niemaszuprawnień 530 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: byłem też w więzieniu za homosekualny gwaut zbiorowy na 90 letnim starcu, weteranie powstania warszawskiego. hailowałem do obrazka adolfa h. jak jeebałem go w 0dbyt od tyłu. Chore. Leczysz to jakoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 12 godzin temu 13 minut temu, Malowany napisał: Widocznie coś jej zrobiłaś, albo choroba u niej postępuje Ona ma takie napady i jak kogoś sobie upatrzy to atakuje bo pewnie myśli że jest na wojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 66 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Lubje czytać kłótnie patokochankow Wiedziałam, że tak naprawdę kochasz dział ero tak jak libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Odejdź karle Ja karzeł? Przepros Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 12 godzin temu ciekawe czy dzieci pytają srelcię dlaczego jest brudną szmaatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 409 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Bo ja obrywam, a ty się się cieszysz wysyłając nudesy pijakom i to jest ok. Weź się za robotę, bo żyjesz na socjalu w zadłużonym mieszkaniu i powiedz swojemu zesikanemu koledze, który mnie wielce przepraszał, żeby odbił ode mnie, bo ja alkusom mówię nie Ale, że ty obrywasz to przecież nie jest wina Elci, tylko twojego spi... lenia umysłowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: A czym się nerwujesz. Zazdrościsz elce guwniakow aż cie sciska Bzykac jej się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Wiedziałam, że tak naprawdę kochasz dział ero tak jak libed. Kłótnie nie muszom dotyczyć jednego ty niewyzyta babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: A czym się nerwujesz. Zazdrościsz elce guwniakow aż cie sciska Ktos mi do bramy dzwoni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 258 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Ależ kontroluje dlatego nie opłaca mi się zakładać majtek bo lubię się myziac Nawet pawiany w zoo nie miziają się non stop. Jesteś niepelnosprawny umysłowo i masz libido charakterystyczne dla takich jednostek. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 12 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 409 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Ja karzeł? Przepros Weź, bo się przestraszyłem Edytowano 12 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 12 godzin temu To dlatego pyta o cenę tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 49 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Duże libido zawsze się obroni to elka jeszcze jej nie znasz A skąd ty możesz wiedziec czy mnie zna czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nawet pawiany w zoo nie miziają się non stop. Jesteś niepelnosprawny umysłowo i masz libido charakterystyczne dla takich jednostek. Przyznaj że mnie pragniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Bzykac jej się chce Myślisz, że każdy tylko o tym myśli jak ty Głodna jestem dlatego nerwowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 409 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: A czym się nerwujesz. Zazdrościsz elce guwniakow aż cie sciska 5 kotów rekompensuje dwójkę dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 12 godzin temu Elcie wie jak podjudzic zlezaka. Niby nie rozumje czemu ma kolejny ogon na sobie ale cały czas podsyca libido zwyrola. Po czym udaje glupio. Lub nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Przyznaj że mnie pragniesz XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Chore. Leczysz to jakoś? Demonizowanie samego siebie za pomocą tego typu wypowiedzi? Nie, to skuteczna metoda na trzymanie p0lackiego plebsu na odległość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: To dlatego pyta o cenę tabletek O jakie tabletki chodzi? Ogór coś bełkocze, a ja go nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: A skąd ty możesz wiedziec czy mnie zna czy nie. Z tych sciem coś tam lyka ale nie wie w którym kosciele ten caritas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: 5 kotów rekompensuje dwójkę dzieci Pisanie o zwierzętach jako o rekompensacie jest żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: O jakie tabletki chodzi? Ogór coś bełkocze, a ja go nie rozumiem Na eutanazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 258 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Przyznaj że mnie pragniesz Niczym Trynkiewicza albo Pękalskiego, ty ułomny walikoniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: 5 kotów rekompensuje dwójkę dzieci Już 6. A gdzie twoje dzieci? Gdzie narzeczona? Długi spłacone? Więc bujaj wory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: A skąd ty możesz wiedziec czy mnie zna czy nie. I jestem pewien że z piwnicy nie wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 12 godzin temu elcia jest warta dwie kozy na targu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 22 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: byłem też w więzieniu za homosekualny gwaut zbiorowy na 90 letnim starcu, weteranie powstania warszawskiego. hailowałem do obrazka adolfa h. jak jeebałem go w 0dbyt od tyłu. Będziesz teraz grał na zleżaka i się wypierał tutejszego kilkuletniego uzewnętrzniania się (m.in. z ćpańska)? Nie przejdzie, zbyt wielu to widziało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Niczym Trynkiewicza albo Pękalskiego, ty ułomny walikoniu. Pewnie nie masz sexu tam na codzień dlatego cie to tak triggeruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach