BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:10 Nie jestem smakołyszem papierochow fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:10 1 minutę temu, Srelcia napisał: Są takie kuleczki o różnych zapachach i można je dac do filtra w kazdym palierosie Jest taka wbijarka chyba faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:10 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Malowany jest w jej lidze niech się parujom jak podobajom sobie 2 Liga dobrze gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 20:10 5 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Ja 2 lata temu. Bo taka tradycja. Tradycja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:11 Przed chwilą, salix napisał: Tradycja? Ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano wczoraj o 20:12 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Co ma jedno do drugiego? 🫤 Taki nałóg jest bardzo kosztowny i tabletki antykoncepcyjne codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:12 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Nie jestem smakołyszem papierochow fu Ja do kawy czasem z 10 spale a na randce to i paczkę jak się nudze albo stresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:12 Nie stać cie pjoter? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 20:13 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Nie jestem smakołyszem papierochow fu Nie cierpię dymu i smrodu palaczy, obrzydlistwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 20:13 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Ta Bardziej wyczerpująco sie nie dało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:13 Przed chwilą, salix napisał: Nie cierpię dymu i smrodu palaczy, obrzydlistwo. Jak wychodzisz z pabu itp to tak włosy jebjo że rzygol bede. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 20:14 6 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Malowany jest w jej lidze niech się parujom jak podobajom sobie Ty wiesz akurat kto jest w mojej lidze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:14 Mi tylko samochody i pijacy capiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:14 Wszyscy wiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:15 Som rzeczy których się nie da ukryc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 52 Napisano wczoraj o 20:15 9 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja kupuje mentalowe czyli miętowy Czy papierosy mentolowe nie są zakazane i bardziej szkodliwe? 9 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nigdy nie paliłam i nigdy bym się nie związała z osobą paląca. Dlatego palaczom z oddechem smoka wawelskiego mówię won Ja nie palę ani nie wapuję. Czy to znaczy, że ja jestem Twoim ideałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano wczoraj o 20:16 3 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja do kawy czasem z 10 spale a na randce to i paczkę jak się nudze albo stresuje Kolejny objaw Twojej choroby psychicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 20:17 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Jak wychodzisz z pabu itp to tak włosy jebjo że rzygol bede. Włosy, ubrania, a niektorzy nałogowi palacze twierdzą od nich nie czuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:17 Przed chwilą, Daniel86 napisał: Czy papierosy mentolowe nie są zakazane i bardziej szkodliwe? Papierosy takie wycofała unia Europejska Ale można kupić osobno ten papierek z ustnikiem to się nazywa gilza mentalowe i tytoń osobno i sobie zrobić pierosy mentalowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:17 Przed chwilą, salix napisał: Włosy, ubrania, a niektorzy nałogowi palacze twierdzą od nich nie czuć. Jak od lezaka niemytej pyty nie czuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 19 Napisano wczoraj o 20:18 Przed chwilą, salix napisał: Włosy, ubrania, a niektorzy nałogowi palacze twierdzą od nich nie czuć. Ja tam nic nie czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:18 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 20:19 Akurat malowany woli starsze od siebie a ja jestem młodsza, zresztą ja z kolei wole młodszych a on jest starszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:19 5 minut temu, Fifofa napisał: Taki nałóg jest bardzo kosztowny i tabletki antykoncepcyjne codziennie Co mają tabletki antykoncepcyjne wspólnego ze storczykami? I na co mi papierosy, jak w życiu ani jednego papierosa nie zapaliłam? Ty masz coś z głową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 20:19 elcia to cvrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:20 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja tam nic nie czuję Bo palisz nałogowo i Elka też pali. Dlatego nie czujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano wczoraj o 20:20 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja tam nic nie czuję Prawdziwy mężczyzną z Fermonami, 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 33 Napisano wczoraj o 20:20 Zostawiam wam temat i idę w pìzdu bo nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:22 1 minutę temu, Srelcia napisał: Akurat malowany woli starsze od siebie a ja jestem młodsza, zresztą ja z kolei wole młodszych a on jest starszy. Niedawno pisałaś, żeby Leżak nie próbował was skłócić, bo to się mu nie uda.. Hipokrytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 20:22 2 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: elcia to cvrwa Masz obsesje na moim punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach