Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jestem bardzo optymistyczny.

Polecane posty

7 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Lepiej nie bo chodzi o to że piszesz od czapy 😁 

To po co Jeżyku komentujesz? Dawaj ignora i wypad.. Rozumiesz? Czy na nicku Jeżyk mam ci to narysować? 🙄

Dla ciebie kobieta to temat abstrakcja, dlatego jesteś sam i nawet Prezydentowych się czepiasz. 

2 minuty temu, RC + napisał:

Ja pamiętam, że ona już w 2015 roku zadecydowała, że nie chce brać udziału medialnie jako i-sza dama. Ona chyba zwyczajnie chciała mieć spokój od tych wojen politycznych, dlatego angażowała się głównie w sympozja, przemowy uniwersyteckie, filantropię itp.

Bardzo wygodne. Podczas apokalipsy jaka urządzali mężuś i jego poplecznicy po prostu milczeć będąc 1 dama (a pre/z/ydent i 1 dama są calego kraju a nie tylko dla pisiorow). Wlasciwie co innego mogła zrobić 

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Bardzo wygodne. Podczas apokalipsy jaka urządzali mężuś i jego poplecznicy po prostu milczeć będąc 1 dama (a pre/z/ydent i 1 dama są calego kraju a nie tylko dla pisiorow). Wlasciwie co innego mogła zrobić 

Jeszcze raz, oczekujesz od niej poglądów, których z tobą nie podziela... ma takie prawo.

Przed chwilą, RC + napisał:

Jeszcze raz, oczekujesz od niej poglądów, których z tobą nie podziela... ma takie prawo.

Zdaje sie ze akurat poglądami to miała bliżej do mnie niz do Maliniaka 😉 oczekuje mowienia 

Jest taki archetyp na lewicy, że niezależna kobieta to musi być aborcjonistka i feministka... no sory, ale żadna kobieta z mojej rodziny tych poglądów nie podziela, a to są silne ślunskie, konserwatywne i charakterne baby 😆 

21 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Przecież Nawrocka ma nos świnki, brodę jak łopata i blisko osadzone oczy a Trzaskowska ma w miarę ładne rysy wtf 

Podobna do ciebie, nie wiem o co kruszysz kopie 

Edytowano przez Dark.Prince

Przed chwilą, RC + napisał:

Jest taki archetyp na lewicy, że niezależna kobieta to musi być aborcjonistka i feministka... no sory, ale żadna kobieta z mojej rodziny tych poglądów nie podziela, a to są silne ślunskie, konserwatywne i charakterne baby 😆 

Jakbys pochodził z innej rodziny nie byłbyś rym cymem z poglądami jakie przedstawiasz i Jezusem na zdjęciu profilowym na forum kafeteria 😃 wiec nie dziwi mnie ze twoje otoczenie ma podobnie skądś to wszystko wchłonąć musiales 

13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Gdzie dokładnie? Bo w tych osrodkach którymi straszy propaganda to akurat nikt nie bedzie mieszkał.

A dlaczego one takie duże?

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Jakbys pochodził z innej rodziny nie byłbyś rym cymem z poglądami jakie przedstawiasz i Jezusem na zdjęciu profilowym na forum kafeteria 😃 wiec nie dziwi mnie ze twoje otoczenie ma podobnie skądś to wszystko wchłonąć musiales 

No właśnie i Dudusiowa też pochodzi z konserwatywnej polsko-żydowskiej rodziny Kornhauserów, więc nie oczekujmy od nie bycia kimś kim nie jest.

Baba ślunska w barach szeroka i z silnym bicem to nie potrzebuje takich praw bo walnie z pięści albo ryknie i koniec jest wiadomo a jakieś lewaczki jak srejzi to co innego 

• Haha 2

6 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

To po co Jeżyku komentujesz? Dawaj ignora i wypad.. Rozumiesz? Czy na nicku Jeżyk mam ci to narysować? 🙄

Dla ciebie kobieta to temat abstrakcja, dlatego jesteś sam i nawet Prezydentowych się czepiasz. 

Nerwy ci puszczają jak  się wytknie, że majaczysz jak potłuczona i gdzie się czepiam tylko wytknąłem twoją głupotę , bo jak można opierać prawdziwość prеzydenta na podstawie urody jego żony. 😅

14 minut temu, dep_sour napisał:

Ale tu nie chodzi o to czy ona wypluwa z siebie feministyczne czy niefeministyczne postulaty tylko ze przez 10 lat w ogóle nie wypluła jednego słowa 😃 jak dla mnie mogłaby nawet wypluć antyfeministyczny byle udowodniła tym ze umie mówić 😃

Ale to jej mąż był wybierany w wyborach a nie ona. Robi swoje po cichu.

15 minut temu, afekafe napisał:

Z Solidarności raczej bym nie kpiła przy osobach, dla których była to jedyna deska ratunku dla Polaków.

Nie wolno kpić z tych, którzy się z komuchami ułożyli?

11 minut temu, dep_sour napisał:

Jeszcze papież powinien się wypowiedzieć. 

3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Nerwy ci puszczają jak  się wytknie, że majaczysz jak potłuczona i gdzie się czepiam tylko wytknąłem twoją głupotę , bo jak można opierać prawdziwość prеzydenta na podstawie urody jego żony. 😅

Nic mi nie puszcza. Czepiasz się i nudzisz. Zmykaj mamie zakupy zrobić lub kosić trawę. Nie pozdrawiam i nie cytuj mnie Jeżyku 👋

9 minut temu, dep_sour napisał:

Zdaje sie ze akurat poglądami to miała bliżej do mnie niz do Maliniaka 😉 oczekuje mowienia 

A skąd to wiesz skoro się nie wypowiada? Z Gazety Wybiórczej? Może powaga bycia żoną i pierwszą damą wymaga milczenia nawet gdy się nie zgadza.

• Like 1

6 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Baba ślunska w barach szeroka i z silnym bicem to nie potrzebuje takich praw bo walnie z pięści albo ryknie i koniec jest wiadomo a jakieś lewaczki jak srejzi to co innego 

Jakby Libed to napisał 😁

24 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Ty się jeszcze zakumplujesz z libedem. On też się dumnie obnosi ze swoimi ułomnościami.

Ułomny, leming. Ok. Nie oczekuję od Ciebie, że zmienisz swoje poglądy. Więc Ty uszanuj moje. To, że punktuję waszą podwójną moralność, to inna sprawa. Ale dziękuję za ocenę. Zapamiętam.

3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

A skąd to wiesz skoro się nie wypowiada? Z Gazety Wybiórczej? Może powaga bycia żoną i pierwszą damą wymaga milczenia nawet gdy się nie zgadza.

Nie, po prostu miała mindfuck mając męża thebilla wiec co miala mówić odwrócić sie od niego? W sumie to jej wspolczuje bo sama nie wiedziałabym co mówić 

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Ułomny, leming. Ok. Nie oczekuję od Ciebie, że zmienisz swoje poglądy. Więc Ty uszanuj moje. To, że punktuję waszą podwójną moralność, to inna sprawa. Ale dziękuję za ocenę. Zapamiętam.

No jednak bycie sk... uważam za jakiś rodzaj ułomności, sorry. Twój dość niedelikatny styl punktowania prowokuje do dostosowania poziomu.

11 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Im ładniejsza żona tym chętniej wybiorą ta osobe na prezydenta? 😆

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Na pewno uroda Jolanty i Melanii nie przeszkodziła przyszłym prezydentom. Urodziwa kobieta pomaga budować wizerunek mężczyzny sukcesu.

5 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

No jednak bycie sk... uważam za jakiś rodzaj ułomności, sorry. Twój dość niedelikatny styl punktowania prowokuje do dostosowania poziomu.

Od osoby Twojego pokroju, wyznającej wyższe wartości, wymagam jednak więcej. Krejzi pisała mi, że nazywałas tu jakieś kobiety ku.rwami, więc moim zdaniem sku.rwy.syn dobrze pasuje 😉

Edytowano przez Hugh Hefner

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Chyba o to jej chodzi , a ja patrzę czy ma potencjał na wojownika i tego wybieram z szeregu niech walczy 😁

Podsumowujac rafciu klasa i kultura a Nawrocki - no coz, pewnie marzy zeby wrocic do innego rodzaju ustawek gdzie wyraźnie czuje sie lepiej 😃 i nie musi sie sztachac co 40 sekund ze stresu hehehe

13 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Nie wolno kpić z tych, którzy się z komuchami ułożyli?

Można, ale to nie ma nic wspólnego ze mną i z tematem, który poruszyłam.

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Od osoby Twojego pokroju, wyznającej wyższe wartości, wymagam jednak więcej. Krejzi pisała mi, że nazywałas tu jakieś kobiety ku.rwami, więc moim zdaniem sku.rwy.syn dobrze pasuje ☺️

Tak w temacie aborcji lubi rzucic qrva w stronę osób które nie są za sadystycznym zakazem aborcji ; ) bo tylko qrvy dokonują aborcji wiadomo.

Edytowano przez dep_sour

27 minut temu, dep_sour napisał:

Nawrocki wyglada jak typowy zul spod budki z piwem nie wiem jak można posądzić go o przystojnośc

jakbym go spotkała pod sklepem spodziewałabym sie pytania kierowniczko poratuje 2zl?

Identycznie go postrzegam😄 taki zulik cwaniakowaty nie wiem komu on sie moze podobać wczoraj o tym pisałam, a caryca skwitowała ze chyba żula nie widziałam. 

1 minutę temu, Molinezja. napisał:

Identycznie go postrzegam😄 taki zulik cwaniakowaty nie wiem komu on sie moze podobać wczoraj o tym pisałam, a caryca skwitowała ze chyba żula nie widziałam. 

Ja widziałam kilku i mysle ze jakby do tej twarzyczki odważył sie odsłonić w końcu te tatuaże wyskoczyłabym z tych 5 zł czy 2 bez dyskusji 😃

Edytowano przez dep_sour

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się