Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Kolega mi dziś opowiadał, że niemal wszyscy zdradzają

Polecane posty

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Napisał typ, którego utrzymuje żona i po alkoholu chciał zdominować młodego i chudego chłopaka 😁A obok trójka dzieci, które w tym roku nawet nie spróbowały truskawek, bo ojca na nie nie stać i woli napieprzać na priva z Mgłą.. 🙄Także ten, akcja budzi reakcje, więc nie dziw się, że dostajesz po tyłku. 

wyrobiłas sie w tym kafe wyzywaniu...

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

wyrobiłas sie w tym kafe wyzywaniu...

Brak chromosomu.  Widziałeś  kobietę z wyglądu nawet średnią tak robiła? Ja Nie.

27 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Napisał typ, którego utrzymuje żona i po alkoholu chciał zdominować młodego i chudego chłopaka 😁A obok trójka dzieci, które w tym roku nawet nie spróbowały truskawek, bo ojca na nie nie stać i woli napieprzać na priva z Mgłą.. 🙄Także ten, akcja budzi reakcje, więc nie dziw się, że dostajesz po tyłku. 

Znasz cały życiorys ludzi tutaj? Myślę ze juz czas na leczenie 😆

1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał:

oj tam, trzeba jakoś zagaić... przynajmniej nie wyzywam/wyśmiewam jak Ty😇

Atakuje pierwsza a potem pisze jaki to Piter niedobry. No naprawdę brak słów.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Mnie wczoraj tutaj praktycznie nie było, a Ogór cały czas o mnie. Nudzisz się, bo nie ma Promyka? Więc weź się Magda za pracę i nie zaczepiaj oskarżając mnie, że blokuje ci skrzynkę,bo nie masz z nim pisać broniąc psycholi. Także ten 😁👋

Wracając do tematu głównego, jeszcze jedna moja refleksja. Ponoć tyle kobiet zdradza, a tymczasem prawiczki po 30-stce nadal są prawiczkami 😞

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Niech sobie jakiś dobry krem kupi z pudrem.

11 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Mnie wczoraj tutaj praktycznie nie było, a Ogór cały czas o mnie. Nudzisz się, bo nie ma Promyka? Więc weź się Magda za pracę i nie zaczepiaj oskarżając mnie, że blokuje ci skrzynkę,bo nie masz z nim pisać broniąc psycholi. Także ten 😁👋

Ale rozmawiamy o dzisiaj co było tu i teraz. Zobacz kto zaczął, zresztą każdy widzi wystarczy cofnąć rozmowę. Ale w tym masz racje zabieram sie za pracę takze 👋

Edytowano przez Onaaaa

17 minut temu, Daniel86 napisał:

Wracając do tematu głównego, jeszcze jedna moja refleksja. Ponoć tyle kobiet zdradza, a tymczasem prawiczki po 30-stce nadal są prawiczkami 😞

Wszystkie jeszcze przed tobą. Ale może na początek załatw sobie nr telefonu, bo jakoś z tą wybranką komunikować się trzeba 😁

• Haha 1

3 godziny temu, Fifofa napisał:

Zgłoś sobie swoją twarz z Maćka z Klanu

Napisał andropauzalny dziaders blokowy 🙂

Dlaczego ci najmniej cokolwiek sobą prezentujący, zawsze mają najwiecej do powiedzenia na temat cudzego wygladu, wieku, rzekomej menopauzy. 

32 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ale rozmawiamy o dzisiaj co było tu i teraz. Zobacz kto zaczął, zresztą każdy widzi wystarczy cofnąć rozmowę. Ale w tym masz racje zabieram sie za pracę takze 👋

Ta bełkocząca dziadyga notorycznie rozpoczyna, najdalej wczoraj. Wchodzi bełkot i zaczyna kobietom wmawiać menopauzę, piwnicę albo puszczanie się. Ma do rozmowy Ciebie, młodziutką, świeżutką i prawie dziewicę (syna się ocenzuruje), a łazi za nami, starymi i brzydkimi 🙂

Kazdy facet przed planowaniem zwiazku powinien wejsc na kafe i poczytac te jęki i urojenia. Odechce sie jakichkolwiek relacji z babami na dlugie lata... jedna na 10 nadaje sie do dluzszego przebywania, to jak trafienie w totka.

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Kazdy facet przed planowaniem zwiazku powinien wejsc na kafe i poczytac te jęki i urojenia. Odechce sie jakichkolwiek relacji z babami na dlugie lata... jedna na 10 nadaje sie do dluzszego przebywania, to jak trafienie w totka.

Tak samo z facetami... 🤣Ty nawet w tej pierwszej 10 się nie mieścisz 😄

Idź na priv z Mgłą, bo widać, że jesteś na głodzie. 

Szkoda komentować menopauzy.  Adonisòw czekających  na dziewice.

45 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Tak samo z facetami... 🤣Ty nawet w tej pierwszej 10 się nie mieścisz 😄

Idź na priv z Mgłą, bo widać, że jesteś na głodzie. 

szukasz inby i jakos słabo idzie

8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

szukasz inby i jakos słabo idzie

Za cienki w uszach jesteś na inby. Poza tym muszę pracować do wieczora i brak czasu, by cię dokarmiać trollu 😄

3 godziny temu, Daniel86 napisał:

no? co się nie zgadza?

Jak już ma zdradzać to chyba z takim, który będzie wiedział co i jak?

Można próbować podrywu na biednego misia ale nie na doopę wołową...

Edytowano przez WychodzeNaChwile
  • Thanks 1

2 godziny temu, selkie napisał:

Ta bełkocząca dziadyga notorycznie rozpoczyna, najdalej wczoraj. Wchodzi bełkot i zaczyna kobietom wmawiać menopauzę, piwnicę albo puszczanie się. Ma do rozmowy Ciebie, młodziutką, świeżutką i prawie dziewicę (syna się ocenzuruje), a łazi za nami, starymi i brzydkimi 🙂

Do mnie się chamsko ciągle ciska nie wiadomo o co, niezaczepiany w żaden sposób. Nawet mu chamsko nie odpisuje choć może powinnam zacząć. Gdyby mu pstokrotka nie przypomniała kto wbija na priv nie proszony, to dalej by pewnie wypisywał te chamskie teksty do mnie. 

1 godzinę temu, Pokraka napisał:

Do mnie się chamsko ciągle ciska nie wiadomo o co, niezaczepiany w żaden sposób. Nawet mu chamsko nie odpisuje choć może powinnam zacząć. Gdyby mu pstokrotka nie przypomniała kto wbija na priv nie proszony, to dalej by pewnie wypisywał te chamskie teksty do mnie. 

W ogóle mnie nie dziwi to, co piszesz, bo zazwyczaj te podstarzałe Janusze, szczujące tu kobiety za rzekome ubytki urody i psychiki, to wbijacze na priv, olani (kleks wbijał się Poce, mnie zanim na stałe wyłączyłam komunikator wbijało się stuknięte smoczydło i nie darowało urazy nawet po poznaniu "najpiękniejszej kobiety na świecie", która jako jedyna była zainteresowana). Także w ogóle mnie nie dziwi, że ten dziaders to też "wbijacz", który bierze "odwet" 🙂

O ile Madzi można zarzucić inicjowanie kłótni, to Tobie w życiu. 

Edytowano przez selkie

5 godzin temu, Daniel86 napisał:

Nie bez powodu zostali wiecznymi praviczkami. Tylko szukają winnych na zewnątrz 

• Thanks 1

6 godzin temu, niemaszuprawnień napisał:

O co chodzi z tymi truskawkami 😄

4 minuty temu, selkie napisał:

W ogóle mnie nie dziwi to, co piszesz, bo zazwyczaj te podstarzałe Janusze, szczujące tu kobiety za rzekome ubytki urody i psychiki, to wbijacze na priv, olani (kleks wbijał się Poce, mnie zanim ja stałe wyłączyłam komunikator się wbijało stuknięte smoczydło i nie darowało urazy nawet po poznaniu "najpiękniejszej kobiety na świecie", która jako jedyna była zainteresowana). Także w ogóle mnie nie dziei, że ten dziaders to też "wbijacz", który bierze "odwet" 🙂

O ile Madzi można zarzucić inicjowanie kłótni, to Tobie w życiu. 

Może to wyłączony komunikator mu tak przeszkadza. 😉 Projekcja, to słowo wyjaśnia wszystko, koś kto szuka okazji, przypisuje innym tą intencję. 

• Like 1

Tu się w ogóle ostatnimi czasy trudno wbić w dyskusje która nie jest inba

5 godzin temu, Daniel86 napisał:

Ponoć tyle kobiet zdradza, a tymczasem prawiczki po 30-stce nadal są prawiczkami 😞

A co się przejmujesz?

4 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał:

najpierw to kodeks rodzinny i opiekuńczy przeczytać. tego powinni już nastolatków uczyć na wdżwr.

• Thanks 1

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Tu się w ogóle ostatnimi czasy trudno wbić w dyskusje która nie jest inba

Nie ściemniaj, że Ci to przeszkadza 😉

1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Nie ściemniaj, że Ci to przeszkadza 😉

Nuda non stop o to samo się żreć, tak na dłuższą metę

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Nuda non stop o to samo się żreć, tak na dłuższą metę

Wiadomo, że wszyscy tu uprawiamy chocholi taniec. Ale jakby tu były tylko pogaduszki, to mało kto by tu był. 

Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał:

Wiadomo, że wszyscy tu uprawiamy chocholi taniec. Ale jakby tu były tylko pogaduszki, to mało kto by tu był. 

Kiedyś proporcje inne i rozmow były odwrotne i było więcej osób mam wrażenie 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się