Qwerty88 599 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: No powiem ci qwerty, że jeszcze z kwartał i awansujesz na widmoka z którym niegodnie jest przestawać. zobaczymy kto kogo. Poka wie stad wyprowadziła, zobaczymy kto bedzie nastepny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: zobaczymy kto kogo. Poka wie stad wyprowadziła, zobaczymy kto bedzie nastepny Grażka jak zwykle się zaorałaś i jeszcze zacieszasz jak głupia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 599 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Grażka jak zwykle się zaorałaś i jeszcze zacieszasz jak głupia. bo ty tak napisałaś i srejzi. Dwie wyrocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: bo ty tak napisałaś i srejzi. Dwie wyrocznie Widzisz ja teraz tutaj? Przyjmij do wiadomości ze ludzie na ogół wypowiadają się we własnym imieniu. Orasz się tym szeryfowaniem i tyle, jak tego nie widzisz, a wrecz uwazasz te pogróżki za jakieś osiągnięcie to twoj problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, Qwerty88 napisał: zobaczymy kto kogo. Poka wie stad wyprowadziła, zobaczymy kto bedzie nastepny Następna będziesz ty, bo najwyższa pora na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, Qwerty88 napisał: zobaczymy kto kogo. Poka wie stad wyprowadziła, zobaczymy kto bedzie nastepny Chyba się, a nie wie. Do okulisty i na siłownię porządnie popracować nad figurą i kondycją. Bo tutaj nie ma się czym chwalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 599 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Następna będziesz ty, bo najwyższa pora na ciebie. możliwe, bo ja nie latam po forum i nie błagam żeby mnie ludzie znielubili, a oponentka tak robi, już nie pierwszy raz. Najpierw Śliwce a teraz Carycy tłumaczy jaka jestem niedobra. No a wiadomo, kropla drąży skale, a nie wiem ile takich konwersacji mnie ominelo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: możliwe, bo ja nie latam po forum i nie błagam żeby mnie ludzie znielubili, a oponentka tak robi, już nie pierwszy raz. Najpierw Śliwce a teraz Carycy tłumaczy jaka jestem niedobra. No a wiadomo, kropla drąży skale, a nie wiem ile takich konwersacji mnie ominelo. Cały dzień tu siedzisz i tylko chwalisz się robieniem screenów i dramatów. Serio normalna ty jesteś? Nie masz co robić? To raczej trąci masochizmem i byciem toksyczną. Z Panem bogiem siostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 599 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Cały dzień tu siedzisz i tylko chwalisz się robieniem screenów i dramatów. Serio normalna ty jesteś? Nie masz co robić? To raczej trąci masochizmem i byciem toksyczną. Z Panem bogiem siostro i kto to mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: możliwe, bo ja nie latam po forum i nie błagam żeby mnie ludzie znielubili, a oponentka tak robi, już nie pierwszy raz. Najpierw Śliwce a teraz Carycy tłumaczy jaka jestem niedobra. No a wiadomo, kropla drąży skale, a nie wiem ile takich konwersacji mnie ominelo. Jeszcze przed chwilą się chwaliłaś jaka z ciebie fifarafa dresiara dla ktorej wyprowadzenie kogoś z forum to pestka, a teraz wielki płacz ze się ktoś na tobie poznał i mówi o tym głośno? Każdy ma swój rozum i wyciąga własne wnioski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 599 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Jeszcze przed chwilą się chwaliłaś jaka z ciebie fifarafa dresiara dla ktorej wyprowadzenie kogoś z forum to pestka, a teraz wielki płacz ze się ktoś na tobie poznał i mówi o tym głośno? Każdy ma swój rozum i wyciąga własne wnioski. odbij pionku. Libed mnie nie zna , przyznaje i do widzenia sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: odbij pionku. Libed mnie nie zna , przyznaje i do widzenia sie Lecz ten durny łeb w tyłku mam kto kogo zna menelico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 14 godzin temu 29 minut temu, Qwerty88 napisał: zobaczymy kto kogo. Poka wie stad wyprowadziła, zobaczymy kto bedzie nastepny A czemu ktoś musi być nastepny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 426 Napisano 14 godzin temu Co tu się odpiêrdala xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Co tu się odpiêrdala xd Qwerty ma atak libedozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Україна 12 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Lecz ten durny łeb w tyłku mam kto kogo zna menelico. I Ty innym od prostaczek i prymitywek będziesz cisnęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Україна napisał: I Ty innym od prostaczek i prymitywek będziesz cisnęła? Tak będę, do prostaczki trzeba prosto, inaczej nie zrozumie. Widziałeś jak sie wyzej chwaliła wyprowadzaniem ludzi z forum? Edytowano 14 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 426 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Qwerty ma atak libedozy. Co to jest libedoza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 14 godzin temu A ten co się wtraca w nie swoje kłótnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, Qwerty88 napisał: odbij pionku. Libed mnie nie zna , przyznaje i do widzenia sie To jest przykład libedozy, co mnie libed obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 426 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: A ten co się wtraca w nie swoje kłótnie Bo mu brak własnych widocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 599 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Україна napisał: I Ty innym od prostaczek i prymitywek będziesz cisnęła? dokładnie, haha elegancja francja z bożej łaski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 14 godzin temu Wy mi obie możecie kleknac do miecza bo mam grubsza dûpe i jestem bardziej atencyjna dobra pora na rowerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: dokładnie, haha elegancja francja z bożej łaski Szeryfica co się tak ożywiłaś, już nie stoisz na straży swoich inb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 599 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Wy mi obie możecie kleknac do miecza bo mam grubsza dûpe i jestem bardziej atencyjna dobra pora na rowerek milego, ja musze pelargonie podlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Co to jest libedoza? Coś od boleriozy 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: milego, ja musze pelargonie podlać Nawet do kwiatów nie masz ogrodnika? Ty udawana bogaczko z fiatem w lizingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, Україна napisał: I Ty innym od prostaczek i prymitywek będziesz cisnęła? Napisał ten, który nie wyzywa i stalkuje kobiety w sieci. Witaj Moon szeryfie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 599 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nawet do kwiatów nie masz ogrodnika? Ty udawana bogaczko z fiatem w lizingu nie fikaj bo malowanego zawołam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: milego, ja musze pelargonie podlać Bez tej informacji fani by umarli, zawsze jak dostajesz po lapach to musisz pilnie zaparzyć herbatę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach