Fifofa 48 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nietoperz? Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 4 godziny temu Podobnie wyglądały małe szczurki tylko nie miały skrzydeł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Podobnie wyglądały małe szczurki tylko nie miały skrzydeł Fajne chce to kup mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Fajne chce to kup mi. Często za darmo oddają nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 4 godziny temu Zobacz. https://m.olx.pl/d/oferta/szczurki-dumbo-do-oddania-CID103-ID16g44r.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 96 Napisano 3 godziny temu mysz albo wiewiórka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: Zobacz. To chyba nie to, tamten lata zobacz jaki ma ogon jak biegnie jak skacze . Znalazłem coś dla Ciebie zastrzałem na ten kanał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 428 Napisano 3 godziny temu 53 minuty temu, Fifofa napisał: Nietoperz? Przecież masz napisane w tytule filmiku geniuszu - „Sugar glider”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 96 Napisano 3 godziny temu obejrzałem do końca i latająca wiewiorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Fifofa napisał: To chyba nie to, tamten lata zobacz jaki ma ogon jak biegnie jak skacze . Znalazłem coś dla Ciebie zastrzałem na ten kanał Wiem ze nie jest ale weź szczurka fajne są. Będzie cie lizał po buzi Fajny jężyk tylko trochę za gruby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 405 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem ze nie jest ale weź szczurka fajne są. Będzie cie lizał po buzi Fajny jężyk tylko trochę za gruby. Pisalam Ci kiedyś w temacie ale usunęli ze nie można szczura trzymać w pojedynke po smierci towarzysza bo prawie zawsze kończy się to jego smiercią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisalam Ci kiedyś w temacie ale usunęli ze nie można szczura trzymać w pojedynke po smierci towarzysza bo prawie zawsze kończy się to jego smiercią. Wiem ale wtedy nie wiedziałam w sensie że po 3 dniach zdechnie ze tak szybko. Myślałam że tydzień i sie weźmie nowego szczurka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 3 godziny temu Tym bardziej ze jadł normalnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem ale wtedy nie wiedziałam w sensie że po 3 dniach zdechnie ze tak szybko. Myślałam że tydzień i sie weźmie nowego szczurka. Unarł z miłości ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 718 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Nietoperz? lotopałanka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Unarł z miłości ? Z tęsknoty i zarazem miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: lotopałanka Dzięki patrzalem ile kosztują od 900 do 3.tysi Drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z tęsknoty i zarazem miłości. Tak szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tak szybko. Nie wiem ale możliwe bo od małego były razem i spały razem jeden na drugim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: lotopałanka Masz taką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie wiem ale możliwe bo od małego były razem i spały razem jeden na drugim. Ja też lubię tak spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Masz taką? Ładna jest latopalanka ale jednak nie, w nocy to śpię . Dla Ciebie w nocy nie śpisz . Lotopałanki to zwierzęta stadne i muszą być minimum dwie. Nie ma możliwości trzymania w pojedynkę. Prowadzą tryb nocny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Ja też lubię tak spać One sie pchały i biły który będzie miał głowę wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 24 Napisano 2 godziny temu Dziwne zwierzątko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: One sie pchały i biły który będzie miał głowę wyżej Spałaś z nimi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 405 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem ale wtedy nie wiedziałam w sensie że po 3 dniach zdechnie ze tak szybko. Myślałam że tydzień i sie weźmie nowego szczurka. Tez jak miałam swoje pierwsze szczury za wiele o nich nie wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Spałaś z nimi? Nie, one czasem tylko zasnęły na łóżku ale jak były malutkie bo potem to już tylko skakały z łóżka na stolik i na klatkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 718 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Masz taką? nie - po prostu wiem co to za zwierzątko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie, one czasem tylko zasnęły na łóżku ale jak były malutkie bo potem to już tylko skakały z łóżka na stolik i na klatkę. Chciały uciec? Uciekły i same przyszły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 718 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Ja też lubię tak spać z drugim samcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach