Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Radkowanie vs 2-tygoniowość

Polecane posty

Witam. Moim zdaniem portale i/lub aplikacje randkowe, ale też jednorazowe spotkania w realu działają tylko w przypadku osób z wyższych lig, natomiast osoby z niższych lig potrzebują więcej czasu. Na przestrzeni 2 tygodni można liczyć nie tylko na swoją atrakcyjność, ale też na rzeczy takie jak całokszczałt, przyzwyczajenie, przywiązanie, polubienie, a nawet zakochanie.

A Wy jak to widzicie? Czy dłuższy czas faktycznie może pomóc osobom niższoligowym? I ile tego czasu trzeba? Czy wystarczą 2 tygodnie?

9 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał:

a dlaczego 2 tygodnie ?

Bo ta refleksja jest zainspirowana 2-tygodniowym kursem odbywającym się w 2009 roku.

37 minut temu, Daniel86 napisał:

Bo ta refleksja jest zainspirowana 2-tygodniowym kursem odbywającym się w 2009 roku.

jakim kursem ?

jak jesteś z wyższej ligi to ludzie ciebie sami zaczepiajo

42 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał:

jakim kursem ?

Ja kiedyś chodziłem na 2-tygodniowy kurs, na którym ja poznałem dziewczynę, z którą mogło się udać 👩‍❤️‍👨

44 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał:

jak jesteś z wyższej ligi to ludzie ciebie sami zaczepiajo

W tym problem, że ja jestem prawie z najniższej ligi 😞

6 minut temu, Daniel86 napisał:

Ja kiedyś chodziłem na 2-tygodniowy kurs, na którym ja poznałem dziewczynę, z którą mogło się udać 👩‍❤️‍👨

ale tych z wysokiej ligi zaczepiajo dla korzyści

23 minuty temu, Daniel86 napisał:

No to musiałbyś czymś nadrabiać tak jak niscy wysokością portfela. 😁

No chyba że ktoś rzeczywiście męczy się w pojedynkę i uznał, że w dwójkę będzie lżej ciągnąć ten wóz. Od razu mówię , że to jest złudne poczucie. 😁

50 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał:

A po co skoro związki są przereklamowane.

Ja już wracam do poglądu, że po co mi związek dla samego związku, ale rzeczy, które ja kojarzę z udanym związkiem, ja nadal je pragnę.

Rzeczy, które ja kojarzę z udanym związkiem to zakochanie ze wzajemnością, głęboka przyjaźń, nadawanie na tych samych falach, poczucie akceptacji.

48 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał:

No to musiałbyś czymś nadrabiać tak jak niscy wysokością portfela. 😁

Ja nie bardzo mam czym nadrabiać 😞

Edytowano przez Daniel86
Dodano emoji

ja to bym poszedl sobie z ukochana za miasta i sobie polezal na trawce wsrod drzewek i promienie slonca swieca przez liscie a my sobie lezymy i nikt nas nie znajdzie i nie przeszkadza i tylko my razem ahh 😞

• Like 1

Przede wszystkim co masz na myśli z tymi ligami? Atrakcyjność, majętność, inteligencja? Moim zdaniem jest raczej na odwrót. Osoby niepewne siebie, swoich możliwości, czy też zakompleksione chwytają się byle czego, „aby ktoś był”: 

Zgadzam się, ktos typu prezenter telewizyjny, aktor znakomicie się zaprezentuje. To samo dotyczy rozmów o pracę (zawsze pier..lę o tym bo to mój temat niemożliwy). Oglądamy w końcu amerykańskie filmy i tam po pierwsze idą się bz... tak po prostu.

27 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał:

ja jestem zadowolony

Jak każdy na początku, bo później zawsze wychodzi ta gorsza twarz i trzeba się rozejść, albo tkwić w tym jak masochista. 😁

Na randkach trzeba się naprawdę czuć jak król życia, do tego najlepiej mieć gadkę. Nie obchodzi mnie to ale dobry materiał na faceta powinien mieć łąpę, siłownia itd. i zupełnie nie może ujawniać jakiegoś zamyślenia,, że nie ma co powiedzieć, od razu jest zastrzelony i może być kolegą. Ma kierować emocjami kobiety nie na odwrót, ma proponować różne rzeczy ale też nie pytać o to czy może złapac za rękę pocałować. Od jakiegoś czasu zdarza mi się odpisac kobiecie, bo są takie co napiszą, ale ciągle włącza mi się gadka przegrywowa (brak roboty zły humor) i nei jestem w stanie się śmiać, żartować, to  jest niemozłiwe w tym wypadku randkować, skasowałem wszelkie portale czy ogłoszenie. Nie da rady.

Edytowano przez Mariusz4

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

mnie sie nigdzie nie chce chodzic na randki

ja bym mógł, to całkie fajne iśc z kobietą przez park, koło drzew usiąść, nawet jak nic z tego nei wyjdzie robisz coś co pamiętasz i możesz stawać się w tym lepszy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się