Caryca łabędzica 499 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Większość katolików, których znam jest kompletnie niereligijna. Także tak jak Ty boisz się autobusów z murzynami, część społeczeństwa ma prawo odczuwać obawę przed partiami, których hasła brzmią Ad maiorem Dei gloriam. Jest spora grupa niechodząca na mszę i odcinająca się od kleru, która jednak wykazuje jakieś przywiązanie do przykazań. Przeważnie wybiórczo Osoby postulujące zakaz rozwodów i inne tego typu atrakcje to jest margines, nie masz czego się bać. Czym innym jest publiczne głoszenie nauczania a czym innym wciskanie go na chama w kodeksy państwowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Kamila159 napisał: Zadne samopochwaly! Absolutnie ! Właśnie nie chce by ktoś to tak odebrał bo ja osobiście wcale tak nie uważam. No nic poczekam na rozwój sytuacji ale widzę, że wam się całkiem dobrze pisze ;D ze skromnością tez nie ma co przesadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 170 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Jest spora grupa niechodząca na mszę i odcinająca się od kleru, która jednak wykazuje jakieś przywiązanie do przykazań. Przeważnie wybiórczo Osoby postulujące zakaz rozwodów i inne tego typu atrakcje to jest margines, nie masz czego się bać. Czym innym jest publiczne głoszenie nauczania a czym innym wciskanie go na chama w kodeksy państwowe. Nie, Pieprz, to tak nie działa. Ty np nakręcasz się różnymi propagandowymi filmikami i histeryzujesz. Co z kierunkiem skrajnie nacjonalistycznym, z hasłami nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE? Bedziesz w przyszłości paliła murzynami w piecu? Co z przekonaniami liderów partii prawicowych oraz ich otoczenia w sferze spoleczno- obyczajowej? Nie masz się czego bać jakoś na Ciebie nie działa, dlaczego Twoje zapewienia mają mnie uspokoić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał: Najgorzej jak masz w domu jednego miłośnika smalcu i czterech oleju. Zawsze zapyta czy tym razem smażymy na smalcu W czym problem? 6 kotletów na jednej patelni nie zmieścisz. Gdzieś mi śmignął przypadkiem przepis na smaczne kotlety schabowe i tak już robię. Rozgrzewam olej, dodaję łyżkę smalcu i sruuu kotlety na patelnię. Zamiast smalcu, można do tego oleju dodać kawałek słoniny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Nie, Pieprz, to tak nie działa. Ty np nakręcasz się różnymi propagandowymi filmikami i histeryzujesz. Co z kierunkiem skrajnie nacjonalistycznym, z hasłami nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE? Bedziesz w przyszłości paliła murzynami w piecu? Co z przekonaniami liderów partii prawicowych oraz ich otoczenia w sferze spoleczno- obyczajowej? Nie masz się czego bać jakoś na Ciebie nie działa, dlaczego Twoje zapewienia mają mnie uspokoić? To proste. Chodzi o fakty a nie propagandę. Ty jeszcze nie zauważyłeś że migranci to realny problem, oni już tu są, rozwozi się ich po domach dziecka i przytułkach zakonnych. A gdzie ci katotalibowie? Nie znam nikogo kto postuluje wprowadzenie państwa kościelnego. Kto by głosował na taką partię? No chyba że to jest tajne porozumienie prawicowców, którzy w kampanii wyborczej będą gadać o węglu i suwerenności, ale pierwszą ustawą wprowadzą katoszariat Ja niczego takiego w parafii nie słyszałam ani nie czytałam w świątobliwych gazetkach. Ale gdybyś ty dostał od kogoś cynk to mi przekaż A co do unii, to lepiej oswajaj się z jej brakiem. Albo sama się rozleci z biedy spowodowanej ideologią klimatyczną i migracyjną, albo z niej ...zielimy ratując tyłki. Żeby palić murzynami w piecu, unia (dopóki istnieje) musiałaby sfinansować program dopłat do montażu odpowiednich kotłów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: W czym problem? 6 kotletów na jednej patelni nie zmieścisz. Gdzieś mi śmignął przypadkiem przepis na smaczne kotlety schabowe i tak już robię. Rozgrzewam olej, dodaję łyżkę smalcu i sruuu kotlety na patelnię. Zamiast smalcu, można do tego oleju dodać kawałek słoniny. Ady idź mi się babrać z dwiema patelniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Ady idź mi się babrać z dwiema patelniami Siedze sobie xD https://ibb.co/bMTnjbSd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 13 Napisano 13 godzin temu A my sobie lezymy i sie przytulamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 170 Napisano 13 godzin temu 15 minut temu, Caryca łabędzica napisał: To proste. Chodzi o fakty a nie propagandę. Ty jeszcze nie zauważyłeś że migranci to realny problem, oni już tu są, rozwozi się ich po domach dziecka i przytułkach zakonnych. A gdzie ci katotalibowie? Nie znam nikogo kto postuluje wprowadzenie państwa kościelnego. Kto by głosował na taką partię? No chyba że to jest tajne porozumienie prawicowców, którzy w kampanii wyborczej będą gadać o węglu i suwerenności, ale pierwszą ustawą wprowadzą katoszariat Ja niczego takiego w parafii nie słyszałam ani nie czytałam w świątobliwych gazetkach. Ale gdybyś ty dostał od kogoś cynk to mi przekaż A co do unii, to lepiej oswajaj się z jej brakiem. Albo sama się rozleci z biedy spowodowanej ideologią klimatyczną i migracyjną, albo z niej ...zielimy ratując tyłki. Żeby palić murzynami w piecu, unia (dopóki istnieje) musiałaby sfinansować program dopłat do montażu odpowiednich kotłów Fakty? Faktem jest to, ze ogladasz za dużo filmow z X lub YT przy obieraniu ziemniaków. Te puste teksty, które mi wciskasz działają tak samo na mnie, jak moje na Ciebie. Ja Ci podałem fakty z prawicowych haseł. Oficjalnych. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 13 godzin temu 19 minut temu, afekafe napisał: W czym problem? 6 kotletów na jednej patelni nie zmieścisz. Gdzieś mi śmignął przypadkiem przepis na smaczne kotlety schabowe i tak już robię. Rozgrzewam olej, dodaję łyżkę smalcu i sruuu kotlety na patelnię. Zamiast smalcu, można do tego oleju dodać kawałek słoniny. Ja zawsze mięso na gulasz, na mielone, na kotlety (mało kiedy jadam) przygotowuję i doprawiam dzień wcześniej i przykrywam folią aluminiową. Na drugi dzień panieruję i smażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Fakty? Faktem jest to, ze ogladasz za dużo filmow z X lub YT przy obieraniu ziemniaków. Te puste teksty, które mi wciskasz działają tak samo na mnie, jak moje na Ciebie. Ja Ci podałem fakty z prawicowych haseł. Oficjalnych. A ty niczego nie oglądasz i tyle wiesz co pod płotem willi zobaczysz. To podaj mi link do tych oficjalnych programów wyborczych wprowadzających katotaliban. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Ady idź mi się babrać z dwiema patelniami Po co dwie. Smażysz kotlety na oleju, ten ostatni solo z dodatkiem smalcu i wszyscy w domu szczęśliwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ja zawsze mięso na gulasz, na mielone, na kotlety (mało kiedy jadam) przygotowuję i doprawiam dzień wcześniej i przykrywam folią aluminiową. Na drugi dzień panieruję i smażę Najwyżej godzina dwie przed smażeniem doprawiam. Schab dodatkowo moczę w mleku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Caryca łabędzica napisał: A ty niczego nie oglądasz i tyle wiesz co pod płotem willi zobaczysz. To podaj mi link do tych oficjalnych programów wyborczych wprowadzających katotaliban. lezak ogladal ostatnio 18 latke na tok toku i uwierzyl ze obciach zeby facet nosil plecak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 13 Napisano 13 godzin temu Same old song to niebezpieczny gwalciciel,.ktory jezdzi tirem pod wplywem alkoholu, uwazajcie na zwyrola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 212 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, same_old_song napisał: lezak ogladal ostatnio 18 latke na tok toku i uwierzyl ze obciach zeby facet nosil plecak I jeździł rowerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: I jeździł rowerem To tez bo znqczy ze biedak i nie ma samochodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 13 Napisano 13 godzin temu Lezak to super chlopak a wy mu zazdroscicie pieniedzy i wygladu chada biedacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 170 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A ty niczego nie oglądasz i tyle wiesz co pod płotem willi zobaczysz. To podaj mi link do tych oficjalnych programów wyborczych wprowadzających katotaliban. Jesteś śmieszna. Wejdź sobie może np. na oficjalne strony Korony Polski. Nie wiesz, że posługują się hasłami Ad maiorem Dei gloriam i Wiara, Rodzina, Wolność, gdzie wiara jest na pierwszym miejscu? A ten cytat z Mentzena zna każdy, wiec dlaczego zaprzeczasz faktom? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 13 Napisano 13 godzin temu Znajdzcie sobie inny temat do rozmow niz wasz Pan lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Jesteś śmieszna. Wejdź sobie może np. na oficjalne strony Korony Polski. Nie wiesz, że posługują się hasłami Ad maiorem Dei gloriam i Wiara, Rodzina, Wolność, gdzie wiara jest na pierwszym miejscu? A ten cytat z Mentzena zna każdy, wiec dlaczego zaprzeczasz faktom? Mel Gibson robi film o oblerzeniu Malty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 13 Napisano 12 godzin temu A ty robisz pod siebie na widok lezaka anemiku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Sky full of stars napisał: A ty robisz pod siebie na widok lezaka anemiku xD ciebie bym najeebal Edytowano 12 godzin temu przez same_old_song Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, same_old_song napisał: To tez bo znqczy ze biedak i nie ma samochodu I co z tego? Nie każdy musi mieć samochód i nie każdy stąd jest alkusem jak ty. Edytowano 12 godzin temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, afekafe napisał: Najwyżej godzina dwie przed smażeniem doprawiam. Schab dodatkowo moczę w mleku. Ja skrapiam doprawione już mięso odrobiną oleju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 803 Napisano 12 godzin temu 30 minut temu, Caryca łabędzica napisał: A ty niczego nie oglądasz... Wczoraj miałaś rację. Żandarmeria Wojskowa ma się zająć obrońcami granic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: I co z tego? Nie każdy musi mieć samochód i nie każdy stąd jest alkusem jak ty. Ja z sarkazmem pisem ze lezak bierze swiatopoglad od tok tokowych juleczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Ja skrapiam doprawione już mięso odrobiną oleju A czym radzisz smarować ciało "spieczone" słońcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 12 godzin temu 40 letni chlop xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 1 Napisano 12 godzin temu Caryca czemu mi nie odp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach