczna" strona medalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 158 Napisano 10 godzin temu 31 minut temu, Dirty Sanchez napisał: Iskra zawsze miała tak nietrafiony osąd? Osąd czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Osąd czego? Osąd osoby leżaka, chyba bardziej się już mylić nie możesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 158 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Zawsze fanatycznie usprawiedliwiała największych przegrywów i mentalnie głaskała po gonadach, choćby najgorsze rzeczy odwalali. Oczywiście tylko facetów. Kobiety za to podwójnie karci za byle gowno, tak jak jej to w świętej księdze nakazano. Bo zdecydowanie trudniej o kobietę która byłaby złośliwa, a przy tym byłyby okoliczności łagodzące w postaci jakiegoś nieogarnięcia, czy innych kolizji z psychiką które by "tłumaczyły" jej zachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach