miramar 320 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: To już powinna wypowiedzieć się na ten temat userka z nickiem zaczynającym się na S. Jaka oszczędność czasu i pieniędzy - wchodzisz na forum i masz od ręki diagnozę. Gdyby jeszcze były kody do recept, można zmienić nazwę forum na bardziej adekwatną. Widzę potencjał w tym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Chyba nigdy nie zaprzeczałam temu. Wystarczy raz napisać. We własnym odczuciu jestem w miarę kumatym gościem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: Jaka oszczędność czasu i pieniędzy - wchodzisz na forum i masz od ręki diagnozę. Gdyby jeszcze były kody do recept, można zmienić nazwę forum na bardziej adekwatną. Widzę potencjał w tym miejscu. Jestem od ośmiu lat wprost zafascynowany tym miejscem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Jestem od ośmiu lat wprost zafascynowany tym miejscem. Czas na emeryturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu A Pokraki jak nie było tak nie ma Muszę zająć się obiadem. Nie ma lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Samo Zuo napisał: Czas na emeryturę. Przyzwyczajenie staje się drugą naturą człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, miramar napisał: Jaka oszczędność czasu i pieniędzy - wchodzisz na forum i masz od ręki diagnozę. Gdyby jeszcze były kody do recept, można zmienić nazwę forum na bardziej adekwatną. Widzę potencjał w tym miejscu. Nieskazitelności nie kupisz ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Wystarczy raz napisać. We własnym odczuciu jestem w miarę kumatym gościem. Może Ci się tylko tak wydawać. 2 minuty temu, Miecz napisał: Jestem od ośmiu lat wprost zafascynowany tym miejscem. Po przekroczeniu pewnej masy krytycznej, nawet fajne rzeczy zaczynają tracić swój uro/k. Ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miaina napisał: Nieskazitelności nie kupisz ; ) Ale wtórne dziewictwo już tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miaina napisał: Nieskazitelności nie kupisz ; ) Chodzi mi raczej o ominięcie kolejki w przychodni lekarskiej. Podobno są sposoby na przywracanie dziewictwa to może i nieskazitelność się da zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, miramar napisał: Może Ci się tylko tak wydawać. Po przekroczeniu pewnej masy krytycznej, nawet fajne rzeczy zaczynają tracić swój uro/k. Ech... Nie dramatyzujmy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ale wtórne dziewictwo już tak. Myślenie synchroniczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Miecz napisał: Ani Ty nie jesteś misjonarką, ani my poganami, więc każdy z nas ma prawo poczuć się znudzonym. Wracając do tego, możliwe że o czym innym gadamy. Nie chodzi mi o rozmowy religijne, nudzą mnie innego rodzaju rozmowy, z kolei innych moje posty. Życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Chodzi mi raczej o ominięcie kolejki w przychodni lekarskiej. Podobno są sposoby na przywracanie dziewictwa to może i nieskazitelność się da zrobić. Inwalida, może być umysłowy. A to drugie, to zwykłe oszustwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie dramatyzujmy! To się czuje w sobie. Jest przyjemne łachotanie albo odruch bliski wymiotom. I nie ma Pokraki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 938 Napisano 3 godziny temu W kwestii przecinka to Iskra ma rację ;) I ma ją tak ewidentnie, że dziwi mnie dowodzenie, że jest inaczej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Wracając do tego, możliwe że o czym innym gadamy. Nie chodzi mi o rozmowy religijne, nudzą mnie innego rodzaju rozmowy, z kolei innych moje posty. Życie. W takim razie wybrałaś nie najlepsze miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Inwalida, może być umysłowy. A to drugie, to zwykłe oszustwo. Ale efekt jest - dziury jakby nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: , nudzą mnie innego rodzaju rozmowy, z kolei innych moje posty. Życie. Więc co tu jeszcze robisz? Gdy mnie coś nudzi to idę tam gdzie nie ma nudy. Co Ciebie tu trzyma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: I nie ma Pokraki. No nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Ale efekt jest - dziury jakby nie ma. Ale znowu będzie, bo chyba po to się robi rekonstrukcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: W kwestii przecinka to Iskra ma rację ;) I ma ją tak ewidentnie, że dziwi mnie dowodzenie, że jest inaczej W kwestii przecinka już jakiś czas temu zostało wyjaśnione, ustalone, potwierdzone, przyklepane oraz zdiagnozowane. Ale dziękuję za głos w sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 938 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: W kwestii przecinka już jakiś czas temu zostało wyjaśnione, ustalone, potwierdzone, przyklepane oraz zdiagnozowane. Ale dziękuję za głos w sprawie. Proszę bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miaina napisał: Ale znowu będzie, bo chyba po to się robi rekonstrukcję I znowu zaszyje. Bi pewnie można ten zabieg powtarzać. Tak sobie tylko teoretyzuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: No nie ma Chyba miała ostatnio dyżur dwudziestoocznego godzinny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Tak sobie tylko teoretyzuję. Wiem, lubisz to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Proszę bardzo Kilka wątków było tu poruszanych. Możesz śmiało się wypowiadać także na inne tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miaina napisał: Wiem, lubisz to. Zaczynam się Ciebie bać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miaina napisał: Chyba miała ostatnio dyżur dwudziestoocznego godzinny. Nie. Szybko skończyła pisanie. Stwierdziła, że walczy z lenistwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Chyba miała ostatnio dyżur dwudziestoocznego godzinny. W poniedziałek zawsze jesteśmy na maksa podbudowani swoimi postanowieniami. W środę już jest spokojniej, a w czwartek zapominamy o postanowieniach. Pokraka uaktywni się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach